DOXXbet Poker Tour - trošku šťastia, poker na FT, pár veľkýc

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

DOXXbet Poker Tour - trošku šťastia, poker na FT, pár veľkýc

Odoslaťod admin 14 Aug 2011 04:00

Diskusia k článku: DOXXbet Poker Tour - trošku šťastia, poker na FT, pár veľkých blufov a ste víťazom

Najväčšie kasíno na Slovensku, Golden Vegas, pokračovalo aj tento víkend v tradícii DOXXbet Poker Tour. Po dnešnom dlhom zvažovaní, či sa zúčastním, som sa nakoniec rozhodla, že ešte počkám, do septembra :). Bola som tam ale aspoň ako pozorovateľ, aby sme Vám priniesli report z tohto turnaja. Dorazila som po prestávke, keď v hre ostávalo ešte 44 hráčov. Neprišla som ja a ani Vy asi o nič výnimočne dôležité, okrem "Pecovho" tradičného monológu po vypadnutí. Pre mňa osobne stratil týmto začiatok turnaja svoje čaro (ako Vianoce bez stromčeka) :) Ale poďme k faktom. Do Golden Vegas si našlo cestu 67 ľuďí, ochotných riskovať svojich 165€, aby vyhrali čo najväčšiu časť garantovaného prizepoolo 10,000€. Garancia bola tesne ale predsa splnená a aj výhry pre 8mich najlepších vyzerali lepšie ako minulý mesiac: 1.miesto: 3,148€2.miesto: 1,956€3.miesto: 1,472€4.miesto: 1,172€5.miesto: 788€ 6.miesto: 588€7.miesto: 388€8.miesto: 296€ aj PP.sk tu mal svoje zastúpenie, bohužiaľ len 29.miesto Zaujímavá hra ukončila púť turnajom Michalovi Záborskému na 11tom mieste. Na turne mal Jhigh flush a stál proti raketám Petra Zamišku. Po diamantovom kingovi na rivri mal Michal čo rozdýchavať, keďže jedno z dvoch és bolo pre Petra tým správnym do vyššej farby. Finálový stôl...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: DOXXbet Poker Tour - trošku šťastia, poker na FT, pár veľkýc

Odoslaťod Zoling 14 Aug 2011 09:20

Zaujímavý turnajík pre mňa.
Na 90% shortstack, ale 2x zaplatené rakety do plných...
Karty okrem toho hrôza!
2x hra proti pokru, takže asi spokojný (bubble-190€)
Vypadnutie písali, ale druhá handa ešte zaujímavejšia:
Ja asi 30k, súper 50k.
Okolo 17 hráčov, BB asi 800.
Ja AK, raise 2500, súper call.
Flop TJQ! Ja 2500, súper call.
Turn Q. Ja 3500, súper call.
River J (pre mňa asi chvalabohu, ináč som asi out). Ja 4500 :), súper 13000. Ja fold, súper show JJ.
A zasa shortstack! :)

Zoling (Zoltán KováCS)
Obrázok používateľa
Zoling

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 10 krát/17 krát

Odoslaťod rafi 14 Aug 2011 09:23

V Golden Vegas je to nehratelne pre mna.

Uzasna 3hodinova seria, kde som odohral asi 2 ruky.... mozno neviem hrat, ale nedorovnavam 15-20BB preflop s kartami ako J2,J3, Q5, K3, 47 a pod.... Toto mi chodilo cele 2 hod...
Potom konecne najdem AK a nepo...e ma AJ? J hned prva karta na flope...

A toto sa mi deje v Golden Vegas stale.... minule KK do J6... predtym esa do 35....
:wall:
rafi

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 6 krát/6 krát

Odoslaťod fekalm 14 Aug 2011 11:05

dealer si zahral freeroll a vyhral.. dufam,ze mal aspon rozumny deal vybaveny:/
fekalm

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 10 krát/15 krát

Odoslaťod tento14 14 Aug 2011 13:29

Ten dealer presiel cez kvaldu v Jadrane,to len na margo toho freerollovania...

Za tento príspevok od tento14 poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
tento14

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 4 krát/4 krát

Odoslaťod popoBA 14 Aug 2011 13:45

inak raz sa toto stalo aj mne, tak som potom pisal tak, ze ked som mal napisanu zhruba tretinu tak som to dal ulozit priamo v admine a ptm dalej upravoval a vzdy zas ukladal po nejakej casti
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod fekalm 14 Aug 2011 14:15

tento14 napísal:Ten dealer presiel cez kvaldu v Jadrane,to len na margo toho freerollovania...

tak to sa verejne ospravedlnujem...
fekalm

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 10 krát/15 krát

Odoslaťod Teo.sk 14 Aug 2011 17:40

popoBA napísal:inak raz sa toto stalo aj mne, tak som potom pisal tak, ze ked som mal napisanu zhruba tretinu tak som to dal ulozit priamo v admine a ptm dalej upravoval a vzdy zas ukladal po nejakej casti

Sooner or later, everyone will understand the virtue of having a backup, some before a data disaster strikes, and the rest after.
Vzdy treba eliminovat riziko straty dat, kto je z mojho fachu, vie o com hovorim.

Sry za OT
Obrázok používateľa
Teo.sk

Založený: Sep 2010
Poďakoval/li: 10 krát/2 krát

Odoslaťod tomiG 14 Aug 2011 20:49

no skoda ze som nemohol prist rad hram tento turnaj no vlastne som ho hral len 4 krat :) ale v kazdom turnaji som hral na stoloch s tym chalanom co vyhral a musim povedat ze som tam stretol len dvoch hracov ktory to originalne mozu hrat a on je jeden z nich WP Sir :poklona: a este vitazovi ked budes nabuduci rok chciet ist do vegas zahrat si par eventov na wsop rad kupim 10% ak budes predavat ;)
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod Kojakk 15 Aug 2011 02:16

Maťo nice :Bravo:
Kojakk

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 0 krát/10 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!