Savana Puma by Zajac
Re: Zajacekkk P****Stars.fr blog
Nehrávam MTTs, vôbec sa nepovažujem za hráča MTTs a viem, znie to asi čudne, ale momentálne v tejto dobe mi nejde o profit, ale o percentuálnu úspešnosť ITM... Viem, že mi radíš dobre, máš viac skúsenosti v tom, ja to beriem, ale budem sa opakovať - nejde mi momentálne o profit, chcem vidieť len ITM percenta ..
Každopádne ďakujem
Každopádne ďakujem
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
Dnes vytvorený account na Twitter, tak keby niekto mal niekedy záujem:
http://twitter.com/#!/Zajacekk
Budem tam hádzať info z turnajov, samozrejme, len zaujímavé info ... Hodil som si do sledovania aj pár ľudí tu z fóra, ak by to niekomu vadilo, nech napíše, odstránim
http://twitter.com/#!/Zajacekk
Budem tam hádzať info z turnajov, samozrejme, len zaujímavé info ... Hodil som si do sledovania aj pár ľudí tu z fóra, ak by to niekomu vadilo, nech napíše, odstránim
-
Ešte som ani nezačal hrať a tak sa mi zdá, že moju pauzu využíva môj spolubývajúci ako šancu na výhru (neskutočný gembler)... Navrhol mi pár stávok, najzaujímavejšie:
* z 1€ urobiť za týždeň 50€, v prípade môjho úspechu vyhrávam 200€, v prípade neúspechu vyhráva spolubývajúci 50€
* odohrať 10-hodinovú session na NL10 a nebyť v mínuse 50€, v prípade úspechu vyhrávam 200€, v prípade neúspechu vyhráva spolubývajúci 50€
Ďalšie pridám neskôr, práve ich vymýšľa
* z 1€ urobiť za týždeň 50€, v prípade môjho úspechu vyhrávam 200€, v prípade neúspechu vyhráva spolubývajúci 50€
* odohrať 10-hodinovú session na NL10 a nebyť v mínuse 50€, v prípade úspechu vyhrávam 200€, v prípade neúspechu vyhráva spolubývajúci 50€
Ďalšie pridám neskôr, práve ich vymýšľa
-
ta nl10 session trosku EV+
- fekalm
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/15 krát
Áno, tu som prijal bez váhania, ale tú prvú stávku pravdepodobne odmietam, aj keď zmenil pomery výhier: v prípade môjho neúspechu, prehrávam 30e, v prípade úspechu vyhrávam 300e... 30e by ma ani nezabilo, ale popravde nejak moc si na takéto hovadiny netrúfam a myslím si, že keď už rozbehnem moje sessions čo bude čoskoro, tak sa budem viac zaoberať hraním ako takýmito pokusmi... Ale druhá stávka sa ide, to je jasné, to verím, že dám a peniaze si odložím na grindenie v Bluffe, keď prídem (budem teraz doma od polovice decembra do konca januára, pripravuj bb jackopty )...
-
Omg tu druhu nemozem hrat aj ja? Tu prvu by som nebral. Mozno z 5€ spravit 100 by bolo lahsie
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
* z 1€ urobiť za týždeň 50€
popo to bere !
- sry4that
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 38 krát/7 krát
1e je na mna vela, mne staci 12 centov a 3 dni
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Omg tu druhu nemozem hrat aj ja? Tu prvu by som nebral. Mozno z 5€ spravit 100 by bolo lahsie
Jeho argumenty, prečo mi to dáva: "dlho si nehral, už ti to nepôjde tak ako v lete a ak aj vydržíš 10 hodín, tak skrachuješ"... Takže keby som mu ponúkol teba, asi by odmietol, i keď on ako pravý gemblér... isto by aj pre teba čosi vymyslel
A súhlasím s tebou, že jednoduchšie by bolo z 5€ spraviť 100...
Hovoril som, že dám aj ďalšie jeho návrhy, ale nestoja za reč, asi preto, lebo čím dlhšie premýšľal, tým viac bol pod vplyvom alkoholu, však ale on sa ešte rozbehne...
Dnes ma rozčúlil hlavne Manchester Utd., ktorý keby vyhral, mal by som 690€... Možno by ma neštvalo, že remízovali, ale že ten starý opičiak Giggs v 92.minúte netrafil prázdnu bránu z cca 4 metrov ..
Ďalší tiket, čo som si dal len tak for fun, 23 zápasov za 2€, výhra 969€, ušli 3 zápasy, okrem Manchestru Utd. aj Lille - Lorient, kde Lorient vyrovnal v 90.minúte a potom Trnava - Ružomberok, kde by ma ani nenapadlo, že tam bude dvojka... Škoda, našliapnuté to bolo pekne
-
a ten dolar by si mal mat len 1? lebo spravi z 1 50 moze znamenat aj to ze ak bustnes vzdy zacnes s jednym..za ten tyzden kolko krat chces, to by sa dalo dost v pohode
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.