myslim ze ak sa rozhodneme 4betovat pre tak ten sizing je maly na to ako deep sme
s nasou handou je to este ako tak akceptovatelne ale predpokladam ze ak sme pripraveni stacknut sa za 150BB pf tak budeme v tomto spote chciet aj 4bet bluffovat a asi by nebolo rozumne pouzivat proti regovi iny sizing for value ( aj ked QQ je tazko for value tu bez nejakej vaznej dynamiky - skor semibluff
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
) a iny ako bluff
tym chcem povedat ze 4bet s QQ na 104 moze byt ok ale ak zoberieme do uvahy celu nasu range ktoru tu budeme 4betovat tak urcite by sme radsej supera chceli motivovat smerom k 5bet/fold rozhodnutiu nez ku callu ked potom budeme musiet hrat OOP vo velkom pote. Mne sa pozdava cislo okolo 120-125.
neviem ako ste na tom boli co sa tyka 3bet/4bet dynamiky ale ak chlapik fakt 3betuje 6% overall tak sa mi pozdava skor buschleho navrh, takto deep a IP bude villain pravdepodobne polarizovany a proti polarizovanej range hra QQ ok OOP a bude to vrch nasej calling range co je sweet. Problem by vznikol jedine ak by si neplanoval takto deep callovat 3bety OOP a tym pf callom by si mu v podstate povedal ze slowplayujes monster - neviem ako riesis tieto situacie a ci on o tom vie.
As played pf sa mi pozdava kellermanov navrh - bet turn, bet river. 4-bet poty asi postflop hrat nejak casto nebudes takze by som nevymyslal a isiel straightforward. Idealne by bolo mat to rozmyslane vopred a betovat insta - to by supera mohlo viest k dojmu ze bluffujes a mohol by dorovnat viac light - aj ked je asi problem instabetnut A river
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
.