Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod falkom88 09 Sep 2011 12:47

Chcem Vas poprosit mam registrovanu veriu HM . mam s nou velke problemy ide kedy sa jej zachce ked mi raz nacita hram na 4 stoloch a ale ukaze mi max. na 2 stoloch statistiky neviem v com je problem asi v nastaveniach ale neviem ako na to spravne nastavit? :wall: ked dam auto import vypnem to a znovu zapnem niekedy ani tie 2stoly nejdu a som s toho zufali dakujem

a turnaje mi vôbec neukazuje . tiez mam problem s insatalciou na novom pocitaci nechce mi ist postQ ked dam connect nechce pripojit :((
falkom88

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod VNPK 09 Sep 2011 14:31

V session se ti ukazuje spravny pocet hand?
Pokud ano, tak pomuze update, asi pred tydnem to blblo hodne uzivatelum. Staci si HM updatovat na verzi tusim 1.20.
Obrázok používateľa
VNPK

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 1 krát/20 krát

Odoslaťod A_Rimmer 11 Sep 2011 14:27

Mam problem s HEMom na Paradise pokri. Odohral som tam par SNGciek, ale problem je, ze v HEMe v zalozke Turneys->Results ich vobec nevidim, pocet turnajov mam = 0. Nie su ani v not finished. Pritom v zalozke Tourneys->Hands vidim vsetky ruky spravne.

Import teda urcite funguje, akurat neviem, kolko som odohral turnajov, aky mam ROI atd. Takisto mi nejde ani HUD, ale to by ma az tak netrapilo zatial. :)

Vopred dakujem za kazdu radu.
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod dom 14 Sep 2011 14:38

kde nastavim position tych handiek ktore natanu po sd? ked to spravim na stole tak sa to vzdy dako pokaka a rozhadze sa mi to vsetko

ed. uz netrebaaa
dom

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 10 krát/6 krát

Odoslaťod Miham 29 Sep 2011 23:55

Caute, mam trochu problem so statmi, hravam na Lucky Ace Poker a velmi casto sa mi rozhadzuju staty na stole, vzdy ked pohnem stolom, alebo ked ho minimalizujem, tak isto ked som parkrat skusal kaskadovat, tak v tom bol neskutocny bordel a mal som pocit ze sa vzdy rozhadzali, nevie mi niekto poradit kde by mohol byt problem? Dakujem za odpoved :)

* EDIT: uz je to vyriesenee :) :Yahoo!:
Obrázok používateľa
Miham

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 43 krát/3 krát

Odoslaťod Martell17 12 Okt 2011 14:18

Caute,
ak dobre pozeram tak uz vysla normalna verzia HM2. Neviete ako to funguje? stale sa bude dat pouzivat aj hm1, pripadne sa vratit ak to nebude vyhovovat? mate s tym dobre skusenosti resp. skusali ste to uz?
Martell17

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 18 krát/5 krát

Odoslaťod nabokow 12 Okt 2011 14:27

pokial viem, stale prebieha beta, ale koncom mesiaca sa ma uz zacat predaj. pouzivat mozes aj HM1 aj HM2, len nemozes mat spustene zaroven. HM2 ti vytvori novu databazu. ak si v tychto dnoch kupis HM1, dostanes dvojku zadarmo ked vyjde.
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Martell17 12 Okt 2011 17:13

nema byt zadarmo aj pre tych co uz maju HM davnejsie? Sa mi zda, ze v takom oboznamovacom videjku to spominali ale uz to teraz nejdem hladat..ci nieco sa zmenilo?
Martell17

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 18 krát/5 krát

Odoslaťod nabokow 12 Okt 2011 17:36

Anyone who has purchased Holdem Manager since May 1, 2011 will receive a free upgrade to HM2 once it goes on public sale. In addition, all customers that have purchased HM1 within one year of the date that HM2 actually goes on sale will receive a discount off the normal upgrade price. The amount of the discount and the full HM2 upgrade price will be announced once they have been determined. All of your HM App purchases will transfer to HM.

Za tento príspevok od nabokow poďakovali :
Martell17
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod plactic 12 Okt 2011 21:41

mne poslali zadarmo HEM2...ale nejako mi to nejde, kto mal problémy a a ko ste ich riešili. Hrám na Bwine a neukazuje mi na stole štatistiky....???
plactic

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!