GUS HANSEN- PROFIL

Príspevky zo starej diskusie

Tapka

Odoslaťod cstrike22 25 Feb 2007 18:52

hral si vcera pekne. Len neviem kde si stratil za 20 min tie skoro vsetky chipsy. Som sa pozrel raz na tvoj stack a bol si chipsleader a pozriem sa druhy krat a uz si tam skoro nic nemal :-) inak ak myslis, ze my sme hrali na teba na konci tak sa mylis nehrali sme 2 ale hrali sme vstci traja proti tebe ked ze si uz bol meg short stack a mal si ledva na big blind. Keby som to bol ja alebo roy tak si bud na 100% isty, ze hrate takisto na mna aby ste ma vyradili.
cstrike22

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

cstrike22

Odoslaťod GusTapka14 25 Feb 2007 18:58

:) neviem kde sa stratili asi ma roy sikovne prsti :)
ale nie
dobre som si zahral roy to troch nevydrzal takticky ,kludne mohol si pockat a bol by top3,no nie?
Obrázok používateľa
GusTapka14

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

roy

Odoslaťod cstrike22 25 Feb 2007 19:02

no roy to celkom posral ale aj smolu.. ale tenjeho nezmyselny all in proti tebe ked mal set JJJ som vobec nepochopil...
cstrike22

tapka

Odoslaťod roy016 25 Feb 2007 19:27

jj, mohol som si pockat...
Ale trochu ma zamrzela hra kde bol flop A-K-K chipsleader ma navysil, vedel som ze je to bluf a tak ho callol /allin/ s Q-4...mal J-9, lenze na stol prislo A-K a tak sa bank delil...

v tej poslednej hre, som cakal po flope na jedu kartu do farby aj postupky, tak som to proste riskol...

proti tebe som absolutne nezvladol tu hru ked som drzal J-J, velky raise pred flopom, ty call a flop J-K-2...myslel som ze drzis K a pojdes do toho a tak trochu som sa obaval farby ci postupky preto ten allin...ale na tej partii som si to prehral, mozno som mal pockat na bluff...

inak dobra hra tapka, musim povedat ze som bol prekvapeny...celkovo bol turnaj super, cely turnaj bola dobra atmosfera, ale na final table som sa naozaj bavil...aj ked dzejar asi nebol z pomalej hry nadseny :)...a slubujem, ze sa uz naucim davat blindy :)

dzejare tak snad zas hadam usporiadas nieco na Slovensku
roy016

cstrike

Odoslaťod roy016 25 Feb 2007 19:30

jj, to som posral...tam som si prehral mozno cely turnaj...myslim ze v tej dobe sme boli s tapkom 1 a 2, takze som pri lepsej hre mohol byt jasny chipleader...

inak zapadli sme do nejakeho plechoveho baru a skoncili az o 08-00 rano :)
roy016

hej

Odoslaťod pavjan 25 Feb 2007 19:35

tak kto to vyhral sak mi uz napiste... na nas uz tlacil sofer tak som, na rychlo po treti krat za vecer prehral all in s dvoma parmi odovzdal liter a prchal domov. kurnik cely vecer mi neslo. fakt sa mi stalo 4x za vecer ze som mal silnu ruku a pomaly cely stol mal silnejsiu
pavjan

pavjan

Odoslaťod roy016 25 Feb 2007 19:41

neviem presne ako sa volal, taky kludas, stale sa tvaril ako keby ho to nebavilo :)...dalsie jeho poznavacie znamenie bolo, ze casto blufoval, ale hral dobre...na final table sedel po pravej ruke dealera

2) cstrike
3) tapka
4) roy
5) jedina zena turnaja
roy016

to tapka

Odoslaťod pavjan 25 Feb 2007 19:42

respekt hral si dobre.
Musim priznat, ze som sa proti tebe zostrelil sam, lebo ked som zistil kto si tak som tu hru zacal brat trochu osobne a vrazal som prachy do hier, ktore by som inokedy zahodil hlavne, som si chcel s tebou zahrat.

bohuzial vzdy si mal lepsiu ruku.
pavjan

roy

Odoslaťod pavjan 25 Feb 2007 19:45

taky ten starsi pan? trochu sedivy? neviem si vobec vybavit kto tam sedel.

inak roy celu cestu do povazskej som na teba pocuval picungy od georga(JJ proti J3) a borisa.

hehe
pavjan

:)

Odoslaťod roy016 25 Feb 2007 19:49

nie, nie ten starsi pan, taky chalan v nasom veku...

a georgovi verim :)...ale nehraj ked si chipleader na big blinde /tusim 400/ a hrac co ma najmenej chipv ti da allin - tusim mi stacilo dorovnat 500 ci kolko... ale prehrat s J-J proti J-3 to asi nasere :)

inak na final table, boli dalsie take rivre...skoda ze tentokrat nie pre mna :)
roy016

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!