QQ prva ruka v turnaji 300BB deep
Počet príspevkov: 28 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: QQ prva ruka v turnaji 300BB deep
matej hovoril o 85EUR BI atd...
no rebuy atd...
snap call ? fakt.. ?
no rebuy atd...
snap call ? fakt.. ?
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
cercerBTSSK napísal:kolko ludi tolko chuti
ja by som foldol bez nejakeho zavazneho rozmyslania
takisto moze rozmyslat aj Tvoj super a aj ked ma AK alebo nieco podobne, to neni cash...
call nema ziadny zmysel - je sice pekne sa zdublovat, ale na to mozes mat x moznosti pocas turnaja
alebo nemusis mat ani jednu moznost, v x turnajoch sa ti stane, ze nebudes mat ziadny dobry spot a postupne sa odhadzes, zvysia sa blindy, zatocis si s 10bb jeden pf AI, vyletis, o co je to lepsie nez vypadnutie v 1. hande turnaja ?
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Ivo - polozme si ruku na srdce...
pravdepodobne by si si veelmi dobre rozmyslel na akom turnaji toto docallujes...
pravdepodobne by si si veelmi dobre rozmyslel na akom turnaji toto docallujes...
- cercerBTSSK
to tu sice nepatri - ale idem nahanat mys, svina mi tu zacala suchotat - dnes som uz jednu chytil
je tu ticho tak si mysli, ze tu nikto neni ale to sa kurevsky myli !!!!!
to su svine, sa stahuju teraz za teplom a potravou - kuuu...y
je tu ticho tak si mysli, ze tu nikto neni ale to sa kurevsky myli !!!!!
to su svine, sa stahuju teraz za teplom a potravou - kuuu...y
- cercerBTSSK
cercerBTSSK napísal:Ivo - polozme si ruku na srdce...
ale ved sa tu bavime o 80e nedelnom turnaji, ktorych mozes hrat kazdy tyzden xy vsade mozne
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
To je suma fuk...
iny nazor - pohoda - ja by som ale fakt toto nikdy asi nedocalloval, ak by som o tom hracovi nic nevedel alebo rebuy alebo podobne...
Kolko turnajov a v akom BI toto docalluje ktokolvek z nas...hmm....
iny nazor - pohoda - ja by som ale fakt toto nikdy asi nedocalloval, ak by som o tom hracovi nic nevedel alebo rebuy alebo podobne...
Kolko turnajov a v akom BI toto docalluje ktokolvek z nas...hmm....
- cercerBTSSK
matiapag napísal:haman napísal:1. no read.
A cim sa riadis v situaciach, ked nemas ziaden read?
Pri serioznom turnaji s hratelnou strukturou sa vyhybam takymto situaciam v early faze, hladam lepsie spoty. Foldol by som aj AK.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
No dobre, ale toto je proste situacia, kde stojis proti totalnemu unkownovi a v takych situaciach si v kazdom turnaji. Vtedy musis mat nejaky prehlad o priemernej urovni tych hracov, alebo proste nejaky zauzivany sposob, podla ktoreho hodnotis totalneho unknowna. Ja som narazal na to, ze toto je, podla mna, ta najviac fishy siet, aka existuje + je to tam pravidelny turnaj, ktoreho sa zucastni kazdy v snahe vyhrat tisice eur a urcite je tam priemerny unknown ovela ovela horsi, ako napriklad na 215$ 9-man SnG na starsoch.
Z toho dovodu sa dostavas do situacie, kde celis nejakej range, voci ktorej si extremny favorit. Nie je to taka situacia, ako ked si v hlave predstavis trebars ze mas AKo a stojis voci konkretnej range, proti ktorej mas napr. 70% a vies si presne predstavit, ako casto vyhras a prehras. Tu stojis voci niekomu neznamemu, a teda zvazujes sance, s akymi tu moze mat KK+. Niekto tu ma range 50%, niekto KK+, niekto top10 kombinacii a pod. Ide o to rozoznat, ako casto tu stojis voci slabej range a predstavit si aspon priblizne, ze ako casto tu ten tvoj call moze byt neprofitabilny.
Mozno je toto fakt taky zaujiaty pohlad CG hraca, no podla mna neexistuje, aby to tu nebolo vysoko vysoko profitabilne callnut. Ovela vacsi gambling by bol foldnut a potom bez jednej hratelnej ruky sa vyfoldovat na 11BB a pushnut s nejakym random Ax z LP.
Z toho dovodu sa dostavas do situacie, kde celis nejakej range, voci ktorej si extremny favorit. Nie je to taka situacia, ako ked si v hlave predstavis trebars ze mas AKo a stojis voci konkretnej range, proti ktorej mas napr. 70% a vies si presne predstavit, ako casto vyhras a prehras. Tu stojis voci niekomu neznamemu, a teda zvazujes sance, s akymi tu moze mat KK+. Niekto tu ma range 50%, niekto KK+, niekto top10 kombinacii a pod. Ide o to rozoznat, ako casto tu stojis voci slabej range a predstavit si aspon priblizne, ze ako casto tu ten tvoj call moze byt neprofitabilny.
Mozno je toto fakt taky zaujiaty pohlad CG hraca, no podla mna neexistuje, aby to tu nebolo vysoko vysoko profitabilne callnut. Ovela vacsi gambling by bol foldnut a potom bez jednej hratelnej ruky sa vyfoldovat na 11BB a pushnut s nejakym random Ax z LP.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Tak ale zabudate ze super bol na butne a matej na SB a v pote bolo 30 chipov priblizne a on pushol 5000 no to fakt asi ani najslabsi hrac na svete nespravi s tou slabsou range co tu CG hraci spominaju...
ked sa hrala tato ruka tak akurat sme obaja s matejom hrali svoje turnaje a chatovali, on sa ma live pytal co by som spravil a ja som mu hned napisal ze je to easy FOLD pretoze to co ste uz pisali, paradise je herna kde je dost vela slabych hracov aj v major turnajoch (trilion kvald sa nato hra) a preto MATEJOV EDGE je proste dovod preco to ma foldovat, pretoze ich obohra v ovela menej riskantnejsich spotoch....
Lenze Matej nepocuvol a davaaa call...a hadajte co mal super
ked sa hrala tato ruka tak akurat sme obaja s matejom hrali svoje turnaje a chatovali, on sa ma live pytal co by som spravil a ja som mu hned napisal ze je to easy FOLD pretoze to co ste uz pisali, paradise je herna kde je dost vela slabych hracov aj v major turnajoch (trilion kvald sa nato hra) a preto MATEJOV EDGE je proste dovod preco to ma foldovat, pretoze ich obohra v ovela menej riskantnejsich spotoch....
Lenze Matej nepocuvol a davaaa call...a hadajte co mal super
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
jj samozrejme ze som to callol super mal AA... avsak urcite by som to calloval znova presne z toho dovodu ako tu uz niekto napisal je to super nestandardna hra a nestandardnu hru predvadzaju zli hraci, ktorym nemozom pri takomto move davat stale KK AA- kvoli tomu to teda callnem - som presvedceny, ze to musi byt dlhodobo ev+, samozrejme radsej tu budem callovat QQ ako AK.... inak na river dosla Q
- Za tento príspevok od Matej Zavacky poďakovali - 2:
- lacored, sry4that
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Počet príspevkov: 28 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.