ok celkovy dlh cinil 420E tromi platbami mi zatial prislo 400E, tj. este 20E mi neposlal. je tomu uz 4+ mesiaca. predchadzalo tomu neskutocne vela upozorovani, vyhrazani sa, buzeracie, pravnika a x rokov mojho zivota a mnoho dalsich. tento chlapec je maximalne nezodpovedny, poznavacim znakom jeho "dirty jobu" ako uz vlado pisal su ospravedlnenia ktore mozu byt od zabudania az po nedostatok penazi z gazilion dovodov ako napr neprisiel mi cashout, nevratili mi, nevygrindil som....a mnoho dalsich(vratane niektorych absurdnejsich).
Nejake priklady rozhovorov
toto je len velmi malo zo vsetkych ospravedlnujucich a odkladnych a podobnych sprav preco peniaze este nemam, xyz je sms a na fb ich je este o vela vela viac len sa mi to sem vsetko ozaj uz nechce davat
takze ti z vas, ktorym spax dlzi peniaze zelam uprimnu sustrast pevne nervy a odporucam vyvyjat maximalny natlak cez vsetky mozne prostriedky kazdy den, inak je dost mozne ze svoje peniaze uvidite o rok/dva/v dalsom zivote. Ti, ktori s nim zatial nemali cest sprostredkovat ziadny "deal" vysoko odporucami aby ani nezacali
sry 4 delay nejak sa mi jednoducho do tohto "praskania" nechcelo ale zas svedomie bolo silnejsie a musel som s tym vyjst von pre dobro vsetkych ktori by potencialne mohli byt zapleteni do nejak podobnej zalezitosti s nim, aku som mal cest zazit ja.
EDIT: pridane dalsie dokazove materialy