Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod buschle 03 Nov 2011 04:20

hej uz vie niekto v com je lepsi HM2 ako 1 ? ci sa to oplati kupit.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod nabokow 03 Nov 2011 11:19

ja som dostal akurat dnes pro-combo licenciu za moj feedback este pocas alphy - rozdielov nejak moc nie je, ale velmi zaujimave je notecaddy - zrejme dokupim, pouzival som pocas alphy/bety - zatial si dam trial

jedna featurka tejto app je napr aj:

Add stats, like your VPIP/PFR as seen from the eyes of opponents, to the list of HM2 hud stats. :)
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod haman 03 Nov 2011 12:55

nabokow napísal:Add stats, like your VPIP/PFR as seen from the eyes of opponents, to the list of HM2 hud stats. :)

Toto malo byt priamo v HUD2, cize teraz to treba extra dokupit?
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod nabokow 03 Nov 2011 13:27

http://www.holdemmanager.com/buy/231/no ... ---hold-em
je to feature NoteCaddy, takze ocividne ano (posledny screen)
Obrázok používateľa
nabokow

Odoslaťod falkom88 03 Nov 2011 18:42

:wall: chcem vas poprosrosit lebo stracam nervy pri HM kupil som si HM 1 small stakes a odkedy ju me PTmy asi som si mal kupitam mam snou iba problemy . dostal som moznost vyskusat HM2 ale ten vobec nefunguje nevem ci iba mne alebo aj vam no nacita 4 - 5 handy a potom zamrzne a neukazuje sttistiky pri restartovani to urobi to iste myslel som si ze je to kôli tomu ze je to BETa ale teraz uz mam aj oficionalny HM2 na skusku a nejde a . chcem sa spytat ci sa budu este updatovat HM 1 ci bide podpora alebo nie

no a teraz k tomu hlavnemu : najvetsie problemy mam pri istalacii HM alebo aj PT3 nieked ymiide inokedy nie po tom ako naistalujem mi nechce pripojit postgreSQL cize pyta server ,port databaze ,password dam pripojit anic ako sa to spravne nastavuje uz soms toho zufali po pripojeni mi vypise chybu : unable to connect to this database. please check the configuraton

dalej sa chcem opytat ci existuje cestina do tohto programu a ako ho spravne pouzivat na vsetko co sa tyka pokeru som sam a uz ma to nevavi nie je nikto v mojom okoli kto by mi poradil a venoval sa mu :(( dakujem
:wall:
falkom88

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod ChaiwallaS 13 Nov 2011 14:51

Na Starse sa mi zobrazuje HUD iba na 1 stole z 3. Neviete ako to srpavit alebo vcom je problem? dakujem za pomoc
ChaiwallaS

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 5 krát/0 krát

Odoslaťod Zoling 20 Nov 2011 18:14

Aj mne to ide na entraction, ipoker, ongame, ale na starse nie!
Ma s tymto problemom niekto skusenosti?
Obrázok používateľa
Zoling

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 10 krát/17 krát

Odoslaťod ondoko 06 Dec 2011 12:54

Zdravim,

chcel by som sa spytat, v com moze byt problem, ze sa mi neobnovuju statistiky o hracoch pri stole, na ktorom hram? Po odsadnuti a prisadnuti naspat, sa mi nove statistiky objavia, ale pritom ako hram sa mi ziadne statistiky neaktulizuju. Ď :)
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod nabokow 06 Dec 2011 12:57

azda pouzivas HEM2 a mas zapnuty HUD, ale vypnuty import pocas hrania?
Obrázok používateľa
nabokow

Odoslaťod ondoko 06 Dec 2011 13:12

nabokow napísal:azda pouzivas HEM2 a mas zapnuty HUD, ale vypnuty import pocas hrania?

import pocas hrania sa spusta niekde inde? Normalne ked spustam session si dam Start Import, Start HUD thats all, nic ine som nenastavoval

EDIT: resp. ked nesedim za stolom a ho len sledujem sa mi statistiky aktualizuju, ale akonahle si zan prisadnem, tak nie
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!