Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)
Re: Wizdo new way of omaha
Takže takto mne to nevadí ani yegonovi ak sa posunie začiatok skorej kvôli APikovi...
Ide tu teraz o zvyšok osadenstva, Kope bude asi hlavný, lebo možno pôjde ešte jeden mimoblavák takže mne sa trošku okrešú miesta v aute, ale budem rád keď sa tu napíšu počty kto ide a či mu ta 11:15 nivy vyhovuje...
Ap, yegon, haman a ja sme OK,
kope, popo, poprípade niekto iný budem rád keď tu buď dáte odpoveď alebo mi napíšete ss a ja to sem vycapím zajtra...
PS: chipy som zohnal, ale bude fajn keď by ste zobrali aj niekto ďalší...
Ide tu teraz o zvyšok osadenstva, Kope bude asi hlavný, lebo možno pôjde ešte jeden mimoblavák takže mne sa trošku okrešú miesta v aute, ale budem rád keď sa tu napíšu počty kto ide a či mu ta 11:15 nivy vyhovuje...
Ap, yegon, haman a ja sme OK,
kope, popo, poprípade niekto iný budem rád keď tu buď dáte odpoveď alebo mi napíšete ss a ja to sem vycapím zajtra...
PS: chipy som zohnal, ale bude fajn keď by ste zobrali aj niekto ďalší...
Naposledy upravil wizdo dňa 13 Sep 2011 20:45, celkovo upravené 1 krát.
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
ja mam auto, pokrovy set a cas od rana do polnoci. ak mam niekoho zobrat, napiste mi SS alebo sem. Rovnako napiste mi do SS kam mam prist a nejaky mobil zachranny keby som bludil
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:ja mam auto, pokrovy set a cas od rana do polnoci. ak mam niekoho zobrat, napiste mi SS alebo sem. Rovnako napiste mi do SS kam mam prist a nejaky mobil zachranny keby som bludil
pripravený ako skautík :-), ok zajtra sa dohdoneme presne čo a ako, poprosil som yegona aby sem pastol mapu k nemu
rozdelenie do áut sa dohodne až bude aspoň napoly istý počet (možno sa z toho ulejem a pôjdem s tebou autom aspoň si budem môcť vziať aj pivko )
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
wizdo napísal:haman napísal:ja mam auto, pokrovy set a cas od rana do polnoci. ak mam niekoho zobrat, napiste mi SS alebo sem. Rovnako napiste mi do SS kam mam prist a nejaky mobil zachranny keby som bludil
pripravený ako skautík :-), ok zajtra sa dohdoneme presne čo a ako, poprosil som yegona aby sem pastol mapu k nemu
rozdelenie do áut sa dohodne až bude aspoň napoly istý počet (možno sa z toho ulejem a pôjdem s tebou autom aspoň si budem môcť vziať aj pivko )
méně řidičů
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
-
ach boha to ozaj skrz toho pepika mam vstavat o 8 hodin skorej ako obvykle? celeho ta bustnem! lacored tiez nebude nadseny ale hadam sa hecne
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:ach boha to ozaj skrz toho pepika mam vstavat o 8 hodin skorej ako obvykle? celeho ta bustnem! lacored tiez nebude nadseny ale hadam sa hecne
hehe 100bb ti necham jako charitu
PS: i trikoza na mne pohorel
-
Mate volny plac? Ak sa da tak by som sa mozno pridal Ak ma tam nechcete tak pohoda
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
ramzey napísal:Mate volny plac? Ak sa da tak by som sa mozno pridal Ak ma tam nechcete tak pohoda
jaj kamo, po tebe musime rezervovat 2 placy snad najdem
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.