Parametre notebooku (nielen) na poker

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Parametre notebooku (nielen) na poker

Odoslaťod DevilMayCry 17 Aug 2011 12:46

mr_kaktus napísal:len ak by to niekoho zaujimalo tak dnes mi dorazil tento krasavec :)

http://www.alza.sk/packard-bell-easynot ... 181653.htm

nezabudni ho poriadne otestovat, myslim hlavne rozliatim nejakej tekutiny :D
btw packard bell patri momentalne pod znacku acer...

@buschle - s tou masinou sa da aj posilovat ale ked ho odnesie aj moja kolegyna tak snad s tym nemas problem :lol2:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod mr_kaktus 17 Aug 2011 13:19

tak ja som mal predtym toto :D http://www.pcmag.com/slideshow_viewer/0 ... 00.asp?p=n a aj som sa s nim celkom nabehal :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod DevilMayCry 17 Aug 2011 13:28

mr_kaktus napísal:tak ja som mal predtym toto :D http://www.pcmag.com/slideshow_viewer/0 ... 00.asp?p=n a aj som sa s nim celkom nabehal :)

don't expect to carry it around on campus! :lol2:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod mr_kaktus 17 Aug 2011 13:35

ako bolo to tazke hovado ale zober si ze vydrzal 7!!! rokov :) aj ked jasne ze s nejakymi opravami :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod matiapag 06 Nov 2011 14:10

Chalaniska, prichadzam k vam s prosbou o radu! Blizi sa vianocny cas a Jezisko mi tento rok slubil voljaky notas. Primarne by mal zastupit desktop, ci uz u mna doma alebo na intraku od buduceho roka, pricom ho velmi nebudem pouzivat vypojeny z elektriny. Tym padom hmotnost nezohrava velmi ulohu, rovnako ani vydrz baterie. Zakladne kriterium je, ze by sa mal mestit do 700€ budgetu (kriterium zadal Jezisko) a zvysok je na mne. Mojimi poziadavkami su fajn vykon (= nepotrebujem hrat najnovsie hry na najvyssich detajloch, ale tak niektore by som chcel aspon spustit a uzit si trosku grafiku...), kvalitna znacka a kedze prve dve podmienky su splnene u nekonecnom mnozstve notasov, tak som si zvolil este tretiu - pekny dizajn. Uprednostnujem biele, sede, strieborne, zlate, hnede prevedenia, ale nie prilis vyrazne ako cervena, modra a pod. Este som zabudol, ze display by mal mat standardnych 15,6" a klavesnica by mala ofc obsahovat numericku cast.

Najvacsia dilema pre mna v tomto momente je, aku znacku si vybrat, kedze to je casto aspon akou-takou zarukou kvality. Samozrejme, Lenovo ci Toshiba je nuts, ale tam nie su velmi stedri co sa toho dizajnu tyka a ak najdem bielu toshibu, tak stoji 400€ a je dobra akurat tak na Office. Tiez sa hrabem medzi HP-ckami, SONY, ale zaujali ma dost aj Packard-Bell notase. Preto by som sa chcel spytat, vas, ktori mate s niektorymi z tych znaciek skusenost, ake v skutocnosti su? Viem, ze je miliarda for na internete, kde sa to da vsetko vygooglit, ale urcite viac budem verit vam, ktorych poznam, ako nejakym random typkom, ktori napisu recenziu "notebook je ok, splna ucel". Este pridam link na momentalneho top favorita, system beats audio je ofc vitany :)

http://www.alza.sk/hp-pavilion-dv6-6150 ... .htm#popis
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod tucniak 06 Nov 2011 14:21

no, par rad odo mna:
ser na jeziska a nech ti to kupi az v januari/februari ak to teraz nepotrebujes, minuly rok som v DEC kupoval notas lebo som ho surne potreboval a v jan/feb boli uz o dost lepsie ceny.

teraz to mozno nebude platit lebo vraj zdrazuju disky lebo v thajsku su zaplavy ale nebral by som to az tak zle a pockal na povianocne ceny:)

dalsia vec: moj dlhodoby setup je tiez laptop miesto ntb (kedze relativne casto cestujem a chcem hravat aj doma, mat iba destkop v prahe nie je uplne to co chcem) + na poker si kupis nejaku 24ku, 26tku casom..
preto by si mozno mohol pouvazovat praveze aj o nejakej 14tke (ani male, ani velke) na ktoru budes mat napojene lcd all the time, ale zase sa ti lahko bude nosit do skoly.
hawk:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 06 Nov 2011 15:42

thx ;)

no ono dost by sa ten notas zisiel prave teraz, momentalne je u nas dost velky natlak na pocitace + segra vravela, ze jeden by si chcela vziat, takze o to viac by sa zisiel prave cez vianocne prazdniny :)

No ono tie 15,6ky sa mi pacia aj kvoli vykonu, ale aj kvoli tomu, ze su celkom dobre pouzitelne sami o sebe, ze napriklad budem doma, ale nebudem v izbe, kde mam monitor, tak si vystacia same. Kedze som nauceny na 22", tak so 14kou by som uz asi mal problem...
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod foraid 06 Nov 2011 16:03

ja som si kupoval pred dvoma mesiacmi tento notebook
http://www.alza.sk/lenovo-thinkpad-edge ... 236279.htm

a je to fakt kvalitny stroj, dobra konstrukcia, matny displej (trosku menej kvalitne podanie farieb ako leskly displej), dobre vyriesenie chladenie, dobry vykon v novych hrach, je velmi tichy, pri session ti kludne na baterku a pri prepnutej integrovanej grafike vydrzi 4 hodiny.

jediny problem bol s nim na zaciatku s prepinatelnou grafikou a niektorymi hrami, ktore to nevedeli spravne detekovat, ale pri novych ovladacoch od Lenova ide vsetko v poriadku, ak ti nevadi trosku oldschool dizajn, tak podobny notebook s tak dobrym pomerom kvalita, vykon/cena sa ti bude hladat len velmi tazko ;)
foraid

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 7 krát/17 krát

Odoslaťod matiapag 06 Nov 2011 17:04

thx!

No praveze ten dizajn je trosku meh pre mna. Nie je to uplne az take zle, ako som od lenova cakal, ale stale vyhravaju u mna HP a Packard-Bell v dizajne. Co sa vykonu tyka, tak je dobre, ze ma 7200ot. HDD, to iste pridava vykon v hrach, ale inak je slabsi, ako ten moj, co som sem daval, pricom cenovy rozdiel je 50€ :) A ten moj ma este aj DVB-T, ovladac, beats audio a ofc i5-ku + krajsi dizajn :) Takze medzi tymito dvomi mam jasneho favoirta, aj ked v prospech toho tvojho hovori urcite bateria a chladenie, ktore (vraj) u HP nie je vyriesene velmi dobre a casto sa prehrievaju...
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Rocky 06 Nov 2011 17:15

Ja si idem tiez kupovat NB ale chcem si pockat a kupit ho az po novom roku , este nie je u nas v predaji respektive som ho nikde nevidel http://clanky.katalognotebooku.cz/noteb ... apad-u400/ . Kamarat ma tiez NB s tejto rady ale U260 co je 12.5 palcovy monitor a ma trochu nizsi vykon ale na vzhlad su rovnake a je velmi pekny dizajnovo , U400 bude mat lepsie parametre ktore som ja hladal a vyhovuju mi ...uz sa predava v USA po 950 USD co je asi 700E . :)
Naposledy upravil Rocky dňa 06 Nov 2011 17:23, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
Rocky

Poďakoval/li: 23 krát/17 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!