73cent

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: 73cent

Odoslaťod admin 29 Aug 2011 19:25

meomir napísal:btw: Naozaj, mate nejaky odkaz na ten SVK zakon?

V tomto clanku najdes odkazy aj priamo na zakon => http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... -republike
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Odoslaťod dom 29 Aug 2011 22:02

matiapag napísal: ja keby som v jeho pozicii, tak urcite chcem prave tie konkretne situacie, aj ked by to bolo zlozitejsie a chcelo by to viacej casu na pochopenie a aplikovanie do hry

ocuj, to si takto preberal spoty aj na nl2? nepovazoval som to za dolezite, ale teraz ako som zacal hrat nlT uz vidim ze ludia tu robia tahy, takze teraz som ochotny si robit sess review atd aj vdaka hem, s elim nic moc....
dom

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 10 krát/6 krát

Odoslaťod matiapag 29 Aug 2011 22:29

@ meomir - nebudem to tu s tebou rozoberat... bolo mi jasne povedane, ze na NL2 taketo rady stacia a ked sa nimi riadis aj ty, tak to je tvoja vec...

dom napísal:
matiapag napísal: ja keby som v jeho pozicii, tak urcite chcem prave tie konkretne situacie, aj ked by to bolo zlozitejsie a chcelo by to viacej casu na pochopenie a aplikovanie do hry

ocuj, to si takto preberal spoty aj na nl2? nepovazoval som to za dolezite, ale teraz ako som zacal hrat nlT uz vidim ze ludia tu robia tahy, takze teraz som ochotny si robit sess review atd aj vdaka hem, s elim nic moc....

Ja som na NL2 studoval uplne najviac za cely cas, mal som pozrete vsetky dostupne videa po NL25 a z kazdeho som si aspon co-to odniesol, hoci tam bolos tale vela veci, ktorym som nerozumel... neviem, ci by som v tej dobe bol ochotny tak dopodrobna vsetko preberat, ale viem, ze keby som v tej situacii dnes, tak to tak urcite robim...
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!