7castle's "it was nice but it's over" blog
Re: 7castle's "it was nice but it's over" blog
nechcem vam do toho kecat ale o akom fackovani varianciou stale hovorite? jednym okom sledujem dianie v komunite a co som videl - down 10k usd na SNG -> hit mtt za 10k+ usd -> down 10k usd.... ak hram MTT a chcem uluckovat vyhru nad 20-50-100k usd tak o fackovani varianciou mozem hovorit pri 5-10 nasobku danej sumy a nie teraz... proste "vyhorenie"... ziadne fackovanie varianciou. podla mna.
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
sudden napísal:Otazku poloz tiez: ...ale ak na par turnajoch poriadne trafis, tak...
tak to je super lebo si prave vyhral v loterii
rovnake je to aj pri online MTT...
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
rastik napísal:sudden napísal:Otazku poloz tiez: ...ale ak na par turnajoch poriadne trafis, tak...
tak to je super lebo si prave vyhral v loterii
rovnake je to aj pri online MTT...
-akurat ma ta loteria kazdy den aspon 20 losovani.........
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Podla mna mu celkom dobre radi, podstata je aby na cas zmenil roboticky pristup ktory moze cloveka dost vycerpavat.
- Marcel73
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
pointa je ale aj tak v tom ze castle o ziadne vase chytracke rady nestal takze nechapem preco sa ma kazdy 5 prispevkovy hero potrebu vyjadrovat
- Za tento príspevok od popoBA poďakovali - 2:
- APminer, pegas1975x
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
sudden napísal:Bossanowa napísal:Rovnake podmienky vsak maju vsetci live hraci !
"super argument poznas nejakych hracov, ktori sa zivia vyhradne hranim live MTTs a nehravaju popri tom cash (nepocitam sponzorovanych hracov, ktori maju platene buy-iny) ? ja nie, podla mna je to pri tej variance a malom pocte odohratych turnajov nepredstavitelne"
Hmm obavam sa ze minimalne jedneho ano
- Bossanowa
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/3 krát
popoBA napísal:pointa je ale aj tak v tom ze castle o ziadne vase chytracke rady nestal takze nechapem preco sa ma kazdy 5 prispevkovy hero potrebu vyjadrovat
ok popoBA suhlasim to co asi najviac 7castle potrebuje je pokoj,klud a odych nie neake chytracke rady len ta chcem poprosit pokial si jeho skutocny kamarat a priatel nenechaj tie veci prerast v lahostajnost,nezaujem a apatiu k nicomu dobremu to nevedie.
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
vlado napriek tomu ze som nikdy nekomentoval tento tvoj blog bol som jeho pravidelnym citatelom a musim skonstatovat ze je to skoda
prajem ti gl a obrat k lepsiemu.......vela hracov live sceny si mysli ze na to mas
k niektorym komentom na poslednych 5-ich stranach si neodpustim poznamku, ze dehonestovat hraca, ktoreho prinos pp komunite je neocenitelny sa absolutne nehodi, takze by som radsej take stupidne komenty nepostoval...
see you at the tables castle
prajem ti gl a obrat k lepsiemu.......vela hracov live sceny si mysli ze na to mas
k niektorym komentom na poslednych 5-ich stranach si neodpustim poznamku, ze dehonestovat hraca, ktoreho prinos pp komunite je neocenitelny sa absolutne nehodi, takze by som radsej take stupidne komenty nepostoval...
- Za tento príspevok od eMKey poďakovali - 2:
- dzejkej, pegas1975x
- eMKey
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 26 krát/5 krát
eMKey napísal:vlado napriek tomu ze som nikdy nekomentoval tento tvoj blog bol som jeho pravidelnym citatelom a musim skonstatovat ze je to skoda
+1M
- Za tento príspevok od APminer poďakovali :
- pegas1975x
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.