Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Hand History na PS

Odoslaťod Bartman 13 Aug 2011 21:50

gtommek napísal:Caute,
mam taky probelm s HH na PS..mam nastavene kde to ma ukladat do PC ale nikdy tam nic nie je. Skusal som to presuvat do inych priecinkov ale ani tam mi to neulozilo. Neviete v com by mohol byt problem? Diky

Pouzivas nejaky program ako Holdem Manager alebo PokerTracker? Lebo ak ano, tak tie si po nacitani zlozky prehodia subory do vlastneho adresara ;)
Bartman

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Re: Poker Stars

Odoslaťod gtommek 13 Aug 2011 22:01

Momentalne mam pc v oprave ale hned ako sa mi vrati tak si to skontrolujem..diky za odpoved ;)
gtommek

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod michael163 26 Aug 2011 21:26

Existuje na PS nejaky ekvivalent Battle of Planets pre CG? resp ak som sa neregistroval cez ziadny affiliate je mozne aby som sa niekde zapojil do nejakeho rake racu?
Obrázok používateľa
michael163

Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod dom 27 Aug 2011 23:17

da sa listok kupeny za fpp predat za dollare?
dom

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 10 krát/6 krát

Odoslaťod zackmir 28 Aug 2011 01:23

dom napísal:da sa listok kupeny za fpp predat za dollare?

nie
zackmir

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod magorko 28 Aug 2011 03:49

ta akcia od P****Stars poskodila hracov, ktori maju normalne nazbierane body z predchadzajuceho mesiaca alebo dali uz supernovu ako ja a to v moznom rakebacku VIP 100k freerollu, kde minuly mesiac bolo 7 168 hracov a tento 35 689 hracov, teda sance dostat sa ITM RAZANTNE klesli a teda aj rakeback, toto sa da ocakavat aj buduci mesiac vzhladom k tomu ze status ostava aj dalsi mesiac

samozrejme chapem ze to je zanedbatelne, len som chcel na to poukazat :), popripade by P****Stars mohlo navysit prizepool buduceho VIP 100k freerollu, bude sa to nejak osetrovat alebo to ostane pri starom? poprosil by som odpovedat od PS supportu
magorko

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 17 krát/209 krát

Odoslaťod tomiG 28 Aug 2011 09:55

magorko ale zase SN freerol bol z mensim poctom ako v priemere je a tiez som si myslel ze sa kvalifikuje viac platinum stars hracov neviem neriesil by som to i ked je to fakt dost tazko hratelne ked je platenych len 1k hrecov z 35k tak to vziadnom pripade nieje odmena za dosiahnutie statusu ale skor utrpenie hrat taky turnaj :D ale ved to bude len dva mesiace po sebe takze umna ok tak kto nema chut si zahrat brutal donkament nech to nehra ;) inak myslim ze na buducom SN freerole bude tiez dost husto kvalifikuje sa asi vela hracov...
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod magorko 28 Aug 2011 13:57

no tu ide o to ze tie freerolly su forma rakebacku ktore P****Stars poskytuju, nevadi mi ked pridavaju fpp hracom, ktori nazbieraju len par vpp, tam stracaju prachy P****Stars a nie ja, lenze tym ze mi hodia do freerolu dalsich 28k hracov aby som nemal sance dostat sa ITM a teda pridem v priemere kazdy krat o jeden zakladny vip stellar reward uz mi vadi :)

nechapu ze poskodzuju tymto regularov, ktori sa musia fakt snazit kazdy mesiac aby dokazali tieto statusy nahrat, teda spravodlive by bolo aby si opat siahli do kapsy a pridali do prizepoolu nejake peniaze (podla mna na toto vobec nepomysleli, tak ci tak by to mali napravit) :)
magorko

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 17 krát/209 krát

Odoslaťod lubos44 28 Aug 2011 20:01

ako dostat vstupenku poker portal skall ked som uz dlhsie zaregistrovany na poker stars
lubos44

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod aNdr3Jo 29 Aug 2011 09:37

mam otazocku:

ako kazdi ini hrac mam narok na 100% first depozit bonus az do 600USD...prvy vklad bol 200oci co bolo 287USD (bolo to cca pred mesiacom)...z podmienok vyplyva ze mozem uskutocnit dalsie 2 vklady ktore sa mi do tohto bonusu zapocitaju...vcera som siel depozitnut 100E avsak nikde odo mna nepytalo referal code ci jak sa to vola :) tak som to poslal len tak samozrejme sa mi to nepripocitalo...a tak otazka: ako na to? mate s tym niekto skusenosti? :)
aNdr3Jo

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 113 krát/39 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!