expekt
all
jasne...v nedelu sa hra!
neviem presne, ale podla mna to bude najneskor zajtra...
ja nieco tusim, ale neviem...tak ked nepoviem pravdu, tak ma moc nesprdnite...
pojde o uplne novy software...nie taky ako ma titan poker, ale neviem ci moc odlisny, alebo podobny...spajaju sa pokrove siete, takze to moze byt celkom fit...fakt som zvedavy
neviem presne, ale podla mna to bude najneskor zajtra...
ja nieco tusim, ale neviem...tak ked nepoviem pravdu, tak ma moc nesprdnite...
pojde o uplne novy software...nie taky ako ma titan poker, ale neviem ci moc odlisny, alebo podobny...spajaju sa pokrove siete, takze to moze byt celkom fit...fakt som zvedavy
- roy016
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Predpokladam,
ze ti to same ponukne nainstalovat novu verziu ked spustis staru ;)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Expekt update info
Zdravim vsetkych pokrovych nadsencov! Prechod Expektu do novej siete prebieha zatial bez akychkolvek problemov. Vzhladom k velkemu mnozstvu dat a s dorazom na maximalnu bezpecnost kazdej jednotlivej operacie si takyto krok vyzaduje dlhsi cas ako len par hodin. Kazdy jeden zakaznik bude o dokonceni operacie oboznameny emailom. Prechod na novy softwer bude velmi jednoduchy, po spusteni stareho klienta sa automaticky zacne proces aktualizacie a krok za krokom sa vam nainstaluje nova verzia klienta a s rovnakymi prihlasovacimi udajmi sa dostanete na svoj ucet s rovnakymi udajmi a zostatkom ako ste mali v starom systeme pred presunom. Ako uz bolo povedane nova platforma je postavena na systeme siete iPoker Network spolocnosti Playtech. Prechodom ziskate hlavne velke mnozstvo hracov na vsetkych urovniach a vsetkych limitoch pocas celeho dna, obrovske dotacie turnajov a vyborne bonusy a promo akcie. Urcite sa o vsetkom docitate na tychto strankach. A este Februarove finale - je uz pripravene v novej herni :) gl Expekt support
- expekt
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
A kedy to asi bude?
Aky je aspon priblizny odhad +- 2 hodinky, ze ci si este mozem ist pospat predtym ako pridem vyhrat nejaky turnaj :-D ...
Inac tesim sa a drzim palce, aj ked aj stara verzia sa mi pacila :)
Inac tesim sa a drzim palce, aj ked aj stara verzia sa mi pacila :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
NOVÝ Expekt Poker spustený!
gl Expekt support
- expekt
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to expekt
tak a mozem ist do pecka aj s expektom:( kedze titan poker mi nejde a ako citam prechadzate na software co pouziva titan poker...pri nacitavani mi nechce vobec zobrazit stoly a ked sa chcem prihlasit tak mi to uplne zamrzne:(..a expekt bol doposial moja oblubena herna!!
- duracelbb
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.