GUS HANSEN- PROFIL
all
dako sa to tu rozbehlo,tesi ma ze vtejto teme :)
pavjan-dik , super hra
roy- tu kritikgame sme uz preberali v BB pametas? :)mal som Q10 a keby si to reissol len tak tak to mohla bit urcite Super hra ,ale tak super som si zahral ,pekna BB noc ,no nie?
pavjan-dik , super hra
roy- tu kritikgame sme uz preberali v BB pametas? :)mal som Q10 a keby si to reissol len tak tak to mohla bit urcite Super hra ,ale tak super som si zahral ,pekna BB noc ,no nie?
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
POUCENIE
Nikdy, ale nikdy pred ziadnym turnajom necitajte ziadnu knihu o pokre, specialne nie SUPERSYSTEM.
Kedze som sa trepal az z KE, cesta trvala 0430 hodiny a nemal som co robit, tak som tu knihu cely zjedol, a dopadlo to tak, ze som hral horsie, ako ked hram najhorsie proste hruzaa . Tak ma to cele zmiatlo, ze dovidenia.
Knihy takehoto stylu, nie su vobec vhodne na taketo turnaje, pretoze tu ta nema nikto problem re raisnut aj pre flop s 9 4 OFF SUIT.
Moj dojem z turnaja, bola to draha skola :))) Urcite sa dlhooo dlhooo na ziadnom neukazam, pokial sa to nenaucim ako tak hrat. Mozno ked bude v KE tak to pridem :)
Inac pokru zdar a slava vitazom.
(Cest porazenym :D)
G
Kedze som sa trepal az z KE, cesta trvala 0430 hodiny a nemal som co robit, tak som tu knihu cely zjedol, a dopadlo to tak, ze som hral horsie, ako ked hram najhorsie proste hruzaa . Tak ma to cele zmiatlo, ze dovidenia.
Knihy takehoto stylu, nie su vobec vhodne na taketo turnaje, pretoze tu ta nema nikto problem re raisnut aj pre flop s 9 4 OFF SUIT.
Moj dojem z turnaja, bola to draha skola :))) Urcite sa dlhooo dlhooo na ziadnom neukazam, pokial sa to nenaucim ako tak hrat. Mozno ked bude v KE tak to pridem :)
Inac pokru zdar a slava vitazom.
(Cest porazenym :D)
G
- alydzi
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
alydzi
to nepis,to o tych nemas pravdu
spravil si jednu chybu a ta ti bola osudna
mam na mysli ten tvoj blaf ,proti flopu KK6 s mojov rukou KJ
ale nerob stoho tragediu
kazdy sa ucime
p.s. mohol si si ma viac okukat ,aby si vedel skym hras,ale dobra hra
spravil si jednu chybu a ta ti bola osudna
mam na mysli ten tvoj blaf ,proti flopu KK6 s mojov rukou KJ
ale nerob stoho tragediu
kazdy sa ucime
p.s. mohol si si ma viac okukat ,aby si vedel skym hras,ale dobra hra
-
tapka
hmm to si uz nepamatam ja vlastne ani neviem kto si a KK6 si uz vobec nepamatam mam z toho dost okno
inac z toho celeho turnaja som uz akosi od zaciatku nemal dobry pocit neviem cim to bolo, nebol som vobec vo svojej kozi...
ked to porovnavam s NR tak to bol z mojho pohladu cisty prepadak, v NR som co to uhral a tu som robil jednu kravinu za druhou.
inac z toho celeho turnaja som uz akosi od zaciatku nemal dobry pocit neviem cim to bolo, nebol som vobec vo svojej kozi...
ked to porovnavam s NR tak to bol z mojho pohladu cisty prepadak, v NR som co to uhral a tu som robil jednu kravinu za druhou.
- alydzi
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
alydzi
mas pravdu bolo to dost pod uroven
strasne malo priestoru ,nevim si predstavit ze by nas bolo 50
hmm... a pamatas si ze si hral?:)
sedel si vedla dealera pri stole s pavjanom a ja oproti tebe ,nepamatas?
p.s. hned v uvodnych hrach ten tvoj reiss Blaf 500 ,uz spominas?
strasne malo priestoru ,nevim si predstavit ze by nas bolo 50
hmm... a pamatas si ze si hral?:)
sedel si vedla dealera pri stole s pavjanom a ja oproti tebe ,nepamatas?
p.s. hned v uvodnych hrach ten tvoj reiss Blaf 500 ,uz spominas?
-
alydzi sorry
pavjan diki
-
BB
pre mna dobry turnajik hlavne som sa nasmial a pobavil. Inak pri final table som si daval najviac pozor na Tapku a Roya hrali moc solidne co by mi ani nevadilo ale hlavne som nemal taky dobry "read" na nich ako na ostatnych hracov. Roy to niekedy tak hral, ze som fakt nemal ani sajnu co ma v ruke. A ten jeho all in call proti jaskovi po flope AKK a turne K s Q3 v ruke mega respekt. Len skoda, ze river saze A cize sa splitoval pot. Inak to som este asi nevidel kolko hier otocil river. Ked niekto nieco cakal tak mu to na river skoro vzdy doslo proste neuveritelne :-)
- cstrike22
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.