José „Portugeuse Poker Prodigy“ Macedo sa priznal k cheating
Re: José „Portugeuse Poker Prodigy“ Macedo sa priznal k cheating
Rozbiehačí hrajú pre kasíno, lebo to ich platí, avšak výhry si nechávajú samotni hráči, oni dajú rozbiehačom dajme tomu 50 - 100 eur za večer, nech hrajú a lákajú ľudí, ak to prehrajú, zvyčajne končia
- Traged
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/9 krát
Co viem, tak rozbiehaci su plateny za to aby sedeli na cashy a hralo sa.
Hraju za svoje penize urcite.
2 traged : jasne, ze rozbiehac pojde len do vysky svojej odmeny, je to pre neho praca predsa tak na nej snad nebude minusovi.
Prepac, ale pouzijem tvoje oznacenie, sam si TYPICKY SLOVAK.
Hovno vies a rozpravas sprostosti. Uz si sa zamyslal dakedy nad tym co hovoris? Herna pozica hracovi X 20milionov, ten ich prehra s hracom Y a vrati herni len 10% ? Takze herna prerobi 20 mega co musi dat hracovy Y a dalsich 18mega co dala hracovi X a uz ich nikdy nevrati A este sa aj delia so zisku s hracom? OMG go to doctor pls.
Ci dakto s 30$ spravi majland je otazne, ale nezabudaj na to, ze tebe konkretne to nikto dokazovat nebude, NOT HERE IN SICK LAND.
Hraju za svoje penize urcite.
2 traged : jasne, ze rozbiehac pojde len do vysky svojej odmeny, je to pre neho praca predsa tak na nej snad nebude minusovi.
Prepac, ale pouzijem tvoje oznacenie, sam si TYPICKY SLOVAK.
Hovno vies a rozpravas sprostosti. Uz si sa zamyslal dakedy nad tym co hovoris? Herna pozica hracovi X 20milionov, ten ich prehra s hracom Y a vrati herni len 10% ? Takze herna prerobi 20 mega co musi dat hracovy Y a dalsich 18mega co dala hracovi X a uz ich nikdy nevrati A este sa aj delia so zisku s hracom? OMG go to doctor pls.
Ci dakto s 30$ spravi majland je otazne, ale nezabudaj na to, ze tebe konkretne to nikto dokazovat nebude, NOT HERE IN SICK LAND.
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Ramzey ja som hovoril len o príklade, nie že to tak musí byť tých 10 percent. čisto ako pojem zamyslime sa
- Traged
aj tak nechapem aky mas stymi rozbiehacmi proble. niesu to roboti ani top regovia (to by asi nesedeli na live cashi za 50 eur) proste su to hraci ako vsetci ostatni. ja ked si stebou sadnem na cash tak tebe predsa moze byt uplne ukradnute ci mi moj BI zaplati klub, moja manka alebo sa mi po eure pozbieraju vsetci v klube.
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Popo ja práveže nemám proti nim nič, chcem hrať, tak je mi jedno, kto tam sedí, ale sú to chlapci, čo hrajú iba do výšky svojej odmeny, nie je to v tom, že budem ho dotovať toľko, aby ťa obral celého. A preto v online si myslím, že sú tam nejaké tieto ťahy na dotovanie. Lebo si vezmi stakes na P****Stars, však tam je mŕtvo a tupci sedia na stoloch s blindami 50/100 alebo 100/200 sami a je tam 6 rozličných hráčov. Prečo nesedia spolu na stole a nehrajú? a trvá to hodiny. max, čo tam ide je 10/20 a aj to držia Rusi.
Môj názor je ten, že čo hrávali na FT Durr, Ivey, Antonius a iní, bolo to za virtuálne peniaze, nie reálne, reklama na herňu, ich publikáciu a podobne.
Môj názor je ten, že čo hrávali na FT Durr, Ivey, Antonius a iní, bolo to za virtuálne peniaze, nie reálne, reklama na herňu, ich publikáciu a podobne.
- Traged
no ale si sa vyjadril v duchu ako keby islo zo strany klubu alebo kasina o podvod preto som sa pytal co ti vadi natom ze 2 ludom z 9 zaplatil BI niekto iny k tej debate o online sa vyjadrovat nejdem lebo do HS vobec nevidim a myslim ze nikto odtialto do toho nevidi
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
No pokial viem, tak ludia si k sebe nesadali preto, lebo jeden z nich ma nad druhym edge. A keby si aj prisadol, tak ten druhy s nim hrat aj tak nebude, takze cakaju na nejake "fishky". Ale mozno to je aj z ineho dovodu
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Traged ale pri tolkych nezmysloch co splietas a zamyslas sa nad rozlicnymi konspiracnymi teoriami si sa skusil aj zamyslet nad tym, ze niektory si naozaj hraju za svoje peniaze a tie normalne vyhrali, bez podvodov?
Lebo ako fakt, hlupost sa da vymysliet a odprezentovat lahko, ale potom obhajit svoje tvrdenie byva zvacsa problem.
Takymto tempom za chvilu prides na to, preco su vo svete vojny a kto za to moze a ci ozaj niesme vo vesmire sami.
Lebo ako fakt, hlupost sa da vymysliet a odprezentovat lahko, ale potom obhajit svoje tvrdenie byva zvacsa problem.
Takymto tempom za chvilu prides na to, preco su vo svete vojny a kto za to moze a ci ozaj niesme vo vesmire sami.
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Traged sa v poslednych par postoch zdrzal osobnych narazok, tak sa skuste inspirovat .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Popo BA na tom, že tam kasíno dáva svojich ľudí v BA na cash, je mi to jedno, ale je tam tiež istá forma teamplay, ak vieš, ktorí hráči majú vklad od kasína A na margo druhej veci, ja som len vyslovil názor Ramzey, možno sú to konšpiračné teórie, ale ber to ako ty chceš. Je to diskusia, ja tvoj názor neberiem. Sú aj ľudia, čo tam reálne vyhrali, ako aj ja napr., ale aj to tam nechali. Je to syndróm jedného mesiaca by som to nazval. Lebo real poker, vyhráš, peniaze dáš do vačku a ideš preč. Ale na online čakáš a čakáš a láka ťa to hrať. Ale tá diskusia je už mimo toho, čo je v tejto téme. Ja takýmto mladým chlapcov, čo akože povyhrávali neverím absolútne ani slovo. Preto ja to už nehrávam, bolo to dobré na zabitie času, ale inak nič. V pokri je to skrátka tak, pokiaľ nehitneš dobrý turnaj, ktorý si zaplatíš alebo sa kvalifikuješ, prípadne ti ho niekto zacáluje, si v podstate stále nič. Ja by som osobne aj keby vyhrám kvalifikáciu na ME WSOP, si balík preplatím ( neviem, či sa to dá) a hrať by som tam určite nešiel, lebo 10k je 10k a užijem si za parádne chvíle
- Traged
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.