Zlodeji medzi nami

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Zlodeji medzi nami

Odoslaťod michael163 13 Okt 2011 11:10

................................. SPAX.........................................

ok celkovy dlh cinil 420E tromi platbami mi zatial prislo 400E, tj. este 20E mi neposlal. je tomu uz 4+ mesiaca. predchadzalo tomu neskutocne vela upozorovani, vyhrazani sa, buzeracie, pravnika a x rokov mojho zivota a mnoho dalsich. tento chlapec je maximalne nezodpovedny, poznavacim znakom jeho "dirty jobu" ako uz vlado pisal su ospravedlnenia ktore mozu byt od zabudania az po nedostatok penazi z gazilion dovodov ako napr neprisiel mi cashout, nevratili mi, nevygrindil som....a mnoho dalsich(vratane niektorych absurdnejsich).
Nejake priklady rozhovorov

Spoiler:
sep 30

poslal som ti 2k, viac love som na ucte nemal a do banky nestiham, takze ty tri kila ti pak jeste doposlem. maj sa

Spoiler:
sep 15

love zatial asi nic, teraz som vstal,a le nemam zadnu sms o prijeti transakcie, tak snad uz zajtra dpc

Spoiler:
sep 12

no ked mi to nedojde do ctvrtka
tak budem zrat asi suche z nosa
takze
musi
...neprislo...

Spoiler:
Matěj Chmelo September 12
No mi to dojde snad asap
lebo ja musim platit najem za dalsi mesiac
takze s tymi lovami tak ratam uz co najskor
takze dufam ze teraz niekedy co najskoro

Spoiler:
September 8
Matěj Chmelo
02/09/2011 18:48:44
-230.0000
Cqr
Failure

Spoiler:
September 8
Matěj Chmelo
hi, dosel som teraz total nadrbnuty, rano ti poslem screen, uz tam musis mat peniaze, lebo mi dnes dosly. zobudim sa asi o 13-16. Takze keby ti nedosel screen alebo platba mi volaj, peniaze musis mat. mi dosly dnes

Spoiler:
August 5
Michal Belan
cau doslo dnes prvych 200E

Spoiler:
July 11
Michal Belan
no co uz si to vyresil? (....no answer...)

Spoiler:
July 8Sent from Chat
Matěj Chmelo
cau
jsem tu
si tu?
počuj idem ja zajtra prec a dojdem asi v pondelok pravdepodobne
budem muset ist aj tak do banky
tak ti to vlozim na acc
mozem ti to shipnut aj online teoreticky teraz nekam
ale nemal by som roll a musel by som depozitovat pak znova na poker acc, coz sa mi nechce, lebo z mojej karty to nejde

Spoiler:
June 19
Michal Belan
no co jak ty love
...no answer....

toto je len velmi malo zo vsetkych ospravedlnujucich a odkladnych a podobnych sprav preco peniaze este nemam, xyz je sms a na fb ich je este o vela vela viac len sa mi to sem vsetko ozaj uz nechce davat

takze ti z vas, ktorym spax dlzi peniaze zelam uprimnu sustrast pevne nervy a odporucam vyvyjat maximalny natlak cez vsetky mozne prostriedky kazdy den, inak je dost mozne ze svoje peniaze uvidite o rok/dva/v dalsom zivote. Ti, ktori s nim zatial nemali cest sprostredkovat ziadny "deal" vysoko odporucami aby ani nezacali

sry 4 delay nejak sa mi jednoducho do tohto "praskania" nechcelo ale zas svedomie bolo silnejsie a musel som s tym vyjst von pre dobro vsetkych ktori by potencialne mohli byt zapleteni do nejak podobnej zalezitosti s nim, aku som mal cest zazit ja.

EDIT: pridane dalsie dokazove materialy
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod TomMolivan 13 Okt 2011 11:19

Heh, Spax je na fórach banned pre scamming už hádam vyše mesiaca.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod trikoza 13 Okt 2011 11:35

SomNula stale nic, najprv stale vyhovorky a la spax, dokonca bol uz aj fejkovy screen z internetbankingu, posledne dni aspon priznal ze momentalne nema a "caka na preplatenie faktur" atd.

to je fakt sila ze clovek chce niekomu s dobrym umyslom pomoct a dopadne to tak ze je mu akurat srane na hlavu
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod marcoo12snv 13 Okt 2011 16:55

Miklos
Radicova
Fico

A asi neokradli len mna... Ich vyhovorky radsej ani pisat nejdem ...
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

Odoslaťod Boxer38 13 Okt 2011 17:17

Boxer38

Založený: Sep 2011
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Odoslaťod dom 13 Nov 2011 11:28

chalani, co je najlepsie urobit ked sa niekto stale vykruca? prehadzuje to stalo o tyzdne atd? nikdy som v takej situaci nebol a fuckt neviem co mam robit. bitka neprichadza do uvahy, nikdy som na nikoho nezdvihol ruku. ako ste to riesili?
ed. citam ze tu viaceri mate exp s takymito ludmi, tak ze co je najrozumnejsie spravit, resp co urcite nespravit
dom

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 10 krát/6 krát

Odoslaťod 1886er 13 Nov 2011 12:39

povedz mu že ho dáš na políciu :twisted: ale isto ho nebi
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod michael163 13 Nov 2011 13:11

Zalezi od toho ci je ten dlh nejako pravne zabezpeceny(zmenka) alebo ci je to iba dohoda o pozicani penazi na "slovo".
Ak to mas pravne zabezpecene co asi nemas tak to neni o com, resp mal by si nieco taketo do buducnosti urcite zvazit ak poziciavas vyssie sumy penazi.

Ak to mas tym horsim sposobom, tak to dost aj zalezi od typka, ktory ti peniaze dlzi ze co na neho vytiahnes. Napr.
-Riesit to cez pravnika (telefonat od pravnika dokaze pekne vystrasit vela ludi, este ked im porozprava koho bude kontaktovat ohladom vymahania dlhu-skolu,rodicov...)
-Kontaktovat jeho rodicov
-Poprosit kamosa z gymu nech mu zavola alebo nech ho pride pozriet a povedat mu zopar teplych slov
-Dokopavat ho kazdy den k vrateniu penazi, obzvlast ak sa stale iba vyhovara dementnymi vyhovorkami ktorymi sa to snazi iba natahovat. vaz slova kazdopadne

snad pomoze. gl

Za tento príspevok od michael163 poďakovali :
dom
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod TomMolivan 13 Nov 2011 13:28

Ak je to niekto z pokrovej komunity, tak mu vysvetliť, že ak nevráti, tak je to proste scammer a ľudia sa o tom dozvedia - či už tu alebo napr. na pokergaming.cz, kde majú na to jeden veľký thread.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod Chlpo1989 13 Nov 2011 13:32

Ja som sa nechal inspirovat jednym videom, kde nasmu objektu zavola chlapik s ruskym prizvukom. Pomohlo.

Za tento príspevok od Chlpo1989 poďakovali :
Boxer38
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!