Bobešov blog od NL2

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Bobešov blog od NL2

Odoslaťod 77BobO77 01 Aug 2011 20:01

paráda :good:
77BobO77

Založený: Máj 2011
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod Sarid 02 Aug 2011 20:41

čau psal jsi mi SZ ale nemůžu zatím odepisovat, nevím kdy se mi to umožní :P
magorko mi radil hlavně ze začátku, kdy jsem ještě neměl br a nehrál jsem, na NL2 jsem dělal asi 60k hand neskutečné chyby, které jsem s jeho pomocí snad odstranil a teď už to doufám půjde. :gl:
Sarid

Založený: Júl 2011

Odoslaťod Chlpo1989 02 Aug 2011 20:43

Sarid napísal:čau psal jsi mi SZ ale nemůžu zatím odepisovat, nevím kdy se mi to umožní :P

Po 10-tich prispevkoch v diskusii
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod 77BobO77 23 Okt 2011 19:32

Tak, po dosť dlhšej pauze približne 3 mesiace sa zasa ozývam

Z tých 3 mesiavov som 2 nehral prakticky vôbec, a na začiatku tohoto som sa do toho obul poriadne, môj mini bankroll utrpel dosť rán, aj kvôli HEMu ale aj som niečo vybral kvôli vlastným potrebám, spolu to bolo cca 1/3 môjho BR, takže dosť blbé, ten NL6 som shotoval asi 3 krat a až na ten 3 som už videl že sa to obracia na lepšie časy, takže aj keď som nemal na to BR tak som išiel na NL6 a a konečne sa zadarilo, cez tie 2 mesiace som sice nehral ale pomaly som čital nejaké tie članky čo tu dávaju velmi ochotný ludia hlavne o mindsete a pod. takže môj mindset sa dosť zlepšil aj bez hrania, ciel som si dal že každy deň okrem víkendov odohrám aspon 2 k hands takže na konci mesiaca chcem mať odohratých 40 k hands, pomaly som sa trápil a dávam tu graf ako to vyzerá + ešte nejaké staty. Čo sa týka hry tak som s nou spokojný, momentálne hrám 9 stolov, vôbec netiltujem ale keď začnem robiť zlé rozhodnutie tak si dám pauzu. Teraz mám otázku s akým počtom BI by som mal shotovať NL10, diky za rady a pripomienky :)

NL6-mesiac oktober.jpg
NL6-mesiac oktober.jpg (78.03 ) Zobrazená 3538 krát

Staty NL6-október.jpg
K statom tiež keď je nejaká kritika tak ju privítam.
Staty NL6-október.jpg (23.4 ) Zobrazená 3547 krát
77BobO77

Odoslaťod Chlpo1989 23 Okt 2011 22:16

Tie staty vyzeraju celkom solid na NL6. Je tam sice o nieco vacsi rozdiel medzi VPIP a PFR ale to by som zatial vobec neriesil, takisto ako maly 3bet. Kludne mozes svoju 3bet range IP rozsirit, hlavne ako BTN vs MP, CO open a takisto ked budes restealovat BTN alebo SB. Ak hras so statmi, tak urcite vidis, kto kolko stealuje a vies sa zariadit :) Ja som uNL prechadzal s 3betom okolo 5 (co je tiez pomenej).

K BM- kazdy to ma trochu inak. Niekomu sedi vacsi BR a niekomu mensi. Ja som sa davnejsie drzal striktne 30BI systemu no zbytocne, pretoze to nie je cesta len hore. Ak hras napr. 4 stoly, tak si kludne otvor 3xNL6 a jeden z NL10 a postupne to mozes zapracovavat. Rozdiel v kvalite hracov nie je takmer ziadny, len asi pribudne viac ludi, ktori maju pojem o tom, kde je sever.

:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod 77BobO77 24 Okt 2011 11:01

Chlpo: diky za rady, no čo sa týka toho prechádzania na väčší limit tak neviem či mi to bude sedieť že mám zapnuté stole z rôznych limitov, lebo tie bet, raise a všetko bude vlastne v odlišných sumách a hned s fleku nebudem vedieť čo mám urobiť, ale tak za skúšku nič nedám, dnes si dám session s menším počtom stolov a skusím to. Ešte čo sa týko toho 3Betu tak ho mám preto taký malý, lebo keď mi na MP, prípadne CO raisne nejaký kompetentný hrač čo má slušné staty tak ho s monster handami iba callnem aby som jeho karty typu JQ,JK,KQ,AJ,AQ nevyplašil z potu kde možno trafí top pair a zaplatí mi ovela viacej, je tam sice risk že ho niečo trafí lepšie ale tak dokážem zahodit aj AA takže to je v pohode. A robím to len keď viem že sním budem asi v heads upe na flope, ked sú za mnou nejaký velké ryby tak to normalne 3 Betnem. K tomuto by si sa tiež mohol vyjadriť lebo myslím že to nieje správne ale zasa na týchto limitoch to môže byť dost profitabilné :mysak:
77BobO77

Odoslaťod slemo69 24 Okt 2011 11:29

Podla mna je v poriadku, ked v pozicii trapujes s monstrom, ale zohladni preflop aj niektore dalsie veci. Napr hraci na blindoch, ci to nie su calling stations a ty sa neocitnes na flope so styrmi hracmi, a to by si asi nechcel. Dalej prehodnot staty hraca, ktoreho trapujes, ci ma vysoky fold to 3bet atd., ci by nebolo lepsie ho 3betnut preflop ak 3bety calluje aj s marginalnejsimi handami (a oop).
Ak dokazes zahodit AA/KK, tak je to len dobre, ja som to na microlimitoch casto krat nedokazal :D Najvacsie uskalie cold callu s monstrom je, ze na mp/co hrac moze otvorit cokolvek ako napr 22-AA, tiez 56s/JQs, ATo atd, a board 78Jss by sa mi s AA hral velmi tazko :D
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod 77BobO77 24 Okt 2011 11:53

slemo: No veď hej, na ty blindy si dávam pozor, a čo sa týko tej štatystiky fold to 3Bet tak tu nejak extra ešte nepouživam, ale dobre že si mi to pripomenul, momentálne používam iba VPIP,PFR a Agf, to mi momentálne stači ale určite planujem každu chvílu pridať do statov aj ďalšie staty, ale hocikedy nemám tokú vzorku aby mi tie staty ďalšie ukazovali realne hodnoty takže tak. No na taký flop dám do jedného hráča pot bet a potom to už hrám velmi pasivne, to si dávam na také veci pozor.
77BobO77

Odoslaťod 77BobO77 16 Nov 2011 20:45

Tak po pol mesiaci malý UPDATE!!!

Tak zo začiatku som chytil zlú session kde som prehral ani nie za 4k hands 6 BI, dosť som objemoval zo začiatku a bol to prakticky výsledok jedného zlého dna, čo je ale dobré je že som čím ďalej tím odolnejší tiltovaniu, niekedy to nemusím vypnuť vôbec a niekedy len na pár minút/max pol hodinu. Potom som chytil heater a už to pod čierne čísla nešlo. Dole dám potom staty a graf, čo sa týka grafu tak 22k hands je NL6 a ostatné je NL10. Na druhý shot sa mi podarilo uchytit, dúfam že už natrvalo. Citím sa tam dobre, moc ťažkých spotov nie je a winrite je zatial viac než dobrá.Čo sa týka statov tak sú také podobné len som skusil popracovať na tom 3Bete
Prílohy
Staty 16.november.jpg
Staty 16.november.jpg (37.94 ) Zobrazená 3151 krát
NL6-NL10-16.november.jpg
NL6-NL10-16.november.jpg (82.55 ) Zobrazená 3144 krát
16.november.jpg
16.november.jpg (112.64 ) Zobrazená 3149 krát
77BobO77

Odoslaťod 77BobO77 22 Nov 2011 22:22

Momentálne sa nachádzam v nejakej pasci kde mi myšlienky behaju kade tade a nevie čo mám robiť :wall: :wall: :wall: :fish: :bad:
Za 5 dní sa moj prechod na NL10 zmenil na neúspešný shot!!!
Dá sa to asi nazvať downswing :good:
Prílohy
downswing.jpg
downswing.jpg (97.29 ) Zobrazená 3013 krát
77BobO77

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!