Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdo new way of omaha

Odoslaťod wizdo 15 Sep 2011 22:36

Ako tak toto wtf? to tam jednu chvilu musel mat jeden z tych 2och na stole asi 1k usd...

MAX BI je 25usd
wtf.jpg
wtf.jpg (110.52 ) Zobrazená 2838 krát
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod yegon 16 Sep 2011 05:51

wizdo napísal:yegon crackol ramzeymu s 8855 na J84 JJxx po turne a riveri 5

realizoval som svoju backdoor quads equity - ved to muselo byt minimalne stvrt percenta :)

po vyukovej stranke som zistil ze hrat 60%+ ruk nebude optimalne aj ked hrat menej live by bola zase neskutocna nuda
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PLO5 live 6max at Yegon's

Odoslaťod haman 16 Sep 2011 09:38

wizdo napísal:Rozdelenie hry boli asi takto, ramzey agro ja semiagro, AP+popo calling stations a haman +yegon niti

Moj pohlad: ramzey very agro (proti nemu treba byt rozhodnuty sa stacknut preflop), wizdo tak spravne agro (dobry hrac, vyzna sa v PLO, akurat musi popracovat na lucku :D ), Apik CS (musim vidiet flop a potom sa uvidi, setminuje v 3bet spote OOP ;) ), popo zvlastna kategoria ( bud vlezie do raisovanej hry s trashom alebo foldne big blind v neraisovanej hre :D ), yegon balla ;) ( fold to 3bet = 0 a hlavne 2.casti session daval 'tilted' call preflop asi z nudy, ako pise vo svojom poste), ja fish (2x missread ruky - raz som si nevsimol, ze som riverol fullhouse, mohol som valuebetnut a dalsi krat hero callujem ramzeymu turn a river s postupkou od flopu, kde uz na turne ma ramzey nut flush, co mu sice nemusim verit, ale ja som ani tu postupku na ruke nemal :fish: )

wizdo napísal:ramzi mi 2x crackol AAxx s Kxxx ked prislo na board KKxxx, yegon mi crackol AA64 ked mu na 346 prišla postupka

doplnim moje kraknute AAxx vs yegonov set 66xx na 6xx flope a moje KKxx vs popov trash 3xxx na Q33, kde som cbetoval a dostal popov minraise, co bol vlastne jeho allin, tak som dorovnal na fullhouse odds ;) Pri tejto ruke bolo zaujimave pocut 2 uplne rozdielne nazory: yegon,hovori ze dobry cbet, lebo tu 3ku tam nebude mat casto, wizdo, ktory ma skusenosti zo suckoutmi, hovori, ze prave naopak, tu 3ku tam casto mat bude :D
K tymto vsetkym handam sa priklanam k nazoru popa, ze AAxx a KKxx byvaju overplayed.

wizdo napísal:popo vyhral veľký all in na 766 s 77 keď pri turne 6 skoro vybuchol

izoloval limp Apika full pot, tak som mu uveril ruku, a foldol som moju 6xxx slabsiu ruku. To by este len v showdowne vybuchol 2.krat :lol2: V tejto hre popo ziskal mozno aj 4BI a potom uz len foldoval do konca :D

Lubil sa mi zaver session, ktory navrhol wizdo, ze zo stackov odoberieme full buyiny a nechame si zvysok a dame hromadny 6way preflop allin s odokrytymi kartami. Ja som mal 85centov, Apik skoro 5EUR (ale vobec s tym nemal problem, to sa mi pacilo), pot bol 10EUR, s 78xx mam na flope postupku a splitujem s popom, ale mam redraw na flush, ktory hitujem na turne a vsetko sem! vdaka tomu som neskoncil v minuse :D

wizdo napísal:príjemné rpostriedie dobrá atmosféra

dakujem yegonovi za hosting, wizdovi sa shuffling a ramzeyu za stravu ;)

yegon napísal:
wizdo napísal:yegon crackol ramzeymu s 8855 na J84 JJxx po turne a riveri 5

realizoval som svoju backdoor quads equity - ved to muselo byt minimalne stvrt percenta :)

prikladam fotodokumentaciu:
IMAG0696r.jpg
IMAG0696r.jpg (228.31 ) Zobrazená 2704 krát
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Re: PLO5 live 6max at Yegon's

Odoslaťod popoBA 16 Sep 2011 09:47

a moje KKxx vs popov trash 3xxx na Q33, kde som cbetoval a dostal popov minraise, co bol vlastne jeho allin, tak som dorovnal na fullhouse odds ;)

no nebol to az taky trash mal som A4s35 a na flope som tvoj cbet len dorovnal, az na turne som ta x/r do allinu ked si dalej bareloval, tam kazdy uznal ze tam mal ist len check a river crying call alebo fold. a ze som po tom velkom alline foldoval do konca neni pravda este som tam nehal asi 3 eura.
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod ramzey 16 Sep 2011 09:56

Moj pohlad : ramzey - tight super nit! 3betuje len AAAA + a vzdy to ma.
Apik - clovek co nikdy nezahodi, Popo - easy to bluff :) , Yegon hard to bluff :D a hlavne tie bluffy skusa aj on ;)
Haman - tight passive, ale legendarnu hlasku mal :"Chcel by som betnut, kolko mozem dat?"

Co sa toho KKxx vs popove 3xxx tyka, tak je to dobry cbet, ale nedostanes s nicoho value skoro nikdy a bol to 3 way pot, som za check behind a pot size bet turn for value, ale po tom calle na flope ta trojka tam bude casto si myslim. Hlavne u Popa.

Dakujem Yegonovi za pohostenie a vsetkym za super atmosferu.
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod APminer 16 Sep 2011 11:17

díky všem :good:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod wizdo 16 Sep 2011 12:01

ramzey napísal:Moj pohlad : ramzey - tight super nit! 3betuje len AAAA + a vzdy to ma.
Apik - clovek co nikdy nezahodi, Popo - easy to bluff :) , Yegon hard to bluff :D a hlavne tie bluffy skusa aj on ;)
Haman - tight passive, ale legendarnu hlasku mal :"Chcel by som betnut, kolko mozem dat?"

Ja som nepomenovatelna kategoria...

ramzey fliping pro always win :D

k tomu KKxx, keby tam bol ramzey som za doublebarrel, ale vs popo, po call flope checkback turn a easy fold river

Musíme zopakovať 8-)
wizdo

Odoslaťod wizdo 16 Sep 2011 12:02

wizdo napísal:Ako tak toto wtf? to tam jednu chvilu musel mat jeden z tych 2och na stole asi 1k usd...

MAX BI je 25usd
wtf.jpg

dnes si ku mne Hutler sadol k stolu a zacal plakat ze on tu mal vcera jadnu chvilu 1K usd a nakoneic to vsetko prehral :lol2: :lol2: :lol2:
Ja mu nato ok dam ti 10 usd for fun a odidem , kolka som to dobra dusa :evil: :evil:
wizdo

Odoslaťod ramzey 16 Sep 2011 12:09

wizdo napísal:]
Ja som nepomenovatelna kategoria...

Sorry, ty si tillting superstar :D
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod wizdo 16 Sep 2011 14:05

Keď v HU vyhrá trash čo nehitol, ale bol lepší ako súperov draw čo nedošiel...

V preklade som ustál 2 all iny prvý s párom 3jek a druhý s párom 5tiek :D

Aby som pridal aj rozbor, súper calluje any FD, SD alebo čokoľvek, takžťe turn A je GIN kde ho ešte vyfoldujem s FD bez A (to by mi asi pushol na flope) nevydalo ale blank river ma zachránil...
Pre zaujímavosť na týchto boardoch cbet/callujem push aj s QQ+, any FD, alebo keď mám any pár s 3ma overmi za 50BB, je to jeden z tých ideálnejšich boardov čo nehitujú súpera v 80% prípadov...
Hand #1
Poker Stars $50.00 Pot Limit Omaha Hi - 2 players - View hand 1445587
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BB): $57.65
BTN/SB: $24.80

Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with 3 :heart: 7 :diamond: T :diamond: 9 :heart:
BTN/SB raises to $1.50, Hero raises to $4, BTN/SB calls $2.50

Flop: ($8.00) 6 :heart: 3 :spade: 4 :heart: (2 players)
Hero bets $7.60, BTN/SB calls $7.60

Turn: ($23.20) A :diamond: (2 players)
Hero bets $22.70, BTN/SB calls $13.20 all in

River: ($49.60) 8 :spade: (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $49.60
Hero shows 3 :heart: 7 :diamond: T :diamond: 9 :heart:
BTN/SB shows 2 :heart: Q :spade: T :heart: K :spade:
Hero wins $49.10
(Rake: $0.50)

Hand #2
3B pot, súper checkne = nemá nič alebo draw bez made handy, pre mňa jasný signál s OESD +FD to tam poslať...
v najhoršom tu má QQ -TT s FD,
Poker Stars $50.00 Pot Limit Omaha Hi - 2 players - View hand 1445586
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BTN/SB): $83.10
BB: $28.20

Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN/SB with 8 :diamond: T :spade: 5 :spade: 5 :diamond:
Hero raises to $1.50, BB raises to $4.50, Hero calls $3

Flop: ($9.00) K :club: 7 :spade: 6 :spade: (2 players)
BB checks, Hero bets $8.55, BB raises to $23.70, Hero calls $15.15

Turn: ($56.40) 7 :heart: (2 players)

River: ($56.40) T :heart: (2 players)

Final Pot: $56.40
Hero shows 8 :diamond: T :spade: 5 :spade: 5 :diamond:
BB shows J :spade: A :club: Q :spade: 9 :heart:
Hero wins $55.90
(Rake: $0.50)

A nechodilo, predtým som prehral QJTT s FD na K9x vs K944(hitol gin s jeho handou), nedošlo mi vs nit 3B ja KQ84 na 865 s mojou Khi FD (dával som ho na AA + FD max, ale zrovna mal T987 , FD obv nikde :evil: a pod, HU variance game

Graf je štandardne klikihak ktorý konči 3BI v pluse...

GL :wizdo:
wizdo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!