Poker Stars
Re: Poker Stars
Trochu konšpiračnej teorie
Pred pol rokom som urobil na PS prvý vklad a hned po par hodinach hrania nastali problemy s pripojenim. V tom case som hral sucasne i na FTP, kde mi to slapalo absolutne bez problemov. Mal som kvoli tomu poriadny tilt , pretoze som vsetky rozohrate turnaje (za stredny BI) nemohol samozrejme slusne odohrat. Bol som riadne vytoceny, hlavne kvoli tomu ze sucasne na FTP som nemal ziadny problem s pripojenim. Tak som im na support napisal ostry mail. Ta trapka z ceskeho (asi i pre SR) my nebola schopna odpovedet na to, len riesila moje spravanie tak som ju poslal do patricnych miest. Potom som to riesil asi tak po dvoch dnoch cez anglicky support a priznali nejake problemy tak mi vratily cca 40$.
Ale spet k mojej konspiracnej teorii. Je mozne, ze maju nejaky algoritmus, pre "problemovych hracov", na ten ich rigged software, ktory rozdava karty a nasledne sa zameraju na nich?
Pretoze take bad beaty (bezne ma porazaju 2,3-outaci na riveri) a v takom mnozstve som na FTP nezazil a tam som mal odohraty nejaky ten piatok. Samozrejme ze na tuto stranku uz neurobim ani korunovy deposit. Takze sa perem freerolmi a privatnymi akciami, kde sem tam hitnem cash, ktoru ale nemam sancu nejak rozmnozit .....
Pred pol rokom som urobil na PS prvý vklad a hned po par hodinach hrania nastali problemy s pripojenim. V tom case som hral sucasne i na FTP, kde mi to slapalo absolutne bez problemov. Mal som kvoli tomu poriadny tilt , pretoze som vsetky rozohrate turnaje (za stredny BI) nemohol samozrejme slusne odohrat. Bol som riadne vytoceny, hlavne kvoli tomu ze sucasne na FTP som nemal ziadny problem s pripojenim. Tak som im na support napisal ostry mail. Ta trapka z ceskeho (asi i pre SR) my nebola schopna odpovedet na to, len riesila moje spravanie tak som ju poslal do patricnych miest. Potom som to riesil asi tak po dvoch dnoch cez anglicky support a priznali nejake problemy tak mi vratily cca 40$.
Ale spet k mojej konspiracnej teorii. Je mozne, ze maju nejaky algoritmus, pre "problemovych hracov", na ten ich rigged software, ktory rozdava karty a nasledne sa zameraju na nich?
Pretoze take bad beaty (bezne ma porazaju 2,3-outaci na riveri) a v takom mnozstve som na FTP nezazil a tam som mal odohraty nejaky ten piatok. Samozrejme ze na tuto stranku uz neurobim ani korunovy deposit. Takze sa perem freerolmi a privatnymi akciami, kde sem tam hitnem cash, ktoru ale nemam sancu nejak rozmnozit .....
- dredd73
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 6 krát/3 krát
Easy seat v CG
Easy seat pri CG je genialna funkcia. Rozmyslam, ze sa prestahujem z Doxxu na PS len kvoli tomu.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
dá sa niekde nastaviť, aby ma hneď hodilo na určitý počet sng stolov bez toho aby som sa musel na každý manuálne regovať?
dik
dik
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
1886er napísal:dá sa niekde nastaviť, aby ma hneď hodilo na určitý počet sng stolov bez toho aby som sa musel na každý manuálne regovať?
dik
Na to potrebujes kupit table ninju, je tam tzv. Sngo sensei, ten to robi presne tak ako si ho nastavis. Resp. mal by, kedze mne to netusim preco nefunguje.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
vďaka, myslel som že niečo také už je vstavané v starsovskom softe, tak nič
-
S*urveny jokerstars toto neni normalne 10,50 HU KO 8 itm sme v last 16 mam 2800 chlapec uz mrtvy blindy 80-160 dostanem AJh dam all in a zrazu stratim spojenie lucky ace fici facebook fici len stars nejde zrazu po 5 minutach sa spusti samozrejme z turnaja out a mozem si ist piskat fuck online je mi z toho na
- Boxer38
- Založený: Sep 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
ja som mal tiež včera pár výpadkov, chyba bude asi na ich strane. napíš im, nemáš čo stratiť. možno ti buy in vrátia
-
napisal som im pekny sloh este v noci a odpoved mi dosla takato
no buy in by bola velmi malinka cena utechy ked si vezmem ze 8 bral 96usd a mal som to uz skoro v kapse
Spoiler:
no buy in by bola velmi malinka cena utechy ked si vezmem ze 8 bral 96usd a mal som to uz skoro v kapse
- Boxer38
- Založený: Sep 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
Vedeli by se mi poradit aj iny bonus kod ako je STARS600 ?
Btw funguje STARS600 aj ked si vkladam peniaze viac ako len raz?
Resp. druhy ci treti krat?
Btw funguje STARS600 aj ked si vkladam peniaze viac ako len raz?
Resp. druhy ci treti krat?
-
s44vhl7l - Príspevky: 210
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 55 krát/4 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostí.