od matiapag 01 Nov 2011 10:12
No dobre, ale toto je proste situacia, kde stojis proti totalnemu unkownovi a v takych situaciach si v kazdom turnaji. Vtedy musis mat nejaky prehlad o priemernej urovni tych hracov, alebo proste nejaky zauzivany sposob, podla ktoreho hodnotis totalneho unknowna. Ja som narazal na to, ze toto je, podla mna, ta najviac fishy siet, aka existuje + je to tam pravidelny turnaj, ktoreho sa zucastni kazdy v snahe vyhrat tisice eur a urcite je tam priemerny unknown ovela ovela horsi, ako napriklad na 215$ 9-man SnG na starsoch.
Z toho dovodu sa dostavas do situacie, kde celis nejakej range, voci ktorej si extremny favorit. Nie je to taka situacia, ako ked si v hlave predstavis trebars ze mas AKo a stojis voci konkretnej range, proti ktorej mas napr. 70% a vies si presne predstavit, ako casto vyhras a prehras. Tu stojis voci niekomu neznamemu, a teda zvazujes sance, s akymi tu moze mat KK+. Niekto tu ma range 50%, niekto KK+, niekto top10 kombinacii a pod. Ide o to rozoznat, ako casto tu stojis voci slabej range a predstavit si aspon priblizne, ze ako casto tu ten tvoj call moze byt neprofitabilny.
Mozno je toto fakt taky zaujiaty pohlad CG hraca, no podla mna neexistuje, aby to tu nebolo vysoko vysoko profitabilne callnut. Ovela vacsi gambling by bol foldnut a potom bez jednej hratelnej ruky sa vyfoldovat na 11BB a pushnut s nejakym random Ax z LP.