SNG, MTT či CG - Ktorý formát si vybrať?
Počet príspevkov: 50 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: SNG, MTT či CG - Ktorý formát si vybrať?
pekne vysvetlene, ale tomiG ma urcite vlastny jediny spravny aj ked nicim nepodlozeny nazor.
Vdaka, ze si si dal s tym namahu, aj ked v pripade tomiho, hrach na stenu hadzat by bolo asi uzitocnejsie, jeho nepresvedci nic.
Vdaka, ze si si dal s tym namahu, aj ked v pripade tomiho, hrach na stenu hadzat by bolo asi uzitocnejsie, jeho nepresvedci nic.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
pekne vysvetlenie ked vas tu ten debilko sa snazi presvedvit ze sb tam repushuje svojich 45bb na grcky ako A9s QTs KQ KJs JTs A8s K9s at A5s A7s kj T9s A4s Q9s??????????????????????????to su tie handy proti ktorim mate to vase EV+ a este som tam nieco aj vynechal jasne to su handy na ktore sa bezne repushuje kde?????????v bangladesi alebo na tych vasi nl2????????????????omg ja som nic nepochopil??? prepocitaj si vsetkych top 8hand + vsetky male a stredne pary o ktorych sme sa bavili od zaciatku ty imbecil a jasne btn tam nechaj tu 35% range v ktorej su krasotinky Q3 K2 aby ti to tvoje EV+ vyslo ty...omg ako moze byt niekto taky kkt
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
tomiG napísal:pekne vysvetlenie ked vas tu ten debilko sa snazi presvedvit ze sb tam repushuje svojich 45bb na grcky ako A9s QTs KQ KJs JTs A8s K9s at A5s A7s kj T9s A4s Q9s??????????????????????????to su tie handy proti ktorim mate to vase EV+ a este som tam nieco aj vynechal jasne to su handy na ktore sa bezne repushuje kde?????????v bangladesi alebo na tych vasi nl2????????????????omg ja som nic nepochopil??? prepocitaj si vsetkych top 8hand + vsetky male a stredne pary o ktorych sme sa bavili od zaciatku ty imbecil a jasne btn tam nechaj tu 35% range v ktorej su krasotinky Q3 K2 aby ti to tvoje EV+ vyslo ty...omg ako moze byt niekto taky kkt
lol, skus tie medzery vyplnit pokorou
- dom
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 10 krát/6 krát
alebo pokrom
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
k0K0tR0kA? napísal:pekne vysvetlenie ked vas tu ten debilko sa snazi presvedvit ze sb tam repushuje svojich 45bb na grcky ako A9s QTs KQ KJs JTs A8s K9s at A5s A7s kj T9s A4s Q9s??????????????????????????to su tie handy proti ktorim mate to vase EV+ a este som tam nieco aj vynechal jasne to su handy na ktore sa bezne repushuje kde?????????v bangladesi alebo na tych vasi nl2????????????????omg ja som nic nepochopil??? prepocitaj si vsetkych top 8hand + vsetky male a stredne pary o ktorych sme sa bavili od zaciatku ty imbecil a jasne btn tam nechaj tu 35% range v ktorej su krasotinky Q3 K2 aby ti to tvoje EV+ vyslo ty...omg ako moze byt niekto taky kkt
debilko este nespi a co moze byt pre debilka lepsie ako precitat si pred spanim dalsi z tvojich uzasnych postov
nezhodli sme sa zatial v tejto diskusii na nicom, tak asi tazko sa s tebou zhodnem pri urcovani akejkolvek range, kludne si tam hod vlastnu range, vlastne percenta, spocitaj si to, rob si co chces, ja k tomu nemam najmensi dovod
a natrenuj si otazniky, vykricniky, nejake dalsie originalne oslovenia (cim viac tym lepsie obv) a zajtra prihod dalsiu perlu, kedze potrebujes mat stale posledne slovo a ja ti to zatial nejako nechcem dopriat
tento moj post je vlastne uplne zbytocny, len som si to chcel quotnut, keby si sa nahodou casom rozhodol tento skvost vymazat
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
ja sa Vam, chlapci, strasne cudujem...
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Tiez sa vam uz cudujem. Sudden, tomiG si ocividne zije vo svojom svete, v ktorom sa pushuje len KK a AA a repushuju iba esa. Tak ho v tom nechaj, vidis ze o niecom ho presviedcat ma asi taky zmysel ako davat automat na kondomy do Vatikanu.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
A_Rimmer napísal:Tiez sa vam uz cudujem. Sudden, tomiG si ocividne zije vo svojom svete, v ktorom sa pushuje len KK a AA a repushuju iba esa. Tak ho v tom nechaj, vidis ze o niecom ho presviedcat ma asi taky zmysel ako davat automat na kondomy do Vatikanu.
preco si myslis ze ma nepresvedcite?mozem povedat ze ste ma presvedcili a hlavne suden a tymto mu chcem podakovat za jeho namahu a cas co do toho obetoval a ten vypocet je jednoznacne EV+ uz mi ale nic ine neostava ako najst takych magorov co to tam budu repushovat s Q9s A4s T9s KJ atd....a zacnem to aj ja pekne krasne callovat skor mam problem kde takych trotlov najst ...aj by som uvital nejake rady mna tak napada tipos poker alebo nieco podobne tam by to asi malo mat uspech tak drzte palce a aj vam velke do dalsich bojov
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
teraz si sa zhodil asi najviac ever-najprv donho sustavne pindas totalne arogantnym tonom ako keby si majster sveta a vsetko vies, osocujes jeho vypocty (ktorym ani nerozumies-tym myslim ze si si nevedel spravit vlastny a porovnat to) a nasledne ked ti to da ako na podnose (pricom jeho trpezlivost s tebou nechapem ani len trosku) tak zrazu to konecne vidis a 'vy cool, bro..'' hej?
typek ta chce nieco naucit a ty sa s nim 300 postov hadas (bez argumentov na vlastnej strane, len blabla ako male decko) a ked uz sa neda inac (lebo ta prevalcoval), tak ustupis a tvaris sa ze ty si vlastne donho pi*** iba tak zo srandy..
pre buducnost byt tebou by som zmiernil ton alebo istotu vo svoje pokrove vyjadrenia, ak ich nemas cim podlozit lol
tebe sudden dakujeme
typek ta chce nieco naucit a ty sa s nim 300 postov hadas (bez argumentov na vlastnej strane, len blabla ako male decko) a ked uz sa neda inac (lebo ta prevalcoval), tak ustupis a tvaris sa ze ty si vlastne donho pi*** iba tak zo srandy..
pre buducnost byt tebou by som zmiernil ton alebo istotu vo svoje pokrove vyjadrenia, ak ich nemas cim podlozit lol
tebe sudden dakujeme
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Počet príspevkov: 50 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 41 hostí.