Najväčšie kasíno na Slovensku, Golden Vegas, pokračovalo aj tento víkend v tradícii DOXXbet Poker Tour. Po dnešnom dlhom zvažovaní, či sa zúčastním, som sa nakoniec rozhodla, že ešte počkám, do septembra :). Bola som tam ale aspoň ako pozorovateľ, aby sme Vám priniesli report z tohto turnaja. Dorazila som po prestávke, keď v hre ostávalo ešte 44 hráčov. Neprišla som ja a ani Vy asi o nič výnimočne dôležité, okrem "Pecovho" tradičného monológu po vypadnutí. Pre mňa osobne stratil týmto začiatok turnaja svoje čaro (ako Vianoce bez stromčeka) :) Ale poďme k faktom. Do Golden Vegas si našlo cestu 67 ľuďí, ochotných riskovať svojich 165€, aby vyhrali čo najväčšiu časť garantovaného prizepoolo 10,000€. Garancia bola tesne ale predsa splnená a aj výhry pre 8mich najlepších vyzerali lepšie ako minulý mesiac: 1.miesto: 3,148€2.miesto: 1,956€3.miesto: 1,472€4.miesto: 1,172€5.miesto: 788€ 6.miesto: 588€7.miesto: 388€8.miesto: 296€ aj PP.sk tu mal svoje zastúpenie, bohužiaľ len 29.miesto Zaujímavá hra ukončila púť turnajom Michalovi Záborskému na 11tom mieste. Na turne mal Jhigh flush a stál proti raketám Petra Zamišku. Po diamantovom kingovi na rivri mal Michal čo rozdýchavať, keďže jedno z dvoch és bolo pre Petra tým správnym do vyššej farby. Finálový stôl...
Zobraziť celý článok