Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod falkom88 19 Aug 2011 11:12

Chlpo1989 napísal:Skontroluj si, ci ti uklada handy v anglictine, potom si pozri kam ti ich uklada a ci mas spravne nastavenu zlozku importu v HM. Ak to nebude fungovat, tak problem bude niekde inde :)

:gl:

ako to skontrolujem ci to uklada v anglictine? a zlosku inportu mas na mysli miesto kde P****Stars uklada Handy ? mna by skor zaujimal presny postup po instalacii HM ako rozchodit to na P****Stars aby ukazovalo statistiky zatial som to tu nenasiel .
:wall:
falkom88

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 19 Aug 2011 11:19

Otvorim si poker klienta (teda PS) kliknem na nastavenia a najdem si tam riadok, ktory sa tyka HH. Pozriem si, kde a ci mi handy uklada. Ak tam nic nie je, nastavim si kam mi ma handy ukladat a v akom jazyku. Ak tam nieco je a nahodou to uklada zle, tak to nastavim na anglictinu a zapamätam si, do ktorej zlozky mi to uklada.

Potom si otvorim HM, kliknem add auto import folders, kliknem si na add a najdem danu zlozku, ktoru som si mal zapamätat. Vyberiem danu zlozku, kliknem na okej, spustim nejaky stol, kliknem na auto import a skusim, ci mi to funguje. Ak nie, tak problem bude niekde inde :)

:gl: po druhe

Hint: Ak ti to nepojde, skus FAQ HM alebo google.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod falkom88 19 Aug 2011 11:33

treba este nieco nastavit pred tym ako by to malo fungovat staci mi zadat len nick cize aliias a pojde mi to ?

2 . po druhe registroval som sa cez stranku holdom manageru na P****Stars urobil tam registraciu a zadal nick , nahral potrebny rake ale nedostal som bonus 75 $ na nakup ich produktov od holdem manageru ako mam postupovat
falkom88

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 19 Aug 2011 11:38

falkom88 napísal:treba este nieco nastavit pred tym ako by to malo fungovat staci mi zadat len nick cize aliias a pojde mi to ?

Co tak skusit to a nepytat sa hluposti?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod Max333 20 Aug 2011 12:17

zdravim,

neviete ako nastavit zobrazovnie HUD-u pri turnajoch v P****Stars? pri cashkach s tym nemam problem, ale pri turnajoch sa mi sice handy importuju, ale staty mozem vycitat iba z active players window a je to zdlhave ked hram viac stolov.

diky
Max333

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

nastavenie Additional HUD filters pre CG 6max

Odoslaťod haman 24 Aug 2011 17:56

Ahojte,

Pouzivate niekto Additional HUD Filter v HEM?

Kym som hral SNG, mal som to nastavene takto:

HEM-hud-filter-sng.PNG
HEM-hud-filter-sng.PNG (10.91 ) Zobrazená 2222 krát

Tento filter vam pocita separatne stats podla poctu ludi na stole. Hraci totiz inak hraju HU, 3-4handed (ITM miesta v SNG 18man), 5-6 handed (bubble v SNG) a inak fullring. Preto som to mal takto rozdelene.

Zaujimali by ma nazory CG 6max hracov, ci maju vobec tento filter nastaveny a ak ano, tak ako. dik!
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Chlpo1989 24 Aug 2011 22:11

Ak hras 6 max, tak ti je to v podstate zbytocne. 3-4 handed odohras malo ruk, pretoze:
- bud hras proti fishke a niekto si prisadne
- alebo ti fishka odisla a rozpadol sa ti stol (jedine, ze by si chcel ostat hrat s "regmi")
+ ak otvoris novy stol, tak ludia prisadaju rychlo, takze tiez tam nie je problem.

Za tento príspevok od Chlpo1989 poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod buschle 26 Aug 2011 01:45

uz niekto skusal tu HM 2 >? vypada to pekne len ci to nebude uplne to iste v krajsom kabatiku.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod nelz0n 26 Aug 2011 08:20

Skusal som, je to este zabugovane trochu, minimalne mne to crashovalo ked som importoval zo starej databazy (ktora ma tiez svoje vlastne problemy aj v hm1).

Funkcne su tam nove veci, vyzeraju zaujimavo, ale nevedel som sa velmi zorientovat.

tu je vypis novych funkcii http://www.holdemmanager.com/poker-software/

aplikacia pre ipad je bohuzial len iphone app a na ipade to nevyzera dobre
Obrázok používateľa
nelz0n

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 13 krát/21 krát

Odoslaťod buschle 27 Aug 2011 12:19

nelz0n napísal:Skusal som, je to este zabugovane trochu, minimalne mne to crashovalo ked som importoval zo starej databazy (ktora ma tiez svoje vlastne problemy aj v hm1).

Funkcne su tam nove veci, vyzeraju zaujimavo, ale nevedel som sa velmi zorientovat.

tu je vypis novych funkcii http://www.holdemmanager.com/poker-software/

aplikacia pre ipad je bohuzial len iphone app a na ipade to nevyzera dobre

som zvedavy lebo v HM1 je milion filtrov a kombinacii ale nieje tam moznost ze tu akciu spravil hero, ale ze len to , ze sa to v ruke udialo.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!