Holdem manager
Re: Holdem manager
mam taky problem ze HEM mi v polozke tourney nezobrazuje odohrate ruky.. Pri hre mi HUD funguje importuje mi ruky aj vysledky uklada a zobrazuje ale ked si chcem prejst konkretne ruky tak mi ziadnu nezobrazi.
vie mi niekto poradit? tento problem mam od zaciatku mesiaca
vie mi niekto poradit? tento problem mam od zaciatku mesiaca
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
Zdravim, vie mi niekto poradit ako rozchodit HUD na WPT pokri ( to isto ako Party poker) ? Ruky mi importuje, ale HUD mi nezobrazuje.
Vopred dakujem.
Vopred dakujem.
- POcity
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/0 krát
Zdravím,
chcel som si zmeniť vzhľad HUDu, dal som si použiť multiple panels, ale ako som to dal, na stoloch to mám celé prehádzané, jedno cez druhé a keď pohnem jedným statom, pohnú sa mi aj ďalšie, neviete niekto, ako na to? Hrávam na PS.
Vďaka
chcel som si zmeniť vzhľad HUDu, dal som si použiť multiple panels, ale ako som to dal, na stoloch to mám celé prehádzané, jedno cez druhé a keď pohnem jedným statom, pohnú sa mi aj ďalšie, neviete niekto, ako na to? Hrávam na PS.
Vďaka
- Marian21x
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 17 krát/4 krát
Ja to mam nastavene takto a nikdy som s tym nemal problem.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Už som na to prišiel, treba stlačiť ctrl a tak poposúvať staty, vtedy sa totiž hýbe len ten, ktorý chceme. Inak tu je to nastavenie viacerých panelov: http://faq.holdemmanager.com/questions/ ... ple+Panels
- Marian21x
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 17 krát/4 krát
Potreboval by som pomoc.
Začal som hrať KO SNG na P****Stars a holdem manager mi nepočíta bounty do winnings, dá sa s tým niečo robiť?
Začal som hrať KO SNG na P****Stars a holdem manager mi nepočíta bounty do winnings, dá sa s tým niečo robiť?
-
elladan1 - Príspevky: 149
- Poďakoval/li: 21 krát/13 krát
elladan1 napísal:Začal som hrať KO SNG na P****Stars a holdem manager mi nepočíta bounty do winnings, dá sa s tým niečo robiť?
1. nenapisal si, ci mas aktualny HEM.
2. overil si si vo fore na HEM stranke, ci taketo nieco HEM podporuje?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
1. Mám verziu 1.11.07b takže aktuálny
2. Podľa tohto http://forums.holdemmanager.com/manager ... ments.html usudzujem, že to HEM podporuje
2. Podľa tohto http://forums.holdemmanager.com/manager ... ments.html usudzujem, že to HEM podporuje
-
elladan1 - Príspevky: 149
- Poďakoval/li: 21 krát/13 krát
CHcem vas poprosit potrebujem poradit ako rozchodit Holdem manager na P****Stars naistaloval som ho zadal som nick na P****Stars a nechce mi ukazovat statistiky na stoloch na BOSSe mi to islo bez problemov ale nedari sa mi rozchodit to na P****Stars chyba je asi niekde v nastavaniach dakujem. ukaze mi iba stol 0/6 hracov a som s toho velmi nestastny
2 . po druhe registroval som sa cez stranku holdom manageru na P****Stars urobil tam registraciu a zadal nick , nahral potrebny rake ale nedostal som bonus 75 $ na nakup ich produktov od holdem manageru ako mam postupovat vopred dakujem
2 . po druhe registroval som sa cez stranku holdom manageru na P****Stars urobil tam registraciu a zadal nick , nahral potrebny rake ale nedostal som bonus 75 $ na nakup ich produktov od holdem manageru ako mam postupovat vopred dakujem
- falkom88
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Skontroluj si, ci ti uklada handy v anglictine, potom si pozri kam ti ich uklada a ci mas spravne nastavenu zlozku importu v HM. Ak to nebude fungovat, tak problem bude niekde inde
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.