[CG] 6MAX NL400 QQ 4BETOVANY SPOT 150BB DEEP OOP
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
[CG] 6MAX NL400 QQ 4BETOVANY SPOT 150BB DEEP OOP
Cassava Poker $2/$4 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1407451
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (CO): $1149.40 - povazovany dlhodobo skor za viac agresivneho a bluffy
Capirex (BTN): $590.48 solidny reg 26/20/3.6 (3bet button 15%)
jon7543 (SB): $418.00
luigi563 (BB): $516.00
Lizhurley (UTG): $491.25
IMega (MP): $180.00
Pre Flop: ($6.00) Hero is CO with Q Q
2 folds, Hero raises to $14, Capirex raises to $48, 2 folds, Hero raises to $104, Capirex calls $56
Flop: ($214.00) 3 4 3 (2 players)
Hero bets $70, Capirex calls $70
Turn: ($354.00) 6 (2 players)
Hero checks, Capirex checks
River: ($354.00) A (2 players)
Hero bets $60, Capirex calls $60
aka je najlepsia lajna podla Vas ?
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (CO): $1149.40 - povazovany dlhodobo skor za viac agresivneho a bluffy
Capirex (BTN): $590.48 solidny reg 26/20/3.6 (3bet button 15%)
jon7543 (SB): $418.00
luigi563 (BB): $516.00
Lizhurley (UTG): $491.25
IMega (MP): $180.00
Pre Flop: ($6.00) Hero is CO with Q Q
2 folds, Hero raises to $14, Capirex raises to $48, 2 folds, Hero raises to $104, Capirex calls $56
Flop: ($214.00) 3 4 3 (2 players)
Hero bets $70, Capirex calls $70
Turn: ($354.00) 6 (2 players)
Hero checks, Capirex checks
River: ($354.00) A (2 players)
Hero bets $60, Capirex calls $60
aka je najlepsia lajna podla Vas ?
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Re: [CG] 6MAX NL400 QQ 4BETOVANY SPOT 150BB DEEP OOP
call 3bet , chc flop
pozeral som si ho ja mam 9k ruk na neho a je 24/18 3bet : 6
as played urcite cb turn ak ma 88-JJ callne s AK bude pravdepodobne dalej floatovat. River A by som asi chfoldol podla sizeingu ak by betol. lebo s nejakymi TT ma predsa aku taku SD a ty mozes checcalllovat river s A8s napriklad takze nema tam moc zmysel pre neho betovat ak nema Ax a capirex ani nieje typ ktory by tam dost casto bluffoval si myslim.
pozeral som si ho ja mam 9k ruk na neho a je 24/18 3bet : 6
as played urcite cb turn ak ma 88-JJ callne s AK bude pravdepodobne dalej floatovat. River A by som asi chfoldol podla sizeingu ak by betol. lebo s nejakymi TT ma predsa aku taku SD a ty mozes checcalllovat river s A8s napriklad takze nema tam moc zmysel pre neho betovat ak nema Ax a capirex ani nieje typ ktory by tam dost casto bluffoval si myslim.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
ako reaguje na 4bety? calluje rad IP? aky je tvoj 4b? mate na seba dost ruk? neviem ci to je standard 4b/get it in na 6maxi, ja by som sa rozhodol podla dinamiky medzi nami a jeho fold to 4b ak by bola slusna vzorka, as played bet flop, ship turn? to co calloval na flope bude callovat aj na turne a hlavne mu nechces davat free card ak je schopny floatovat s AK
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
4bet pre, bet small (asi 50 hore dole), bet turn (90 hore dole), shove river To je najlepsia line podla mna. Na flope ta moze floatnut s A hi, no predpokladam ze to folduje na turne, ale dorovnava s pocket parom horsim. Akonahle prichadza A na river tak to je vynikajuca karta pre teba ak by si blafoval takze ta moze vycallovat s 99 alebo TT alebo whatever par moze mat. Ak budes mat v tejto situacii aj nejake blafy (co by si mal mat ak ma taky vysoky 3bet s buttonu) tak mas pekne vybalancovanu a vy(merge)ovanu (nepoznam slovensky vyraz pre to) range a je velmi tazke proti tebe hrat. moj nazor
-
kellerman007 - Príspevky: 135
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 27 krát/65 krát
kellerman007 napísal:4bet pre, bet small (asi 50 hore dole), bet turn (90 hore dole), shove river To je najlepsia line podla mna. Na flope ta moze floatnut s A hi, no predpokladam ze to folduje na turne, ale dorovnava s pocket parom horsim. Akonahle prichadza A na river tak to je vynikajuca karta pre teba ak by si blafoval takze ta moze vycallovat s 99 alebo TT alebo whatever par moze mat. Ak budes mat v tejto situacii aj nejake blafy (co by si mal mat ak ma taky vysoky 3bet s buttonu) tak mas pekne vybalancovanu a vy(merge)ovanu (nepoznam slovensky vyraz pre to) range a je velmi tazke proti tebe hrat. moj nazor
nie som daky super skiller ale toto sa mi dost paci
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
myslim ze ak sa rozhodneme 4betovat pre tak ten sizing je maly na to ako deep sme
s nasou handou je to este ako tak akceptovatelne ale predpokladam ze ak sme pripraveni stacknut sa za 150BB pf tak budeme v tomto spote chciet aj 4bet bluffovat a asi by nebolo rozumne pouzivat proti regovi iny sizing for value ( aj ked QQ je tazko for value tu bez nejakej vaznej dynamiky - skor semibluff ) a iny ako bluff
tym chcem povedat ze 4bet s QQ na 104 moze byt ok ale ak zoberieme do uvahy celu nasu range ktoru tu budeme 4betovat tak urcite by sme radsej supera chceli motivovat smerom k 5bet/fold rozhodnutiu nez ku callu ked potom budeme musiet hrat OOP vo velkom pote. Mne sa pozdava cislo okolo 120-125.
neviem ako ste na tom boli co sa tyka 3bet/4bet dynamiky ale ak chlapik fakt 3betuje 6% overall tak sa mi pozdava skor buschleho navrh, takto deep a IP bude villain pravdepodobne polarizovany a proti polarizovanej range hra QQ ok OOP a bude to vrch nasej calling range co je sweet. Problem by vznikol jedine ak by si neplanoval takto deep callovat 3bety OOP a tym pf callom by si mu v podstate povedal ze slowplayujes monster - neviem ako riesis tieto situacie a ci on o tom vie.
As played pf sa mi pozdava kellermanov navrh - bet turn, bet river. 4-bet poty asi postflop hrat nejak casto nebudes takze by som nevymyslal a isiel straightforward. Idealne by bolo mat to rozmyslane vopred a betovat insta - to by supera mohlo viest k dojmu ze bluffujes a mohol by dorovnat viac light - aj ked je asi problem instabetnut A river .
s nasou handou je to este ako tak akceptovatelne ale predpokladam ze ak sme pripraveni stacknut sa za 150BB pf tak budeme v tomto spote chciet aj 4bet bluffovat a asi by nebolo rozumne pouzivat proti regovi iny sizing for value ( aj ked QQ je tazko for value tu bez nejakej vaznej dynamiky - skor semibluff ) a iny ako bluff
tym chcem povedat ze 4bet s QQ na 104 moze byt ok ale ak zoberieme do uvahy celu nasu range ktoru tu budeme 4betovat tak urcite by sme radsej supera chceli motivovat smerom k 5bet/fold rozhodnutiu nez ku callu ked potom budeme musiet hrat OOP vo velkom pote. Mne sa pozdava cislo okolo 120-125.
neviem ako ste na tom boli co sa tyka 3bet/4bet dynamiky ale ak chlapik fakt 3betuje 6% overall tak sa mi pozdava skor buschleho navrh, takto deep a IP bude villain pravdepodobne polarizovany a proti polarizovanej range hra QQ ok OOP a bude to vrch nasej calling range co je sweet. Problem by vznikol jedine ak by si neplanoval takto deep callovat 3bety OOP a tym pf callom by si mu v podstate povedal ze slowplayujes monster - neviem ako riesis tieto situacie a ci on o tom vie.
As played pf sa mi pozdava kellermanov navrh - bet turn, bet river. 4-bet poty asi postflop hrat nejak casto nebudes takze by som nevymyslal a isiel straightforward. Idealne by bolo mat to rozmyslane vopred a betovat insta - to by supera mohlo viest k dojmu ze bluffujes a mohol by dorovnat viac light - aj ked je asi problem instabetnut A river .
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
no ste nejaky optimisti , ze callne 4bet a vam vycalluje 150bb s nejakym mid pairom. A co spravite ak vam ten 4bet jemne 5betne alebo shovne uz ste v situacii kedy je fold zly a call este horsi
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:no ste nejaky optimisti , ze callne 4bet a vam vycalluje 150bb s nejakym mid pairom. A co spravite ak vam ten 4bet jemne 5betne alebo shovne uz ste v situacii kedy je fold zly a call este horsi
obv QQ 4betujes iba vtedy ked sa s radostou dostanes allin - teda ked super 5bet bluffuje a/alebo sa stackne s AQ/JJ/TT
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.