Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod nabokow 05 Okt 2011 08:48

kod treba pouzit aj ked vkladas druhy alebo tretikrat. nejake kody chodia na mail ked si registrovany, po pouziti mozes ziskat napriklad vstupenku na nejaky turnaj a podobne.
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Boxer38 05 Okt 2011 12:16

tak dnes sa ako tak vyriesil "moja kauza s PS"vratili mi BI 10,50 usd po velmi dlhej komunikacii s nimitakze aspon nieco....ale dozvedel som sa celkom zaujimave informacie podla ich hand history co mi preposlali som ruku kde ja tvrdim ze som mal AJh je v HH A8h kde ma samozrejme chlapec dorvonal a mal K8 samozrejme K na flop a sa zdoubloval a potom som uz bol sit out ja som si na 100% isty ze som mal AJ ked som im to napisal tak mi okamzite vratili BI a poslali tento mail
Spoiler:
Co se týče Vaší domněnky, že bychom se snažili úmyslně narušovat spojení a kazili tím hru, můžeme Vás ujistit, že to není pravda. Internetové připojení může být a je nestabilní z různých důvodů. Pokud má hráč problémy s připojením během hraní, radíme našim hráčům, aby nás vždy kontaktovali, abychom se mohli problém více prozkoumat. Toto pravidlo uplatňujeme i v případě, že se jedná o špatné připojení ze strany hráče a to kvůli počítači nebo jejich ISP, což je samozřejmě mimo naši kontrolu. Naše technické oddělení Vám již poradilo, jak problém vyřešit.

Dále bychom Vás chtěli upozornit, že naše Provozní podmínky (odstavec 12) jasně stanovují, že:

12. SPORY

"Uživatel souhlasí, že data o každé hře budou zálohována na serverech P****Stars. V případě nesrovnalosti mezi kartami, které se zobrazují na vaší obrazovce a záznamy hry na serverech P****Stars, poslední zmíněné převáží. Uživatel souhlasí, že funkce „Okamžitá historie hand“ a „Záznam hand“ nebudou brány jako oficiální záznam jakékoliv handy."

Více informací najdete na webové stránce:

http://www.P****Stars.cz/poker/room/tos/

Dále bychom se Vás chtěli zeptat, zda-li jste měl na mysli prověřit opravdu turnaj číslo #449155396, jelikož z popisu situace a shlédnutí historie hand se zdá, že hovoříte o jiném turnaji.

Všimli jsme si, že jste tratil značnou část turnaje číslo 445295690 kvůli špatnému připojení, jelikož si vážíme našich zákazníků, rozhodli jsme se Vám vrátit startovné ve výši 10,50$ a připsat je zpět na Váš účet.

Berte prosím na vědomí, že během tohoto turnaje jsme neměli žádné problémy se serverem ani nedošlo k dočasnému odpojení z naší strany, jelikož ostatní hráči hráli bez problému. Z praktického i obchodního hlediska není možné, abychom zodpovídali za připojení jednotlivých hráčů.

Část turnajového pravidla č.18 zní:

Při účasti v turnaji na sebe hráč bere riziko internetového odpojení způsobené problémy se spojením mezi počítačem a serverem, zpoždění signálu, zamrznutí nebo jiné problémy v počítači hráče nebo na internetu.

a. P****Stars nepřebírá žádnou zodpovědnost za odpojení hráče, výjimkou je výpadek serveru.

Celé znění našich turnajových pravidel najdete na webové stránce:

http://www.P****Stars.cz/poker/tournaments/rules/

Vzhledem k uvedeným skutečnostem nelze vracení vstupného brát jako samozřejmost, chceme-li pokračovat v nabídce online pokerových turnajů.

Děkujeme za porozumění a věříme, že budete nadále hrát u P****Stars. V případě jakýchkoli dalších otázek se na nás neváhejte obrátit.

Děkujeme za spolupráci.

S pozdravem

Peter
Zákaznická podpora P****Stars

----- Original Message -----

a hlavne toto znie zaujimavo : 12. SPORY

"Uživatel souhlasí, že data o každé hře budou zálohována na serverech P****Stars. V případě nesrovnalosti mezi kartami, které se zobrazují na vaší obrazovce a záznamy hry na serverech P****Stars, poslední zmíněné převáží. Uživatel souhlasí, že funkce „Okamžitá historie hand“ a „Záznam hand“ nebudou brány jako oficiální záznam jakékoliv handy."

takze ak tomu dobre rozumiem nie je rozhodujuce co sa vam zobrazi na monitore ale to co maju oni zaznamoch takze ak sa vam stane nieco podobne ste bezradny a spravia ci aj tak co chcu....nikdy som netvrdil ze on line je rigged alebo hacknuty a ani netvrdim a stale sa na tom bavim ale toto sa mi fakt zda az moc podozrivy predsa viem co vidim na monitore nebol som ani unaveny ani opity ani pod vplyvom ziadnych omamnych latok :D takze som z toho dost mimo
Boxer38

Založený: Sep 2011
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Odoslaťod magorko 05 Okt 2011 13:45

ak maju v zaznamoch A8 tak si mal asi A8, ja vacsia sanca ze si to spatne videl nez ze pocitac videl AJ ako A8, uz sa mi stalo hodne krat ze som videl inu kartu nez som mal :)

inak mne PS lagovalo vcera fakt hrozne, internet mi isiel uplne v pohode, nemohol som hrat 24 stolov bez toho aby mi tam stale neskakal timebank
magorko

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 17 krát/209 krát

Odoslaťod 1886er 06 Okt 2011 18:27

niekedy vidím že hráč je zaregovaný vo viacerých satelitoch na ten istý turnaj turnaj, aký to má zmysel?
keď aj vyhrá napríklad 3 vstupenky, tak môže len 1 použiť nie?
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod Boxer38 06 Okt 2011 19:21

vstupenky sice su do toho turnaja ale moze sa kedykolvek odregistrovat a pripisu sa ako turnajove dolare ktore moze vyuzit ako BI na cokolvek ja takto hravam hyper turba na big 22 a podobne turnaje

Za tento príspevok od Boxer38 poďakovali :
1886er
Boxer38

Odoslaťod dom 06 Okt 2011 22:30

a mas zato dake vpp?
dom

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 10 krát/6 krát

Odoslaťod Boxer38 06 Okt 2011 23:15

jasne za kazde hyperturbo ci normalne alebo je to satelit zbieras aj vpp ale ak myslis ci mas vpp za to ze sa odregistrujes z turnaja do ktoreho si vyhral vstupenku tak nie za to vpp nedostanes iba v pripade ze turnaj odohras kedze vpp sa pripisuju az po dohrati turnaja...inak ja som v nedelu nahral cca 850VPP len na kvaldach 74usd hyper turbo na SM Warm UP a podobne napriklad jellycz to hra pravidelne casto sa s nim stretavam na stoloch a aj dost PS pro to hravaju asi najcestejsie som mal volakeho portugalcane teraz si nespomeniem na meno a aj Maxim Lykov
Boxer38

Odoslaťod 1886er 07 Okt 2011 18:52

15 dolárový heads up, týpek má asi 500 ja 2500, blindy 50/100. chytím QJo dám all in, môže mať hociaký trash. call 45s, chapíkovi dojde runner runner straight.
pár hier neskôr chytím na flope trojicu T s mojim KTs, flop: on raise pol potu, ja all in, on call s A7s, dojde mu runner runner straight.
do p..e aj so starsom, toto mi herňa robí už týždeň v kuse. nech zhoria v pekle!
o coin flipoch ani nevravím, ak vyhrám 25% tak to už je moc :bad:

kašlem na to, cashoutnem a pôjdem inde.
poraďte prosím nejakú herňu kde by som nemal problém 4 tablovať 6max t sng, aby som nečakal pol dňa kým sa to naplní. vďaka
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod Boxer38 07 Okt 2011 18:59

2-3 tyzdne dozadu som tu vytvoril temu keed tiez som chcel ist zo starsu prec niekam inam tiez hram len sng a nieake mtt ale sam seba povazujem za grindera a hram 12-15 stolov a naozaj nikde nenajdes taky traffic ako na starse ja som cely roll presunol na lucky ace po 2 dnoch som ho presunul spat na stars resp.asi 5 pokial mi dosli peniaze a hram tam znova ked chces hrat len sng nikdy inde sa ti podla mna neoplati mozno na party poker ale neznasam ich soft tak som nad nim ani len nerozmyslal...ber to tak ze je to len variacia a ked robis dobre rozhodnutia vsetko sa to otoci spat nesmies tiltovat vypnut den dva nehrat a pustit znova lebo ozaj nenajdes nikde trafic ako tam :gl:
Boxer38

Odoslaťod sudden 07 Okt 2011 22:31

1886er napísal:15 dolárový heads up, týpek má asi 500 ja 2500, blindy 50/100. chytím QJo dám all in, môže mať hociaký trash. call 45s, chapíkovi dojde runner runner straight.
pár hier neskôr chytím na flope trojicu T s mojim KTs, flop: on raise pol potu, ja all in, on call s A7s, dojde mu runner runner straight.
do p..e aj so starsom, toto mi herňa robí už týždeň v kuse. nech zhoria v pekle!
o coin flipoch ani nevravím, ak vyhrám 25% tak to už je moc :bad:

kašlem na to, cashoutnem a pôjdem inde.
poraďte prosím nejakú herňu kde by som nemal problém 4 tablovať 6max t sng, aby som nečakal pol dňa kým sa to naplní. vďaka

s takymto rozmyslanim ti ziadna zmena herne nepomoze, som si isty, ze tvoj mindset ti robi ovela viac zle ako P****Stars "zakerny soft" :D

ale ak chces tie stt fakt 4-tablovat tak hernu kludne zmen, tie stt budu kdekolvek urcite viac soft ako na PS
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!