Poker Stars
Re: Poker Stars
ani moc netiltujem, teda určite nie tak ako kedysi. hrám ako stroj, proste len tak sedím, vyhrám nejaký super pot a poviem si mhmm. suck outnem a poviem si hmm
musím znova objaviť takú tú radosť z pokru, lebo takto je to oničom
na starse ostanem asi len kvôli peknej grafike, lebo čo som pozeral iné herne, to bolo strašné
musím znova objaviť takú tú radosť z pokru, lebo takto je to oničom
na starse ostanem asi len kvôli peknej grafike, lebo čo som pozeral iné herne, to bolo strašné
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Ahoj viem mi niekto povedať ako je to z VIP po novom roku. Stráca sa a ide sa znovu od bronze? díky
-
Hendo999 - Príspevky: 252
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 83 krát/15 krát
Hendo999 napísal:Ahoj viem mi niekto povedať ako je to z VIP po novom roku. Stráca sa a ide sa znovu od bronze? díky
Nie, normálne to pokračuje, koľkop nahráš v decembri, taký máš level v januári.
- Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali :
- Hendo999
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
chcem sa opytat tie Pokerové turnajové dolary (T$) sa nedaju nikde vymenit za cash ako to bolo na ft niekedy? dakujem
- jezman
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
su ludia co to skupuju cca za 90-95 perc hodnoty-kukni 2p2
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
pani vratil som sa po rokoch na ps a chcel by som nejake themes ale hlavne card mod pacia sa mi tie 3d gelove ale nejak to je vsade platene nevie niekto nieco odporucit nejake stranky for free alebo nieco podobne? dakujem
- jezman
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
neviete mi povedať či pri cashoute cez Direct Bank Transfer do slsp si banka vyberie nejaké poplatky?
dik
dik
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
nevyberajú poplatky ja si posielam na svoj účet peniaze mi nabehnú do dvoch dní bez problémov a žiadne poplatky niesu
-
Hendo999 - Príspevky: 252
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 83 krát/15 krát
Včera tesne potom ako som sa regol do 6 SNG mi začal strašne vypadávať net, len občas na pár sekúnd naskočil, ale prakticky som nič neodohral. Je šanca, že by mi P****Stars vrátili buyiny aj keď oni neboli na vine?
-
elladan1 - Príspevky: 149
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 21 krát/13 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.