Isildur1 sa vrátil vo veľkom štýle!
Re: Isildur1 sa vrátil vo veľkom štýle!
Ja len pripájam názor, nemusí sa každý s tým stotožniť nerýpem, diskutujem, to je rozdieľ. Hej nezaujímajú ma takéto články o týchto ľudoch, to je len lákadlo pre iných, nič viac, reklama a dobre zaplatená. A škoda, že mini články na pravo o výhrach niektorých tuzemských hráčoch sa nedajú viacej rozpísať, ale informácie sú skúpe, to je na tom smutné. Hej mne sa páčia reportáže z našich kasín, cash game, bežné turnaje, bohužiaľ ja to ovplyvniť nemôžem a chalani, čo to píšu a spravujú asi taktiež, nie je na to čas a ani prostriedky.
- Traged
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/9 krát
Traged napísal:Ja len pripájam názor, nemusí sa každý s tým stotožniť nerýpem, diskutujem, to je rozdieľ. Hej nezaujímajú ma takéto články o týchto ľudoch, to je len lákadlo pre iných, nič viac, reklama a dobre zaplatená. A škoda, že mini články na pravo o výhrach niektorých tuzemských hráčoch sa nedajú viacej rozpísať, ale informácie sú skúpe, to je na tom smutné. Hej mne sa páčia reportáže z našich kasín, cash game, bežné turnaje, bohužiaľ ja to ovplyvniť nemôžem a chalani, čo to píšu a spravujú asi taktiež, nie je na to čas a ani prostriedky.
celkom dobry post,aj mna osobne zaujimaju viac bezni hraci ako tieto rychlokvasne superhviezdy,a aj reportaze z domacich turnajov su fajn,samozrejme v rozumnej miere,3 clanky o 3k freerolle su prehnane...
-napr. by ma celkom zaujimal pohlad "hownoreza" na jeho trefu v bigger 11 s par key hands
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Palo presne tak, obyčajný ľudia kvázi obyčajný hráči, ale svojim spôsobom neobyčajný ) To je zaujímavejšia téma, ako tieto kvázi superhviezdičky
- Traged
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/9 krát
podla mňa sú tieto články super....
3flash3 pokračuj v tom čo robíš.. veľmi dobre sa to číta určite lepšie ako to že niekto "hitne" 11$ turnaj kde hraje 15K+ ľudí
v ktorom je faktor šťastia 98,5% a 1,5% skill...
3flash3 pokračuj v tom čo robíš.. veľmi dobre sa to číta určite lepšie ako to že niekto "hitne" 11$ turnaj kde hraje 15K+ ľudí
Naposledy upravil 16160303 dňa 19 Aug 2011 17:22, celkovo upravené 1 krát.
- 16160303
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 31 krát/5 krát
98,5- 2,5 percenta a omaha s kratkodobeho hladiska je podla teba 99,7 percenta skill a 0.98 luck?
- 1isildur1
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
1isildur1 napísal:98,5- 2,5 percenta a omaha s kratkodobeho hladiska je podla teba 99,7 percenta skill a 0.98 luck?
Naposledy upravil 16160303 dňa 19 Aug 2011 20:19, celkovo upravené 1 krát.
- 16160303
16160303 napísal:podla mňa sú tieto články super....
-lol,ty si kto?pises dobre nezmysly.....
-
palo1973 napísal:16160303 napísal:-lol,ty si kto?pises dobre nezmysly.....
v prvom rade sa ti chcem poďakovať za karmu
som nekonfliktný človek tak radšej nebudem viac písať...
zbohom
- 16160303
tak radsej nepis hovadiny sem,samozrejme jeden turnaj moze vyhrat kazdy,ale dany clovek ma dlhodobe vysledky v mtt ci uz na ftp,stars alebo i-pokri a hoci je pravdepodobne ze na ceste za vitazstvom v takom megaturnaji potreboval aj kus stastia,dovolim si tvrdit,ze v mnohych situaciach sa prejavil prave jeho skill
edit:co sa karmy tyka,budem ju davat za kazdy podobne mudry prispevok,aspon si ludia rozmyslia co pisat a co nie...
edit:co sa karmy tyka,budem ju davat za kazdy podobne mudry prispevok,aspon si ludia rozmyslia co pisat a co nie...
-
ale vsak sa uz tolko nekarmujte aj tak si za to nikto nic nekupi zase to vecne mtt vs cg a este sa prida niekto aj od sngckarou vsak si uvedomme ze vsetci sme bezci len kazdy na inej trati a inym tempom tak si nehovorme kde je viacej stastia a kde menej tak urcite ta isildurova 397k session nebola na 98% skill a tak isto ani hownorezovo prvenstvo ako ale musim povedat preco som tak trosku odveci reagoval v prvych dvoch postoch tiez som si rad precital tieto clanky a dokonca aj ked CG hravam len obcas a v zasade live mam napozerane aj dost videi a aj nieco precitane ale odkedy sa prevalili tie podvody zacalo to antoniusom atd atd tak akosi sa mi high stack cg prestala pacit a tie live serie....no uz mam na tiez triezvejsi nazor. tak vsetkym cg,mtt,a sng hracom.
- tomiG
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.