Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdo new way of omaha

Odoslaťod wizdo 24 Sep 2011 09:10

tomiG napísal:su tu urcite vacsi odbornici na omahu ale aj tak si dovolim nazor podla mna ta otazka co spravit na turne je zla ona uz mala byt polozena na flope ty si uz na flope kompletne hotovi bez sance zlepsit svoju handu ok teda si sa rozhodol ze tvoja handa je dostatocne silna na to ...D

Poznámka tuna je správna od ramzeyho je to HU a 3B pot, on na flope má vsio a nič, čiže ja callujem lebo mám pozíciu a druhý barell ako bluf nedáva veľa ľudí. By som toto prirovnal k situácii že callnes 3B(4B) so 76 flop 963 a on ti dá 2 barely a ty rozmýšlaš či má overkarty alebo overpair...

ramzey napísal:Podla mna je to stackoff na turne.
Predsalen je to HU a urcite to bude EV+ move.

Už som dostal potbarely s nuts a kukal ako puk, že wtf, ale tak regulári majú štandard betsizing a neriešia, aj keď druhý barell mi tu s airom nedá po calle na flope...
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod wizdo 24 Sep 2011 12:21

Pár HU hands...

Súper je celkom calling station, ale keď má betne, čo tuna s tým monsterdrawom čo držím, c/r lead?
PS to že turn má byť insta bet viem, len s jeho DGS ma asi callne a river neviem či budem blufovať...

Poker Stars $50.00 Pot Limit Omaha Hi - 2 players - View hand 1456916
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BTN/SB: $52.05
Hero (BB): $150.95

Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with 6 :club: 9 :heart: T :club: 5 :diamond:
BTN/SB raises to $1.50, Hero calls $1

Flop: ($3.00) 8 :club: 7 :spade: Q :club: (2 players)
Hero checks, BTN/SB checks

Turn: ($3.00) 8 :heart: (2 players)

River: ($3.00) A :spade: (2 players)

Final Pot: $3.00
BTN/SB shows 9 :spade: 5 :spade: A :club: J :heart:
Hero shows 6 :club: 9 :heart: T :club: 5 :diamond:
BTN/SB wins $2.85
(Rake: $0.15)

Na súpera mám len pár hands, resp. je to asi 6ta handa, čiže no info, začal som robiť tieto donkrivre, lebo ľudia to platia a často aj raisnú, halvne to robím s handami kde bude callovať raise a spol...čo ale tuna?
Čakám že full a spol checkne backflop,ale ten jeho river bet mi príde ako keby na flope s 88/J8 ci Jxxx s FD ma nechcel vyhnať...

Poker Stars $50.00 Pot Limit Omaha Hi - 2 players - View hand 1456920

BTN/SB: $25.00
Hero (BB): $37.70

Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with 6 :club: A :spade: 7 :spade: Q :club:
BTN/SB raises to $1.50, Hero calls $1

Flop: ($3.00) J :spade: 8 :spade: J :diamond: (2 players)

Turn: ($3.00) T :spade: (2 players)
Hero bets $0.50, BTN/SB calls $0.50

River: ($4.00) K :spade: (2 players)
Hero bets $1.00, BTN/SB raises to $6.85, Hero folds

Final Pot: $6.00
BTN/SB wins $5.75
(Rake: $0.25)

Súper je nový, asi 4tá handa, už som chcel raisnúť flop ale som si pvoedal že radšej nie, uvidím čo príde...
turn je easy check back, prišiel mi dobrý draw a už som sa naučil že PS namotá a potom zahákne takže never ever bet...
river bude asi easy fold, mňa skôr zaujíma ten flop...

Poker Stars $50.00 Pot Limit Omaha Hi - 2 players - View hand 1456922

BB: $25.45
Hero (BTN/SB): $25.00

Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN/SB with K :heart: 7 :spade: 4 :heart: K :diamond:
Hero raises to $1.50, BB calls $1

Flop: ($3.00) 4 :spade: 7 :club: 5 :heart: (2 players)
BB bets $2.85, Hero calls $2.85

Turn: ($8.70) 6 :heart: (2 players)
BB checks, Hero checks

River: ($8.70) 2 :spade: (2 players)
BB bets $6.20, Hero folds

Final Pot: $8.70
BB wins $8.30
(Rake: $0.40)
wizdo

Odoslaťod wizdo 24 Sep 2011 22:39

F***ing PS (crying post)
Len sa potrebujem vypísať,vyplakať nič viac...

Spoiler:
Ako už inak zapnem si session aby som dostal megaunlucky doomswitch ON a že podme hrat ako inak nic netriafam a vsetko co chcem vyhrat si musim vyblufovat. Dozrali ma hlavne 3 4btnute poty a jeden push preflop....

Push pre AKQ4ds vs AQJ8ds....kurva kedy ja dostanem board 223r a pod ktorý nikoho nehitne, hlavne keď som pre lepší? nie to nie je možné, tie boardy vidím len keď idem KK do AA prídu flopy 235 a pod, no ako inak trtko chytil flush a bolo po zábave, vs dalsi lucker prehram AKJT vs KJT7 preflop all in OFC flop T97 a 2 blanky a hotovo pice 3 outy ma *****...

Best je aj 4bet pot, a na moje KKQQds flop A63 bez FD...ako dakujem pekne, ale dnes na vsetky moje JJ-KK som zase videl kopu pre mna no value boardov typu A34,,,

A aby toho nebolo dost, na uvod sesion na mna ludia 4 krat riverly set, 2 neboleli, 1 bolel malo, ale posledny bol ked som flopol full a on ma calloval s over+FD a river overfull...ta nadhera...ta prazdna penazenka...

Už keď by som mal nejaké konšpiračné teorie splietať tak po týchto zmrtvych vstaniach sa ludia nejako zahadne vs ja nastakuju ked za 10 hand ma stacknu asi 4 krat (halvne je to monster vs lepsi monster)...

No nic moji mily, valcime dalej, lebo HU je svinstvo svingovate

PS dnesny den koncim na 0 ked som doobeda a poobede vyhral dokopy 8BI ktore som teraz prehral...

PS rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

PS vdaka poslednym dnom som uz len 1,5BI nad all in EV a to ze po tom heatri som bol dobrych 10...
wizdo

Odoslaťod wizdo 27 Sep 2011 21:46

Dosť ťažká session, ale iskierka na noTILT sa rozžiaruje...

Session začala ako obyčajne down a za 140 hands som bol -7+BI ...hral som aj 100BB stôl tak som si to dal na -200usd ako koniec. Zvrat sa daril ale vždy keď už som bol blízko PS rýchlo zaplo doomswitch a bolo potom...Rozumej za 5hand zoberem típkovi 3BI aby si ich on za 30 hands zobral naspäť aj s 1BI bonusom z toho 3 suckouty...

ale dosť plakania!!!!
s yegonom mám dohodu, že za každú nadávku čo poviem na stole mu platím 1 usd, po tejto aj 2 predošlých session je zatiaľ na 0usd, a neboli to vôbec prechádzky ružovou záhradou tie session...
Ale očividne keď som si uvedomil čo zaplatím, pri mojom objeme trashtalku...tak som rposte prestal, TILT sa oslabil, aj hra mi padne najviac na B hru aj to len na chvíľu. Vlastne ak to takto pôjde ďalej vykonal som veľmi dobrú investíciu...

môj dnešný graf...
najviac sick session.jpg
najviac sick session.jpg (66.51 ) Zobrazená 3492 krát

GL :wizdo:
wizdo

Odoslaťod wizdo 28 Sep 2011 23:02

Trápenie sa, ale s minimum tiltom to nie je také zlé...

Čo som sa dohodol s yegonom na pokute, nepadol odo mňa na stole jediný trashtalk, a zisťujem že keď ľuďom napíšem niečo slušne tak ma skorej pošlú niekam a ešte ich to snáď aj tiltne, takže idem na tom zapracovať...

V hre, no dnes všetko čo išlo dnu flop alebo turn som prehral...Inak som zo sebou spokojný posledné session som pod all in EV asi 12BI a celkovo som sa už prehupol pod all in EV aj celkovo za tento mesiac, takže spokojnosť.

Dnes je na grafe vidieť aj že NoN showdowny sa mi celkom polepšili, čo je znakom snáď aj lepšej postflop hry s donkami, no čaká ma dlhá cesta než to bude stabilne na 0 alebo nad ňou...

handy dnes nemám, väčšina štandard flipy prehraté, pár semiblufov dobre zahratých, pár blufov, toť vsio...

graf:
EV asi najhorsia co som mal.jpg
EV asi najhorsia co som mal.jpg (83.73 ) Zobrazená 3333 krát

GL :wizdo:
wizdo

Odoslaťod pLAYERsvk 30 Sep 2011 23:26

je to gambler! :D
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Odoslaťod yegon 01 Okt 2011 05:48

je to mozne? wizdo je spokojny ked je v minuse

zeby predsa?
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod pLAYERsvk 01 Okt 2011 09:28

*srandu si robim, lebo spolu chodime do skoly, do triedy :D
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Odoslaťod wizdo 07 Okt 2011 18:55

Čauko,
napadlo ma či nedáme repete home cashgame omahy, či by boli záujemcovia resp asi aj miesto...

Ak hej, je potreba žetóny, najlepšie tak 6-7 ľudí (viac nebude robiť dobrotu) a nejaké meisto na hru, návrhy alebo nápady sú vítané

zatiaľ je yegon a ja, takže ešte tak 4-5 ľudí...

GL wizdo

Za tento príspevok od wizdo poďakovali - 3:
APminer, haman, ramzey
wizdo

Odoslaťod APminer 08 Okt 2011 15:02

kedy a kde a uvidim ;) ..... mozna u nas v kavarne = mame origo stul, zetony, obsluha (panska) .... si pujcite microbus a hura na vylet .... ubytko mozne na private cca 50m od pokeroveho stolu ... :)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!