moving up - lolofonov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: moving up - lolofonov blog

Odoslaťod lolofon 14 Sep 2011 21:49

v poslednom case hram naozaj celkom dobre, dnes som bol velmi spokojny s hrou, ale stale kopec miesta na improvement obv (brag)... co sa tyka vysledkov, uz to prestava byt sranda!

[x]nl25 soon (nebyt partypointov, uz som tam)
Prílohy
BB Won over Hands Played for lolofon_pp.png
BB Won over Hands Played for lolofon_pp.png (53.04 ) Zobrazená 3036 krát
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

september

Odoslaťod lolofon 02 Okt 2011 10:33

shitrun pokracuje, v septembri som toho vela neodohral, mal som vela starosti s novou skolou atd + celkovo neprezivam lahke obdobie, takze som casto nemal na poker cas ani chut. nehral som ale zle, cely mesiac som bol so svojou hrou vcelku spokojny, citim progres a hral som pomerne dobre az na poslednych 2-3k ruk. ked si pozriem poznamky o svojej hre z minulych tyzdnov/mesiacov, tak viem, ze sa stale posuvam a to ma drzi nad vodou. snazim sa pracovat aj na dlzke svojich sessions, dost vela cennych rad rozdava jared tendler na pokerstrategy, to mi tiez pomaha. som kusocek od nl25, aj ked sa uz chvilu zdalo, ze som nabral spravny smer... nic, idem bojovat dalej, musim zlepsit aj technicku aj psychologicku stranku hry, ale hlavne to nevzdat!
Prílohy
sep.png
sep.png (109.83 ) Zobrazená 2841 krát
lolofon

Odoslaťod lolofon 02 Okt 2011 22:54

Tak dnes zacinam odznova po 2 dnovej pauze. Novy mesiac, dalsia sanca posunut sa vyssie. Zacal som so 4 stolmi, aby som trochu trenoval sustredenost a vydrz + urcite je pre mna dobre striedat pocet stolov a obcas dat session s nizsim poctom, aby som stihal viac sledovat dynamiku, zbierat ready aj z ruk, ktore som nehral atd. Celkovo je pre mna velmi zaujimava tema mentalnej vytrvalosti, jednak kvoli pokru, ale urcite aj kvoli skole a dalsim veciam, takze sa budem snazit na toto zameriavat a postupne budovat vacsiu a vacsiu vydrz, kedze to funguje podobne ako pri fyzickej vytrvalosti.

Uvidime, ako to budem stihat so skolou a sportom, ale plan je cca 15 hodin tyzdenne 4 alebo 6 tablingom, cize cca takych 6k ruk za tyzden, tj 25k za mesiac, to je pre mna celkom ok. Dolezite bude urcite aj studium, aspon 2 videa tyzdenne a kopec hand z pokerstrategy + nejake clanky. Tiez chcem spat aspon 7h kazdy den a cez vikendy aspon 9, lebo sa teraz citim dost unaveny (sposobene aj tym, ze som vcera absolvoval cestu cez cele Slovensko a spat v autobuse).

Hard work!

gl&hf
lolofon

Odoslaťod Stanley VII 03 Okt 2011 09:35

Akému športu sa venuješ/plánuješ venovať? :) Ten šport je dosť problém aj u mňa, skoro vôbec sa nehýbem, ale poslednou dobou som začal aspoň trochu cvičiť jógu, nech môj chrbát ešte nejakú tú dobu vydrží sedieť za počítačom hodiny denne.

Btw aký máš bankroll manažment? Častokrát si písal, že možno pôjdeš onedlho na NL25, aký ti ešte ostáva BR? Celý ho máš stále na hru, alebo z neho aj cashoutuješ?
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod lolofon 03 Okt 2011 13:32

hravam aktivne futbal od utleho detstva, je to asi top priorita v zivote pre mna zatial, takze aj preto na poker mam menej casu. imo je sport urcite velmi dolezity aj pre kazdu psychycku zataz, treba to mat v rovnovahe.

BRM vyuzivam dost aggro, doteraz som chodil zvacsa s 20 BI hore. teraz mam cca 19BI na NL50, dole pojdem asi na 15BI. Na NL100 sa vratim s 20BI, ale na NL200 uz pojdem trochu jemnejsie, ked prekrocim hranicu 5k, tak chcem aj nejaky cashout urobit (zatial som cashoutoval raz $500 a okrem penazneho efektu to malo aj dobry efekt na blizkych, ktori pochopili, ze len tak nezabijam cas.
lolofon

Odoslaťod Stanley VII 03 Okt 2011 15:16

Držím ti palce, nech tých $5k čoskoro dosiahneš, aby si zase trochu potešil to svoje okolie. Ja som mal to šťastie, že som ešte v začiatkoch raz hral s vtedy ešte frajerkou Welcome back freeroll o 5k eur na Paradise Pokri a povedal som jej, nech si povie čo jej kúpime, keď vyhráme peniaze, vyhral som vtedy 40 eur a kúpila si nejaký štetec na kozmetiku, tak bola spokojná :D

Zo "žrúta času" bola potom hneď "efektívna rešpektovaná činnosť" :D Naštastie je to teraz moja manželka, ktorá ma v pokri stále podporuje a je to rozdiel hrať v prostredí, kde ťa okolie rešpektuje, alebo dokonca podporuje, než stále dookola počúvať že človek len zabíja čas, alebo dokonca že by mal s tým "gamblingom" skončiť. Našťastie až tak zlé som to nemal vôbec a občasný cashout ako píšeš tomu vnímaniu určite pomôže, hlavne na začiatku. Ikeď práve vtedy sa vyberá aj najhoršie, lebo bankroll je ešte malý.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod lolofon 04 Okt 2011 16:39

Hmm, clovek chce hrat a odpali sa mu laptop... Ak to uz nerozdycha, tak je to asi znamenie, ze bolo na case konecne si zaobstarat nieco novsie, vykonnejsie a rychlejsie. Len sa mi nebude chciet opat nastavovat vsetky apps a hlavne pt3, dufam, ze aspon s licenciou nebudu problemy, nepamatam si uz ako sa to cez ten Pa***Poker nastavovalo (?).

Vcera som este stihol 2 sessions, pocas prvej som hlavne zo zaciatku robil prilis vela chyb a skoncil som -4 bi, co by nebol az taky problem, keby som kvoli tomu nemusel zist na nl25. Zvazoval som to este, kedze je to znova krok naspat, ale povedal som si, ze ak chcem mat aggro brm, musim byt disciplinovany, a tak som to nakoniec zvladol. OTOH je to urcite krok vpred co sa tyka mojho mindsetu a citim, ze ked sa dostanem spat na ssnl, tak to uz bude o niecom inom. Vecerna session uz bola teda na nl25, citil som, ze je to pomerne o dost softer ako nl50/100, ale aj tak to nebude lahke. Zacal som hrat tighter oop vs limping fish, neizolujem az tak light, a tiez som o nieco tighter z ep/mp, lebo som to uz v poslednom case v tychto spotoch prehanal a postflop som dost vela stracal (aspon to bol moj pocit).

A upravim este jednu vec - nebudem pocuvat pocas hrania hudbu. Aj vcera som vacsinu chyb urobil pocas casu, ked som pocuval. Naozaj ma to vyrusuje, takze odteraz planujem pocuvat iba v pripade, ze hram v nejakom rusnom prostredi (nepravdepodobne) a ta hudba by ma vyrusovala menej ako prostredie. Najvacsi problem mi hudba robi asi zo zaciatku sessions, kedy este nie som plne koncentrovany a hlavne "rozciceny" a zdaleka nie som schopny rozmyslat o rukach do hlbky.

Inak chcel by som zacat seriozne blogovat, len verim, ze bude o com.
lolofon

Odoslaťod lolofon 13 Okt 2011 18:44

tak cca po tyzdni mam laptop back. Rozhodol som sa, ze ked uz ho mam spat (a nie lacno), tak spravim vsetko preto, aby uz fungoval tak ako ma a tak rychlo ako sa da. Takze som urobil par veci - vid http://pocitace.sme.sk/c/6080461/osem-navykov-ktore-udrzia-vas-notebook-fit.html. Zatial este nemozem posudit, nakolko sa to prejavilo, lebo mi stale frci jeden z tych programov + v upratovacej nalade som pustil aj housekeeping PT3 db, takze uvidime, snad to pomoze. Inak som sa prakticky prvykrat dostal k google chrome (viem, som za opicami) a kedze to zatial nemozem posudit, bezi vam rychlejsie ako firefox? Resp. aky prehliadac/preco pouzivate? Dik za akekolvek napady/rady :)

Tym padom sa dnesna session zatial odklada, ale aj tak mam pocit, ze som ten cas vyuzil efektivne. Ak si este zajtra vyzdvihnem telefon z opravy funkncny, tak budem spokojny. Aspon mam cas prejst si fora, nabral som dost zaujimave napady hlavne z pokerstrategy, uvidime :)
lolofon

Odoslaťod theproksa 13 Okt 2011 20:58

Gl pri hrani. Ake napady mas po prezreni pokerstrategy? Mohol by si dat nieco do plena, nech sa mozme inspirovat...
theproksa

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod lolofon 14 Okt 2011 15:58

krasa, nadhera, uzas... este pred prvou session sa laptop rozhodol, ze urobi znova to iste, takze som neodohral ani ruku a znova je pokazeny. navyse mi dnes odovzdali neopravitelny mobil, takze musim zhanat novy, asi nejake HTCko. este som aj znechuteny z politickej situacie a najviac z ludi, ktori obhajuju SaS, z toho je mi na grc..

@pstrategy: najviac ma asi zaujali spankove rezimy - biphasic a polyphasic sleep (mozes vygooglit), len skoda, ze v mojej situacii je nemozne nieco take vyskusat, kedze by to fakt mohlo usetrit kopec casu..
lolofon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!