haman - rakeback pro again
Re: Fifty grand kval. 1xpoker, 3xAA, 2xKK, QQ, JJ a nemam ticket
hm zaujimave,preco ukazujes karty ked nemusis?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:hm zaujimave,preco ukazujes karty ked nemusis?
robim si image, aby som mohol pushnut beztrestne 86o do 4 limperov, resp. kradnut blindy big stacku, ktory sedel za mnou. neukazujem furt, len obcas. a 2x AA po sebe, na obveselenie stola. je to hrozny leak? nebudu mi verit ruku ked otvorim o 2 ruky na to alebo?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
ved ale zrovna ty si mal stol plny dementov, myslis ze to niekoho fakt zaujimalo a robil si tam obrazok o tvojej hre a range?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
nice report ,mna zaujali tie 99 ... push push
- haro
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 32 krát/9 krát
haro napísal:nice report ,mna zaujali tie 99 ... push push
Mna tiez, ale nechcel som rypat. Je to jasny push, to musis dat vzdy aj z UTG. Vidis, sice si si potom vysedel tie kone, ale aj tak si ich prehral. Nabuduce take veci pushuj a bude aj ticket aj $$$.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
haro napísal:nice report ,mna zaujali tie 99 ... push push
dik za koment, aj A_Rimmer. no mal som viac ako average o nieco. bol som par miest od ticketu, keby to bol normalny turnaj s normalnou price strukturou, tak nevaham a pushujem. Nejak som to vyhodnotil, ze sa este prefoldujem, resp. pride lepsi spot. asi to bolo moc results oriented. prisli mi sice KK, ale aj boli cracknute.
Inak vidim, ze zopar ludom sa reporty pacia, tak mi napadlo, ze vzdy dam report z nejakeho aktualneho turnaja a prelozim to na striedacku s reportom s pred vyse roka, ked som s pokrom zacinal. Bez vyraznejsich uprav, ponecham aj nespravne terminy, ktore som vtedy pouzival. Uvidime, ci bude zaujem o to.
- haman
1xpoker, 3xAA, 2xKK, QQ, JJ a a aj tak bez ticket u ?!
Tento freerollik sa mi celkom pozdaval, ale nanestastie som uz na piatok mal program, tak som sa na tej kvalde neplanoval zdrzat. Trosku ma mrzi, ze z CCC nerobi pp ziadne reporty, preto si rad precitam aspon tie od znamych hracov. Nevieme ako dopadol piatkovy turnaj?
Tvoje reporty su fajn, Keep going a see ya at tables .-)
Tento freerollik sa mi celkom pozdaval, ale nanestastie som uz na piatok mal program, tak som sa na tej kvalde neplanoval zdrzat. Trosku ma mrzi, ze z CCC nerobi pp ziadne reporty, preto si rad precitam aspon tie od znamych hracov. Nevieme ako dopadol piatkovy turnaj?
Tvoje reporty su fajn, Keep going a see ya at tables .-)
-
tento14 - Príspevky: 112
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/4 krát
tento14 napísal:1xpoker, 3xAA, 2xKK, QQ, JJ a a aj tak bez ticket u ?!
no vsak KK som 2x prehral, QQ foldol preflop, na AA som 2x som zobral len blindy alebo vyhral hru 3betom preflop. ziadne stackoff double upy. Chyby som robil v pred-bubble faze, kde som mal byt aktivnejsi a viac stealovat.
tento14 napísal:Nevieme ako dopadol piatkovy turnaj?
No vsak na hlavnej stranke mas report, uz v noci tam bol.
tento14 napísal:Tvoje reporty su fajn, Keep going a see ya at tables .-)
vecer pridam report z turnaja ked som zacinal, trosku sa zhovadit nezaskodi
- haman
Dúfam že bude reportík zo včerajšieho turnaja v CCC . Som zvedavý .
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
live MTT report - CCC 35E freez 17.10.2011 result:16/51
KoPe napísal:Dúfam že bude reportík zo včerajšieho turnaja v CCC . Som zvedavý .
A ty za koho KoPes ? Sa mi zda, ze sa ti ohromne lubi, ze ty vies, kto som ja a ja neviem kto si ty
OK, report na vyziadanie:
35e freeze, 1800E gtd, 10k stack, 30min all levels - nice! 51 players.
L1 1.ruka v turnaji: button QJ overlimpujem (nebudem sa blaznit v 1.leveli)
Flop: J72 UTG limper betuje silno flop, vsetci fold lebo 1 call, ja tiez len call. Ano, niektori by ste sa tu snazili stacknut, ja to hram pot control v na zaciatku turnaja. Plus viem, ze ten hrac lubi betovat len for information, cize na raise by foldol. Turn blank, utg znova bet, ja len call, uz sme headsup. river Q UTG checkuje, ja betnem nieco, ale on nestastny folduje. +1400 chips/28BBs.
L1 A uz som stack even: QKo SB len complete vs viacero limperov, board Q high trosku drawy, davam 3 mensie barely, super ma vycalluje a otaca overlipnute AQo na buttone.
L1 +4000/80BB Regular na utg1 izoluje utg limp od fishky, dava 3.5x 175, dostane 2 cally, ja mam QKo na MP, 3betujem na 13x/650 (asi je to malo na L1, co uz), calluje len utg fish, flop maly 678r, fish donkuje 2/3 potu, 1200, co neni malo. Donky sa ale raisuju, takze ho v momente raisujem na 3000. Cuduje sa, kruti hlavou a dava call, turn 4, checkujeme obaja. River K, checkuje, ja davam 1500 thin value bet. on rychlo folduje a ukazuje 9. Asi mal OESD.
L2 +3500/35BB AKo na utg1, izolujem utg fish limp 100, davam 325. Dostavam 2x call a iny regular na SB dava 3bet na 1075. Ma vyse 75BB este, pokryvam ho v pohode, ale nechcem to s nim tocit pri takych velkych stackoch, tak davam len call. Sme headsup, fishky to vzdali. Flop J56 rainbow. Uplne suchy, nemyslim si, ze regular bude mat v 3bet spote nizke connectory, alebo maly par. C-betuje 1900 do potu 2500, co sa mi zda brutalne vela. JJJ som vylucil v momente a ten cbet je vela aj na overpar. Vyzera ako keby ma chcel vyfoldovat, davam ho na overkarty a po chvili rozmyslania ho davam do allinu, po dlhsom rozmyslani folduje. Spravil som to aj preto, ze som ho pokryval a preto, ze vie foldnut. total 17tisic.
Takyto start do turnaja som asi nemal nikdy este.
Medzitym Ramzey folduje 2 pary z flopu, ked na Ace river dostava raise/allin. Super ukazal top par z nizkeho flopu len. Ramzey tam nechal 2/3 stacku.
L3 150/300 - QQ utg1. Prichadza sick hra, ktora ma na nejaky cas rozladi. Som na utg1, Jozko manager na buttone hlasi pred rozdanim kariet, ze: "Tuto ruku zahram nestandardne.". Mam QQ na utg1 a tesim sa, nech teda zahra do mna nestandardne. Utg fish zas ako po niekolko krat limpuje, ja davam izo 3x/450. Za mnou asi 1 call a Jozko dava nezmyselny 3bet 22x/3300 chips. Jozko ma velky stack, pokryvam ho len nieco, lebo vyhral niekolko potov. Fish folduje a ja tankujem, ze co za ruku nasiel a ci je to len light move. Viem o nom, ze hra velmi agro AK. Hraci na mna volaju time a hovoria mi, ze mozem len pushnut alebo foldnut. Matie ma ta jeho rec pred rozdanim kariet a ten velky 3bet.
Nakoniec sa rozhodnem klasicky pre najhorsiu moznost, pre call, ze sa uvidi. Flop pride KJJ(neviem ci aj flushdraw, skor nie). Obaja checkujeme.
Blank turn check/foldujem na Jozkov bet 4000/26BB. Jozko ma nervy, ze so foldol a ukazuje AA.
Priznam sa, ze som sa na nizkom flope planoval stacknut, resp. donk/foldnut flop. checkraise/fold by ma vysiel drahsie.
L3 A8s BB. Som rozladeny z predoslej hry a preto na button steal davam s A8s len call. flo Q8x a ja check/callujem superov barrel. turn K check/foldujem a minam v hre dost chipov. 3bet pre flop a pripadny cbet by vsetko vyriesil.
L3 ATo EP izolujem utg limp 3x a za mnou calluje este 1 hrac + aj utg limper. flop 456fd. c-betujem 1000 do potu 1600, ale ked dostavam 2x call, vzdavam to. turn blank checkujeme, river K tak isto, utg ukazuje 67s a za mnou hrac QKs mal flushdraw z flopu.
Break: Mam initial stack, pekne som si zahral <g>, Ramzey mal pravdu, ze sa neoplati hrat od zaciatku
L 400/800 AQo 6BB suckujem KK. Po breaku uz si nespominam nejake vacsie hry, len to, ze som card dead, prepadavam sa az na cca 6 blindov, tak po limpe pushujem AQo a BB repush s KK. flop A high, prepac. Stale lepsie ako s Q5off (pozri predosly report).
Predo mna posadia hraca s vacsim stackom, ktory dava nezmyselne velke bety a raisy, openraisuje normalne ale potom na flope cbet allin alebo raise strasne vela a na allin mu ostava velmi malo zaplatit, ale folduje. Bohuzial som na neho nikdy nemal ruku, ale svoj velky stack tymto stylom rychlo este viac zvacsil ale nakoniec vsetko rozdal vsetkym okolo okrem mna ;(
Dalej tam bol hrac, ktoreho vsetci obsypavali chipmi, okrem horeuvedeneho hraca, napriklad Lasky otvara button, tento hrac na BB call a po checku dava Lasky silny cbet, overbetuje pot vyrazne (ak som si dobre vsimol) na allin, ked ma znova velmi malo zaplatit, Lasky folduje. Toto sa mne nemoze stat. V priebehu orbitu mal chalan z 4tisic 30tisic (nepamatam si presne).
Potom stealujem pushmi zo zadnych pozicii a uz sme last 18 zrazu, ja 3bet/shovujem s AJ na BB loose open z cuteoffu. Dostavam fold.
Mam 20BB, tolko som uz davno v late faze turnaja nemal a prichadza moja posledna ruka:
L 600/1200, mam 66 na SB, 20BB. obrovsky chiplead, skor tight hrac, stealuje z buttonu, dava 2700. Ja rozmyslam - stacknut sa 20BB deep so 66 je trocha overplayed, rozhodujem sa 3bet z 2 dovodov: bude to vyzerat silnejsie, mozem to foldnut na jeho push a nechat si 10BB na dalsiu hru (prave koncil level a isiel 800/1600). Takze 3betujem na 7500/6BB a nechavam si cca 16k. Super duma, duma a calluje! Najhorsia vec pre mna.
Flop Q82 a ja som to este mohol check/foldnut, potom co som dostal call predflopom, ale on stale moze mat overkarty, ktore ho netrafili, resp. maly par, ktory vie foldnut, tak posielam allin cca potsize bet a on dava dost rychly call a otaca A8 a ja som skoro mrtvola.
Turn K aby to nebolo napinave a ja idem domov.
Vacsina hracov, s ktorymi som ruku rozoberal, mi povedala, ze som to zahral OK a ten call 3betu s A8s bol zly. Jedine Ramzey mi povedal, ze on by tie 66 bud pushol alebo foldol.
16.miesto, klasicky o 1:30 rano.
- haman
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.