Savana Puma by Zajac

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Zajacekkk P****Stars.fr blog

Odoslaťod Zajacekk 18 Sep 2011 16:19

Nehrávam MTTs, vôbec sa nepovažujem za hráča MTTs a viem, znie to asi čudne, ale momentálne v tejto dobe mi nejde o profit, ale o percentuálnu úspešnosť ITM... Viem, že mi radíš dobre, máš viac skúsenosti v tom, ja to beriem, ale budem sa opakovať - nejde mi momentálne o profit, chcem vidieť len ITM percenta :) ..
Každopádne ďakujem ;)
Obrázok používateľa
Zajacekk

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 19 krát/42 krát

Odoslaťod Zajacekk 19 Sep 2011 18:44

Dnes vytvorený account na Twitter, tak keby niekto mal niekedy záujem:
http://twitter.com/#!/Zajacekk

Budem tam hádzať info z turnajov, samozrejme, len zaujímavé info :)... Hodil som si do sledovania aj pár ľudí tu z fóra, ak by to niekomu vadilo, nech napíše, odstránim ;)
Obrázok používateľa
Zajacekk

Odoslaťod Zajacekk 24 Sep 2011 13:10

Ešte som ani nezačal hrať a tak sa mi zdá, že moju pauzu využíva môj spolubývajúci ako šancu na výhru (neskutočný gembler)... Navrhol mi pár stávok, najzaujímavejšie:
* z 1€ urobiť za týždeň 50€, v prípade môjho úspechu vyhrávam 200€, v prípade neúspechu vyhráva spolubývajúci 50€
* odohrať 10-hodinovú session na NL10 a nebyť v mínuse 50€, v prípade úspechu vyhrávam 200€, v prípade neúspechu vyhráva spolubývajúci 50€

Ďalšie pridám neskôr, práve ich vymýšľa :D
Obrázok používateľa
Zajacekk

Odoslaťod fekalm 24 Sep 2011 15:00

ta nl10 session trosku EV+
fekalm

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 10 krát/15 krát

Odoslaťod Zajacekk 24 Sep 2011 15:45

Áno, tu som prijal bez váhania, ale tú prvú stávku pravdepodobne odmietam, aj keď zmenil pomery výhier: v prípade môjho neúspechu, prehrávam 30e, v prípade úspechu vyhrávam 300e... 30e by ma ani nezabilo, ale popravde nejak moc si na takéto hovadiny netrúfam a myslím si, že keď už rozbehnem moje sessions čo bude čoskoro, tak sa budem viac zaoberať hraním ako takýmito pokusmi... Ale druhá stávka sa ide, to je jasné, to verím, že dám a peniaze si odložím na grindenie v Bluffe, keď prídem (budem teraz doma od polovice decembra do konca januára, pripravuj bb jackopty :evil: )...
;)

Za tento príspevok od Zajacekk poďakovali :
fekalm
Obrázok používateľa
Zajacekk

Odoslaťod Chlpo1989 24 Sep 2011 18:48

Omg tu druhu nemozem hrat aj ja? :D Tu prvu by som nebral. Mozno z 5€ spravit 100 by bolo lahsie :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod sry4that 24 Sep 2011 19:43

* z 1€ urobiť za týždeň 50€

popo to bere !
sry4that

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 38 krát/7 krát

Odoslaťod popoBA 24 Sep 2011 20:04

1e je na mna vela, mne staci 12 centov a 3 dni ;)
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod Zajacekk 24 Sep 2011 22:52

Chlpo1989 napísal:Omg tu druhu nemozem hrat aj ja? :D Tu prvu by som nebral. Mozno z 5€ spravit 100 by bolo lahsie :)

Jeho argumenty, prečo mi to dáva: "dlho si nehral, už ti to nepôjde tak ako v lete a ak aj vydržíš 10 hodín, tak skrachuješ"... Takže keby som mu ponúkol teba, asi by odmietol, i keď on ako pravý gemblér... isto by aj pre teba čosi vymyslel :D
A súhlasím s tebou, že jednoduchšie by bolo z 5€ spraviť 100...

Hovoril som, že dám aj ďalšie jeho návrhy, ale nestoja za reč, asi preto, lebo čím dlhšie premýšľal, tým viac bol pod vplyvom alkoholu, však ale on sa ešte rozbehne... :)
Dnes ma rozčúlil hlavne Manchester Utd., ktorý keby vyhral, mal by som 690€... Možno by ma neštvalo, že remízovali, ale že ten starý opičiak Giggs v 92.minúte netrafil prázdnu bránu z cca 4 metrov :wall: ..

Ďalší tiket, čo som si dal len tak for fun, 23 zápasov za 2€, výhra 969€, ušli 3 zápasy, okrem Manchestru Utd. aj Lille - Lorient, kde Lorient vyrovnal v 90.minúte a potom Trnava - Ružomberok, kde by ma ani nenapadlo, že tam bude dvojka... Škoda, našliapnuté to bolo pekne :D
Obrázok používateľa
Zajacekk

Odoslaťod tucniak 25 Sep 2011 01:24

a ten dolar by si mal mat len 1? lebo spravi z 1 50 moze znamenat aj to ze ak bustnes vzdy zacnes s jednym..za ten tyzden kolko krat chces, to by sa dalo dost v pohode :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!