Majtrovstvá Bratislavy €40,000 GTD už tento týždeň!
Počet príspevkov: 29 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Majtrovstvá Bratislavy €40,000 GTD už tento týždeň!
Sucasne sa tam moze spravit aj daka kasicka pri registracii, ktoru si ludia vsimnu, alebo ich organizator pri regovani upozorni, ze mozu tomu a tomu chlapcovi pomoct, staci prispiet klasicky iba buyinom 10e a turnaj nieje potrebne sa zucastnit atd.
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
bapoker2010 napísal:korki napísal:Nebolo by lepsie keby Golden Vegas dal tomu chlapcovi tych posratych 1000€ zo svojho aj bez tychto ceremonii a saskarni? Neznasam taketo pokritectvo, ked chcete pomahat tak pomahajte a nielen sa na to hrajte...
Hmm, vidím, že očividne nechápeš princíp charity.
Ale podľa tvojej slovnej zásoby a spôsobu vyjadrovania ma to ani neprekvapuje.
keby len to. . .aj gramatika trosku uteka
- sklucis
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 47 krát/21 krát
korki napísal:Nebolo by lepsie keby Golden Vegas dal tomu chlapcovi tych posratych 1000€ zo svojho aj bez tychto ceremonii a saskarni? Neznasam taketo pokritectvo, ked chcete pomahat tak pomahajte a nielen sa na to hrajte...
korki prosim ta ty sa nezucastnuj...
zuzitkuj svoj volny cas radsej na studium slovenciny... ty si uz urcite tento rok pomohol dost ludom tak nechaj nas chudobnych mat radost z tohoto maleho "daru" pri ktorom este aj stravime cas tym co nas bavi...
- Sadoney
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
teraz k main eventu...
kto sa zúčastní už vo štvrtok??h
kto sa zúčastní už vo štvrtok??h
- D21
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
este jednu vec ten co bude prijimat startovne do turnajov by mal decentne upozornit hracov aj v tych skorsich dnoch ze sa uz mozne registrovat alebo prispiet do toho turnaja aj skor a druha vec ze by to malo byt bi+unlimited rebuy+addon to znamena ze kazdy si uz pred zaciatkom turnaja moze zakupit stack aky chce to hlavne pre tych co v nedelu nepridu a chcu prispiet povedzme 100eckami samozrejme ty co pridu hrat sa dokupia pocas turnaja kolko krat chcu tie vacsie stacky nezapajat ako mrtve duse do turnaja dat ich len hracovi ked sa dostavi na turnaj aby to nerobilo komplikacie.ale velmi dolezite je tomu robit marketing sice je to charita ale predsa je to produkt ktori treba hracom ponuknut samozrejme ziadne nasilu ale slusne poukazat na takuto moznost poviem to tak zjednodusene necakat len na to ze pojde niekto okolo a nahodou hodi nieco do klobuka tak a chcem podakovat aj tuto PP.sk ze stym prisli a verim ze takychto turnajov budete organizovat niekolko do roka
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
tak Mr. Obrtlik ma nechtiac poslal do ME, moj raise s QJo z middle ked uz som musel dablovat dorovnal ako inac s AA, vstal som a slusne som sa rozlucil ako sa patri na taketo % ale po turne J a riveri J uz som mal stack blizko postupu, preto nemam rad AA lebo proti takymto mustGO hram sa casto neudrzia...tak ale on mi to na ME vrati
- majkel_77
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Turnaj začína o 16.00 alebo je to len začiatok registrácie a šafl ap end dýl je o 17.00? Dík
- Ivo
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/11 krát
bude odtialto niekto hrat high roler?
- tomiG
tomiG napísal:bude odtialto niekto hrat high roler?
ak sa nic neobvykle nestane tak ja ho nebudem hrat
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
DevilMayCry napísal:tomiG napísal:bude odtialto niekto hrat high roler?
ak sa nic neobvykle nestane tak ja ho nebudem hrat
a ked vypadnes z ME tak si zahras?neviem mne sa to vidi trosku malo 20k garant zase nic nespravili preto aby sa tam vyzbieralo aspon 40-50k otvoria dvere a cakaju kto pride neviem ja este zvazujem ako sa mi bude darit na me a neviem ci neni lepsie si ist sadnut s 1100eckami na CG no uvidim
- tomiG
Počet príspevkov: 29 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.