Privátne freebuy turnaje o $150!
Počet príspevkov: 27 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Privátne freebuy turnaje o $150!
Zistim kde je problem a dam vediet, ticket by nemal len tak zmiznut.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
prave som sa siel skusit regnut, hral som ho aj minuly tyzden a vstupenka naozaj "zmizla" aj mne
- aNdr3Jo
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 113 krát/39 krát
mne tiez chyba...
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Pisal som manazerovi este doobeda, tak dufam ze sa to podari do zajtrajsieho turnaja vyriesit, hned ako budem mat nejake informacie tak dam vediet.
- vlade
Ja som sa registroval pred 2 tyzdnami a vstupenku som nemal este vobec.
- duro546
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Prisla mi odpoved, ze bola chyba u nich, po novom by mali byt turnaje nastavene tak, ze uz nebude treba ten ticket a budu sa tam moct zaregistrovat vsetci hraci ktori sa registrovali cez PokerPortal. Malo to byt nastavene uz teraz, ale zistil som ze tam je zasa chyba a neda sa tam prihlasit, hned som pisal manazerovi naspat, cakam na odpoved, ked odpovie hned dam vediet...
- vlade
Tak je to vyriesene! Este mi sice neprisiel od manazera email, ale skusil som sa teraz zaregistrovat a islo to.
Ak sa niekto nebude moct zaregistrovat, tak pravdepodobne je problem ten, ze neni spravne zaregistrovany cez pokerportal (toto by sa malo dat zistit na supporte P****Stars, ja to bohuzial neviem pozriet).
GL na turnaji.
Ak sa niekto nebude moct zaregistrovat, tak pravdepodobne je problem ten, ze neni spravne zaregistrovany cez pokerportal (toto by sa malo dat zistit na supporte P****Stars, ja to bohuzial neviem pozriet).
GL na turnaji.
- vlade
vlade napísal:Tak je to vyriesene! Este mi sice neprisiel od manazera email, ale skusil som sa teraz zaregistrovat a islo to.
GL na turnaji.
Som regnuty cez PP.sk tieto freerolly som zopar krat pinkol, ale pozeram vstupenky do turnajov ale po nej ani stopy...alebo je novy sposob registracie?
- aNdr3Jo
Ano, je novy sposob, staci sa na turnaj zaregistrovat, vstupenku uz netreba (na turnaj bude povoleny vstup len registrovanym cez pokerportal, to povolenie dava automaticky herna P****Stars)
- vlade
vlade napísal:Ano, je novy sposob, staci sa na turnaj zaregistrovat, vstupenku uz netreba (na turnaj bude povoleny vstup len registrovanym cez pokerportal, to povolenie dava automaticky herna P****Stars)
nj mam to Turnaje/privatne...no. : 456060984
- aNdr3Jo
Počet príspevkov: 27 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.