expekt

Príspevky zo starej diskusie

all

Odoslaťod roy016 23 Feb 2007 20:18

jasne...v nedelu sa hra!

neviem presne, ale podla mna to bude najneskor zajtra...

ja nieco tusim, ale neviem...tak ked nepoviem pravdu, tak ma moc nesprdnite...

pojde o uplne novy software...nie taky ako ma titan poker, ale neviem ci moc odlisny, alebo podobny...spajaju sa pokrove siete, takze to moze byt celkom fit...fakt som zvedavy
roy016

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Expekt

Odoslaťod Speeddy 23 Feb 2007 20:34

Takže prihlaseni bude mozne pres ten software co mame ted doma nebo budeme muset naistalovat novy a pokud ano kde ho pak stahnout
Speeddy

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Predpokladam,

Odoslaťod vlade 23 Feb 2007 21:08

ze ti to same ponukne nainstalovat novu verziu ked spustis staru ;)
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Expekt update info

Odoslaťod expekt 23 Feb 2007 21:18

Zdravim vsetkych pokrovych nadsencov! Prechod Expektu do novej siete prebieha zatial bez akychkolvek problemov. Vzhladom k velkemu mnozstvu dat a s dorazom na maximalnu bezpecnost kazdej jednotlivej operacie si takyto krok vyzaduje dlhsi cas ako len par hodin. Kazdy jeden zakaznik bude o dokonceni operacie oboznameny emailom. Prechod na novy softwer bude velmi jednoduchy, po spusteni stareho klienta sa automaticky zacne proces aktualizacie a krok za krokom sa vam nainstaluje nova verzia klienta a s rovnakymi prihlasovacimi udajmi sa dostanete na svoj ucet s rovnakymi udajmi a zostatkom ako ste mali v starom systeme pred presunom. Ako uz bolo povedane nova platforma je postavena na systeme siete iPoker Network spolocnosti Playtech. Prechodom ziskate hlavne velke mnozstvo hracov na vsetkych urovniach a vsetkych limitoch pocas celeho dna, obrovske dotacie turnajov a vyborne bonusy a promo akcie. Urcite sa o vsetkom docitate na tychto strankach. A este Februarove finale - je uz pripravene v novej herni :) gl Expekt support
expekt

A kedy to asi bude?

Odoslaťod vlade 23 Feb 2007 21:29

Aky je aspon priblizny odhad +- 2 hodinky, ze ci si este mozem ist pospat predtym ako pridem vyhrat nejaky turnaj :-D ...

Inac tesim sa a drzim palce, aj ked aj stara verzia sa mi pacila :)
vlade

NOVÝ Expekt Poker spustený!

Odoslaťod expekt 23 Feb 2007 23:50

gl Expekt support
expekt

hura

Odoslaťod roy016 23 Feb 2007 23:56

ideme hrat :)
roy016

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

parada

Odoslaťod vlade 24 Feb 2007 00:34

Idem na to :)
vlade

to expekt

Odoslaťod duracelbb 24 Feb 2007 00:55

tak a mozem ist do pecka aj s expektom:( kedze titan poker mi nejde a ako citam prechadzate na software co pouziva titan poker...pri nacitavani mi nechce vobec zobrazit stoly a ked sa chcem prihlasit tak mi to uplne zamrzne:(..a expekt bol doposial moja oblubena herna!!
duracelbb

Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

dobre

Odoslaťod Rissso 24 Feb 2007 01:01

zatial som len pozoroval, ale vyzera to lepsie. Skoda postaviciek. Myslel som si, ze tam hra jeden postreleny hrac, ale ma tam asi vlci mak alebo co to je :)
Obrázok používateľa
Rissso

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!