GCOP V - Den 1B: Účast v ME GCOP si nenechal ujít ani držite
Počet príspevkov: 29 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: GCOP V - Den 1B: Účast v ME GCOP si nenechal ujít ani držite
za 5 dni zacina ept barcelona. tu na tejto stranke sa tak tvaris ako keby 5300 e. buy in pre teba nic nebolo. no kto ti brani ? chod tam daj final table minimalne a potom budes mat moje uznanie aj uznanie urcite tu viacerych ludi. ale hrat dolarove turnajiky na P****Stars a hrat sa tu na majstra sveta..ako mne si vazne ukradnuty ale zamysli sa sam nad sebou..
- 1isildur1
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
no mne osobne sa popis tej partie moc nepaci,bez podrobnejsich informacii je tazko posudzovat tu partiu,nevieme ako casto takto pan lisandro squeezoval,ci to ta "nemecka ryba" necallovala prave koli tomu,atd adt,okrem toho mi pride dost neadekvatne nazyvat niekoho v oficialnom clanku "nemeckou rybou",moc to nemam rad ani v blogoch,ale budiz,avsak v takomto clanku mi to nepride profesionalne
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Neviem, kto si tu riesi komplexy, ked spomina nejakeho chudaka + komplex BA vs ostatok SR. Ja nemam pocit, ze by sa Popo vyjadroval nejako "povysenecky" nad ostatnymi clenmi fora a struhal tu majstra sveta. Ale verim, ze mozno tym ludom, ktori maju nejaky komplex to tak moze pripadat
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
1isildur1 napísal:zamysli sa sam nad sebou..
Presne to by som odporucal Tebe. A aby si mal na to dost casu a nerusilo Ta vypisovanie mudrosti, tak si dostal ban.
Rado sa stalo!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Chlpo1989 napísal:Neviem, kto si tu riesi komplexy, ked spomina nejakeho chudaka + komplex BA vs ostatok SR. Ja nemam pocit, ze by sa Popo vyjadroval nejako "povysenecky" nad ostatnymi clenmi fora a struhal tu majstra sveta. Ale verim, ze mozno tym ludom, ktori maju nejaky komplex to tak moze pripadat
chlpo to nemyslis vazne z fleku sem viem postnut min. 3 posty v ktorych ma ten clovek ako 1 uraza a castuje privlastkami je mi jasne ze niektore moje posty su kontraverzne ale tie jeho vyjadrenia 5centovi random hrac a pod....zneju z jeho ust dost casto samozrejme sa plne zhoduju s realitou a ta partia na ktoru on reagoval ako aj cely clanok nieje hodny tohto portalu mohol by to niekto aj pred tym ako to uverejni si precitat a zamysliet sa nad tym.netvrdim ze isildura a mna tu bude na fore velka skoda ale ten clanok je
- tomiG
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
Ale zas si musis uvedomit, ze pokial sa k nemu niekto sprava arogantne a posmesne, tak sa s nim Popo nebude babrat a hrajkat v rukavickach. Uznavam, ze niekedy sa trochu opusti, ale na niektore posty sa asi inak ani neda...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
ved isildur napisal koment k clanku a popoBA mu hned za jeho inak malokedy ale tentoraz trfny post predpovedal -20karmu co ako sme boli svedkom sa aj stalo....nemam k tomu nic ine co dodat len ze sa jedna o BANanovu republiku zo vsetkym co sa pod tym pojmom skryva.ten clanok je skutocne perla omnoho vacsia ako tu k nej napisal isildur
- tomiG
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
Sorry, ale tento clanok je vazna zumpa a za co dostal tentokrat isildur ban mi tiez teda nie je jasne. V clanku nazyvate jedneho hraca "nemecka ryba" bez toho aby ste aspon spomenuli preco, alebo aspon jediny raz jeho meno. To je naozaj mizerna uroven.
Isildur iba na toto upozornil, co je imo uplne v poriadku, nikoho neurazil. Ked sa slusne spytal popa preco ho nazyvaju rybou, tak jedina odpoved bola "omg" a "omg2"... Vysoko inteligentna reakcia popo .
Viem ze isildur tu uz dlho provokoval, a tym, ze sa ho zastavam riskujem stratu karmy , ale tak tento ban je imho dost odveci. Ja len tolko.
Isildur iba na toto upozornil, co je imo uplne v poriadku, nikoho neurazil. Ked sa slusne spytal popa preco ho nazyvaju rybou, tak jedina odpoved bola "omg" a "omg2"... Vysoko inteligentna reakcia popo .
Viem ze isildur tu uz dlho provokoval, a tym, ze sa ho zastavam riskujem stratu karmy , ale tak tento ban je imho dost odveci. Ja len tolko.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
mozno sa mylim, ale ten clanok je aj tu oznaceny ako tlacova sprava, cize autorstvo neprislucha nikomu z tejto stranky.. v rovnakom zneni je tento clanok publikovany aj na minimalne jednom ceskom portali..
- mmcanny
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 55 krát/5 krát
Počet príspevkov: 29 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.