[SNG][LIVE] KILL`EM ALL by ramzey...

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: [SNG][LIVE] KILL`EM ALL by ramzey...

Odoslaťod tomiG 12 Aug 2011 19:07

ramzey ides zajtra na doxx bet?
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod haman 12 Aug 2011 22:07

ramzey napísal:Hned prvu handu som sa uviedol ako Hyperagressor, kedy si s CO otravam J Obrázok Q Obrázok a dostavam 3 cally od BTN, SB a BB. :o
Peco mi ustedri daku poznamku, ze tu sa tak hra a tak v duchu si hovorim, ze ja im ukazem ako sa hra :D :D
Flop 665 s mojou FD, po checkoch leadujem flop betom, vsetci az na SB fold. Turn 4 znova check a ja bet uz celkom vela na velkost potu a snahu vyfoldovat draw ruky typu A2, 4x. Ako mi dal na turne call som si uvedomil, ze je daco zle. River 6 ma ale presvedcil k dalsiemu betu, kde som bol presvadceny, ze vyfoldujem vsetky 5x ruky, lebo pred chalanom som si myslel, ze mam dobry image, vydel ma ukazat len monstre, tak som tomu dajak prilozil vahu a poslal mu jeho allin cca 11k.
Chalan sa skrucal a crying callol so 45off a vyhral pot.
Spatne si uvedomujem, ze na takomto turnaji nikdy nevyfoldujem nic, nikomu co na tom boarde daco trafi.

Sledoval som tu ruku, bolo to dost polarizovane, zdalo sa mi, ze prilis tlacis. S overparom by si mozno checkol turn behind.
Ak si supera daval na 5x, tak si to mal vzdat na riveri:
“No player is capable of folding a full house on any betting round, regardless of the size of the bet.” Zeebo's theorem.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod ramzey 13 Aug 2011 00:44

@ tomiG, doxxbet pravdepodobne vynecham. Dnes som bol v Retre na tej 5k garant a co tie live opice dokazu vycallovat som normalne grcal, hlavne ked im to doliezlo.
Takze asi doxx zrusim a pojdem az tie majstrovstva a 30k garant v ccc.

@ Haman, ano viem, ze to bol fail a je mi jasne, ze tu ziadny FH nevyfoldujem v zivote.

V poslednej dobe ludia malokedy betuju blufy aj na river a prochadzaju tak o podstatnu value a tak niektore spoty betujem na river.
[samozrejme neplati v kazdej bluff situacii]
A v tej hande som mal klasicke zatmenie mozgu!

@ krcho22, sorry za to JJ, bol som v tilte a komplet som to missreadol ako pisem.

Dnes v retre par chutoviek som dostal, cely cas budujem stack az na break idem s 40k.
Po brejku pokracujem...az narazam s QQ do 77 kde river 7 mi bere dost so stacku a par hand na to som si otvoril s CO Q8s na 1100 pri BB400 dostal som call od BB. Flop QTx, super check ja cbet 1550, super ma staca na 4300, ja po rozmyslani dlhom call, turn tehla, super checkuje ja vsadzam 5400 a on mi posiela allin 16000. Skumam skumam, dostavam TIME a usudzujem, ze super je schopny to spravit s Tx, Qx a davam call. Super smutny ukazuje Q4 takze som popredu, river 4 a grcam.
Podotykam, ze na supera mam celkom bohatu historiu. Padam na 15BB, foldujem stale, pushujem ked sa da a nakoniec padam na 6BB a rozhodol som sa dat allin v reisovanej handa, po akcii UTG weak hrac limp, UTG+1 reise a ja dakde so zadu pola davam plnu s KJ, v hre je vela dead money ale nemam fold equity, utg fold a utg+1 musi callovat a ukazuje KQ :D No help coming a uz som doma :D

@ Palo, moc si tie bety nepamatam ale preflop 2,5BB na flope asi daco viac ako 1/2 potu, turn to iste a river shovujem ked ma super cca 11k behind do potu zhruba 18k. [Ak vie niekto viac detailov, nech ich napise.]
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod KoPe 13 Aug 2011 04:40

haman napísal:“No player is capable of folding a full house on any betting round, regardless of the size of the bet.” Zeebo's theorem.

No tak s týmto nesúhlasím. Som už foldoval FH na flope. :P
Obrázok používateľa
KoPe

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

Odoslaťod lacored 13 Aug 2011 06:08

KoPe napísal:
haman napísal:“No player is capable of folding a full house on any betting round, regardless of the size of the bet.” Zeebo's theorem.

:omg: :wtf: To ti ukazal flopnuty quadz ??????? Dufam ze to bol joke :D
lacored

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 87 krát/43 krát

Odoslaťod KoPe 13 Aug 2011 07:06

lacored napísal:
KoPe napísal:

:omg: :wtf: To ti ukazal flopnuty quadz ??????? Dufam ze to bol joke :D

nebol to vtip fakt som foldol. mal som na ruke 22 a flop bol 999 a podla akcie na flope a preflop + readu z predošlých hier som bol presvedčený že súper má overpair 66+ takže som bol v podstate dead lebo ani 2 turne by mi nepomohla :D potreboval by som runner runner Quads :crazy:
potom čo som foldol mi súper otočil 77
Obrázok používateľa
KoPe

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

Odoslaťod haman 13 Aug 2011 10:03

ramzey napísal:Dnes som bol v Retre na tej 5k garant

Co to bol za turnaj? Freeze? Aky buyin pls?
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod ramzey 13 Aug 2011 12:55

80E Doublechance 5k garant

@ KOPE, Ax nemohol mat? :D On hral iba pary? A ak mas taky to read na tutovkara, tak je to easy fold predsa :D
ramzey

Odoslaťod lacored 13 Aug 2011 13:56

:omg: :wtf: To ti ukazal flopnuty quadz ??????? Dufam ze to bol joke :D[/quote]

nebol to vtip fakt som foldol. mal som na ruke 22 a flop bol 999 a podla akcie na flope a preflop + readu z predošlých hier som bol presvedčený že súper má overpair 66+ takže som bol v podstate dead lebo ani 2 turne by mi nepomohla :D potreboval by som runner runner Quads :crazy:
potom čo som foldol mi súper otočil 77[/quote]

My bad :) pri flopnuti FH som si absolutne zabudol predstavit variantu 999... :ROFL:

to je jasneee, uuplne easy fold...
lacored

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 87 krát/43 krát

Odoslaťod ramzey 17 Aug 2011 10:57

Zdravicko,
casto sa dostavam do podobnych spotov s regularmi ako je chalan v nasledujucej hande a tak ma zaujima ci je moja hra optimalna. Casto totiz defendujem taketo BvB stealy od regov alebo semi lepsich hracov, tak na 75% som vzdy s kartami popredu.
Vie mi dakto poradit, ci je to optimalna hra, alebo sa mam podobnym spotom vyhybat? Su to situacie casto pred bubble, dakedy na bubble ale ovela castejsie v 6 ludoch.

Spoiler:
Poker Stars No Limit Hold'em Tournament - t30.00/t60.00 Blinds - 6 players - View hand 1410599
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

MP: t1136.00 18.93 BBs - VPIP: 23, PFR: 20, 3B: 4, AF: Infinity
CO: t442.00 7.37 BBs - VPIP: 17, PFR: 17, 3B: 20, AF: Infinity
BTN: t482.00 8.03 BBs - VPIP: 15, PFR: 4, 3B: 0, AF: Infinity
SB: t572.00 9.53 BBs - VPIP: 17, PFR: 14, 3B: 3, AF: 0.5, Hands: 605
Hero (BB): t490.00 8.17 BBs - VPIP: 20, PFR: 15, 3B: 5, AF: 1.6
UTG: t1378.00 22.97 BBs - VPIP: 13, PFR: 10, 3B: 8, AF: Infinity

Pre Flop: (t90) Hero is BB with KObrázok 7Obrázok
4 folds, SB raises to t566, Hero calls t430 all in

Flop: (t980) 2Obrázok 3Obrázok JObrázok (2 players - 1 is all in)

Turn: (t980) 2Obrázok (2 players - 1 is all in)

River: (t980) 6Obrázok (2 players - 1 is all in)

Final Pot: t980
SB shows QObrázok 5Obrázok
Hero shows KObrázok 7Obrázok
Hero wins t1004.00
(Rake: t-30)

Pridavam graf s mojej vcerajsej 5 hodinovej nocnej session.
[Stale musim tu EV krivku dobiehat, nech raz nahana ona mna :D]
Prílohy
STT.jpg
STT.jpg (74.6 ) Zobrazená 3279 krát
ramzey

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!