Chalaniska, prichadzam k vam s prosbou o radu! Blizi sa vianocny cas a Jezisko mi tento rok slubil voljaky notas. Primarne by mal zastupit desktop, ci uz u mna doma alebo na intraku od buduceho roka, pricom ho velmi nebudem pouzivat vypojeny z elektriny. Tym padom hmotnost nezohrava velmi ulohu, rovnako ani vydrz baterie. Zakladne kriterium je, ze by sa mal mestit do 700€ budgetu (kriterium zadal Jezisko) a zvysok je na mne. Mojimi poziadavkami su fajn vykon (= nepotrebujem hrat najnovsie hry na najvyssich detajloch, ale tak niektore by som chcel aspon spustit a uzit si trosku grafiku...), kvalitna znacka a kedze prve dve podmienky su splnene u nekonecnom mnozstve notasov, tak som si zvolil este tretiu - pekny dizajn. Uprednostnujem biele, sede, strieborne, zlate, hnede prevedenia, ale nie prilis vyrazne ako cervena, modra a pod. Este som zabudol, ze display by mal mat standardnych 15,6" a klavesnica by mala ofc obsahovat numericku cast.
Najvacsia dilema pre mna v tomto momente je, aku znacku si vybrat, kedze to je casto aspon akou-takou zarukou kvality. Samozrejme, Lenovo ci Toshiba je nuts, ale tam nie su velmi stedri co sa toho dizajnu tyka a ak najdem bielu toshibu, tak stoji 400€ a je dobra akurat tak na Office. Tiez sa hrabem medzi HP-ckami, SONY, ale zaujali ma dost aj Packard-Bell notase. Preto by som sa chcel spytat, vas, ktori mate s niektorymi z tych znaciek skusenost, ake v skutocnosti su? Viem, ze je miliarda for na internete, kde sa to da vsetko vygooglit, ale urcite viac budem verit vam, ktorych poznam, ako nejakym random typkom, ktori napisu recenziu "notebook je ok, splna ucel". Este pridam link na momentalneho top favorita, system beats audio je ofc vitany
http://www.alza.sk/hp-pavilion-dv6-6150 ... .htm#popis