Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod nabokow 29 Aug 2011 10:41

kod myslim netreba, ved si pozri v cashieri kolko bonusu mas na cistene, mal by si tam mat o tych 100e viac...
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod aNdr3Jo 29 Aug 2011 11:07

nabokow napísal:kod myslim netreba, ved si pozri v cashieri kolko bonusu mas na cistene, mal by si tam mat o tych 100e viac...

kamo pozeral som nemam...(stav mych bonusu)
aNdr3Jo

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 113 krát/39 krát

Odoslaťod zackmir 29 Aug 2011 11:24

aNdr3Jo napísal:
nabokow napísal:kod myslim netreba, ved si pozri v cashieri kolko bonusu mas na cistene, mal by si tam mat o tych 100e viac...

z PS.cz:
Právo na 100% bonus za vklad máte tehdy, když učiníte svůj úplně první vklad na P****Stars během kvalifikačního období s využitím kódu STARS600. Stejný kód je nutné použít u každého z prvních tří vkladů (až do výše $600), pokud chcete bonusu využít.

Skus napisat podpore, preco sa pri dalsom vklade nezobrazuje kolonka pre vlozenie kodu. Tiez sa mi take daco kedysi stalo, no kaslal som na to a neriesil som, ale zaujimalo by ma to :)
zackmir

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod aNdr3Jo 29 Aug 2011 12:27

zackmir napísal:
aNdr3Jo napísal:

z PS.cz:
Právo na 100% bonus za vklad máte tehdy, když učiníte svůj úplně první vklad na P****Stars během kvalifikačního období s využitím kódu STARS600. Stejný kód je nutné použít u každého z prvních tří vkladů (až do výše $600), pokud chcete bonusu využít.

Skus napisat podpore, preco sa pri dalsom vklade nezobrazuje kolonka pre vlozenie kodu. Tiez sa mi take daco kedysi stalo, no kaslal som na to a neriesil som, ale zaujimalo by ma to :)

no nic teda...kopes ma k comu sa mi nechce ale predsa oberam o lowe moje nenarodene deti :D
aNdr3Jo

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 113 krát/39 krát

Odoslaťod zackmir 30 Aug 2011 10:34

aNdr3Jo napísal:no nic teda...kopes ma k comu sa mi nechce ale predsa oberam o lowe moje nenarodene deti :D

len smelo do toho :D
zackmir

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod hiriso 30 Aug 2011 11:43

ako mám vložiť ked mi cez kartu to nejde??
hiriso

Založený: Júl 2011
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Odoslaťod 1886er 30 Aug 2011 16:18

ak máš slovenskú sporiteľňu, je tam možnosť vkaldu cez sporopay.
inak asi len cez moneybookers, ale to som ja nikdy nerobil.ale v diskusii nájdeš dosť tém ako na to :)
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod Ceasears 30 Aug 2011 16:44

hiriso napísal:ako mám vložiť ked mi cez kartu to nejde??

Caves Caves Caves,kludne sa opytaj,jasne,neni problem,tu mas sikovnych chalanov,ktori Ti radi pomozu...
Da sa dobijat aj cez pay safe card,mas to rychle a anonymne a predavaju to na kazdej OMW pumpe od 10€ do 100€...
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod hiriso 30 Aug 2011 17:01

trochu podrobnejšie lebo som z toho jeleň- z tých vkladov.pls.
čo musím urobiť pri vklade naprIklad tou kartou správne.
hiriso

Založený: Júl 2011
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Odoslaťod Ceasears 30 Aug 2011 17:11

hiriso napísal:trochu podrobnejšie lebo som z toho jeleň- z tých vkladov .pls.

Prides na pumpu OMW,pozdravis a vypytas si pay safe card,bud Ti povie,ze maju,alebo nemaju,ak ano,opyta sa Ta,ze za kolko,Ty si vyberies bud za 10€,25€,50€,alebo 100€,ona Ti vytlaci potvrdenie s blocikom,Ty jej das peniaze a ides domov.Doma zapnes comp,pripojis sa na net,otvoris lobby na P****Stars,otvoris pokladnu a zadas vlozit prostriedky cez pay safe card.tam zadas hodnotu,ktoru si si kupil,potom Ti vybehne nove okne na prehliadaci do ktoreho zadas cislo tay pay safe card,ktore mas na tom blociku´.Okamzite sa Ti po tejto operacii pripisu peniaze na ucet a mozes grindit,dakovat mi nemusis :D (GL a hadam tam nenahdzes vyplatu 8-) )
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!