cercerBTSSK napísal:tally-ho napísal:ahoj, pár postrehov
h2- imo ten flop je stvorený na cbet a napadá ma len úzka range, ktorú by necbetoval
ten super bol velmi agresivny a ocakaval som jeho bet na flope, hol trafil osmicky, takze ma trapoval. Ak nic netrafi, som si isty, ze betuje
No tak prečo si ďalej pokračoval v dorovnávaní/vsádzaní ? Keď si si bol istý že ak nič netrafí betuje?? Ja hovorím že ten hráč bol pôvodný raiser a na takom flope neurobil cbet (hovoríš ešte k tomu že je agressívny) tak od neho očakávam minimálne trips.
h5- prečo pf limp? prečo cbet na takom super drawy flope? For value or bluf? Aká je jeho calling range na flope? čo by betoval na riveri hráč s takou nízkou agresivitou?
Jeho calling range - pravdepodobne by foldoval moj pf raise, ktory som mal z UTG cca 5%. Preco limp ? no to keby som ja vedel - neviem...to bol moj jediny limp v session ak sa nemylim a tak dopadol. no to by nebola az taka tragedia, mal som len odcheckovat a docallovat river bet...
mal si na neho 78 hands čiže ak má HUD (čo nieje pravdepodobné veľmi) tak nemal na teba výrazný read. Ale do FR sa veľmi nerozumiem. Ale ten river rr bol myslím si že veľmi zlý...
cercerBTS_SK devastation a rise-ups dufajme :-)
Re: cercerBTS_SK devastation a rise-ups dufajme :-)
- tally-ho
- Založený: Júl 2011
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
tak velmi strucne zhrnutie z Pardubic.
vypadol som velmi skoro na to ako sa turnaj vyvijal. Myslim, ze som bol nejaku dobu chipleader, ale neviem to presne, moc som si ine stoly nevsimal. Rozhodol som sa hrat velmi agresivne, kedze som si vsimol, ze vacsina hracov folduje 4bety az prilis casto, tak som to patricne vyuzival. To som hral na stole prakticky len proti 2 hracom, co sa ma snazili chytit, ale mal som aj dost stastia, myslim ze 2krat na riveri mi to doskakalo, nap. A9s vs QQ pf proti shortstackovi, co som mu parkrat predtym blafol jeho 3bet, plus fullhouse proti nizsiemu FH.
Podstatnu cast chipov, nieco cez 100K som stratil v hre, ak sa dobre pamatam, tak AJo vs KQ na flope J10x, ked dal super masivny overbet, ktory sa mi vobec nezdal, s nuts by to nikdy takto nezahral, takze som po par minutach dumania docalloval, no a na riveri doslo A a uz som padol asi na avg...ten som za 30-40 minut rozflakal a bolo..
Myslim, ze nebyt tej hry mam cca 400 000 chipov a to by som uz asi nepustil a zvolnil
vypadol som velmi skoro na to ako sa turnaj vyvijal. Myslim, ze som bol nejaku dobu chipleader, ale neviem to presne, moc som si ine stoly nevsimal. Rozhodol som sa hrat velmi agresivne, kedze som si vsimol, ze vacsina hracov folduje 4bety az prilis casto, tak som to patricne vyuzival. To som hral na stole prakticky len proti 2 hracom, co sa ma snazili chytit, ale mal som aj dost stastia, myslim ze 2krat na riveri mi to doskakalo, nap. A9s vs QQ pf proti shortstackovi, co som mu parkrat predtym blafol jeho 3bet, plus fullhouse proti nizsiemu FH.
Podstatnu cast chipov, nieco cez 100K som stratil v hre, ak sa dobre pamatam, tak AJo vs KQ na flope J10x, ked dal super masivny overbet, ktory sa mi vobec nezdal, s nuts by to nikdy takto nezahral, takze som po par minutach dumania docalloval, no a na riveri doslo A a uz som padol asi na avg...ten som za 30-40 minut rozflakal a bolo..
Myslim, ze nebyt tej hry mam cca 400 000 chipov a to by som uz asi nepustil a zvolnil
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
hm so 400k by som nezvolnoval,skor naopak este na agresivite pridal
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:hm so 400k by som nezvolnoval,skor naopak este na agresivite pridal
co to presne znamena? rozsiril by si opening range? alebo 3bet/4bet range? alebo by si zacal viac barrelovat? alebo check/raisovat? alebo vsetko dokopy?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
ono pred tou dolezitou hrou, ked som mal fakt big stack, som hral dost extremne agresivne - ze 2krat ma reraisol nejaky ujo co mal tak 1/4 z mojho stacku a akurat som mal obidvakrat AK , vypalil som 2krat insta allin a ujo znechutene foldol, ukazal som raz karty; po tychto hrach som takmer any 2 cca 2,25 raisoval, kedze okrem toho jedneho som mal velmi pasivnych hracov na stole, aj to fungovalo foldovali trikrat zo styroch a takto to islo par orbitov az kym nedoslo k tej blbej hre
- cercerBTSSK
trosku starsia vec, tak 2 mesiace dozadu ale malo casty showdown, tak to tu fuknem
- cercerBTSSK
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.