DoN turnaje v hodnote $280 zadarmo!
Počet príspevkov: 32 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
DoN turnaje v hodnote $280 zadarmo!
Diskusia k článku: DoN turnaje v hodnote $280 zadarmo!
Zaregistrujte sa v herni Titan Poker na Double or Nothing SNG turnajoch s istou výhrou! Spolu môžete získať tickety na tento formát turnajov v hodnote až $280. Double or Nothing turnaje nájdete na Titan Pokri pod názvom Double Up (sú to Sit and Go turnaje pre 10 alebo 6 hráčov, v ktorých sa hrá, kým nezostane v hre polovica hráčov, ktorí potom získajú dvojnásobok buy-inu bez ohľadu na počet ich žetónov). 5.-9.11. môžete nájsť v turnajovej lobby herne Titan Poker nasledovné turnaje s istou výhrou: Daily $2 SNG 1+1 Token Daily $5 SNG 1+1 Token Daily $10 SNG 1+1 Token Vstup do týchto turnajov stojí trojnásobok bežného buy-inu do Double Up turnaja, ktorý majú v názve, teda $6.6, $16.5 resp. $33. Tieto turnaje sa vôbec neodohrajú, no na druhý deň získate od Titan pokru miesto 3 zaplatených vstupeniek až 6! Je to ako keby ste automaticky vyhrali tri Double Up turnaje. Každý deň môžete zadarmo získať 3 tickety do turnajov so všetkými troma buy-inmi, spolu teda až 9 vstupeniek denne. Celkovo môžete za jeden deň tejto akcie zadarmo získať vstupenky v hodnote $6.6+$16.5+$33=$56.1, čo pri využití akcie naplno počas všetkých 5 dní jej trvania znamená zadarmo tickety v hodnote až $280.5!
Celý článok => http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... 80-zadarmo
Zaregistrujte sa v herni Titan Poker na Double or Nothing SNG turnajoch s istou výhrou! Spolu môžete získať tickety na tento formát turnajov v hodnote až $280. Double or Nothing turnaje nájdete na Titan Pokri pod názvom Double Up (sú to Sit and Go turnaje pre 10 alebo 6 hráčov, v ktorých sa hrá, kým nezostane v hre polovica hráčov, ktorí potom získajú dvojnásobok buy-inu bez ohľadu na počet ich žetónov). 5.-9.11. môžete nájsť v turnajovej lobby herne Titan Poker nasledovné turnaje s istou výhrou: Daily $2 SNG 1+1 Token Daily $5 SNG 1+1 Token Daily $10 SNG 1+1 Token Vstup do týchto turnajov stojí trojnásobok bežného buy-inu do Double Up turnaja, ktorý majú v názve, teda $6.6, $16.5 resp. $33. Tieto turnaje sa vôbec neodohrajú, no na druhý deň získate od Titan pokru miesto 3 zaplatených vstupeniek až 6! Je to ako keby ste automaticky vyhrali tri Double Up turnaje. Každý deň môžete zadarmo získať 3 tickety do turnajov so všetkými troma buy-inmi, spolu teda až 9 vstupeniek denne. Celkovo môžete za jeden deň tejto akcie zadarmo získať vstupenky v hodnote $6.6+$16.5+$33=$56.1, čo pri využití akcie naplno počas všetkých 5 dní jej trvania znamená zadarmo tickety v hodnote až $280.5!
Celý článok => http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... 80-zadarmo
-
admin - Príspevky: 22439
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Re: DoN turnaje v hodnote $225 zadarmo!
Super akcia, na Titane som už mal starší účet, tak ho trochu oprášim. Vložil som $200 a plánujem z toho vyťažiť maximum Už som sa aj zaregistroval do všetkých troch turnajov.
Aspoň si zahrám budúci týždeň nejaké tie DoN-ka. Hádam z nich dám minimálne štvrtinu s dobrým koncom, nech mám naspäť aspoň vklad Ale nebolo by odveci keby mi zostalo aj niečo navyše
Aspoň si zahrám budúci týždeň nejaké tie DoN-ka. Hádam z nich dám minimálne štvrtinu s dobrým koncom, nech mám naspäť aspoň vklad Ale nebolo by odveci keby mi zostalo aj niečo navyše
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
treba splnit nejaku podmienku,aby sa clovek mohol registrovat do tych turnajov? alebo to plati pre vsetkych? Budu sa tie pripadne peniaze po akcii hned dat vybrat? Viete niekto?
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
sorry ale ja som z toho uplny moron... jeden den sa regnem za 2,5,10 a na druhy den sa odohraju dony v hodnote 6, 16 a 33, a takto sa to opakuje styri dni ci ako to je?
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Platí to pre všetkých, nových aj starých hráčov. V podstate by nemal byť problém tie peniaze hneď vybrať, len si najprv musíš zahrať tie DoN turnaje - nedostaneš priamo peniaze, ale tickety do DoN turnajov.
Funguje to tak, že jeden deň sa zaregistruješ do jedného z tých turnajov, napr. Daily $10 SNG 1+1 Token. Buy in do tohoto turnaja je $33 a tento turnaj sa nehrá. Titan jednoducho prebehne o polnoci zoznam zaregistrovaných hráčov a títo na druhý deň dostanú 6 vstupeniek do $11 DoN turnajov, takže za $33 budú mať vstupenky v hodnote $66.
Potom si samozrejme treba zahrať tých 6 DoN turnajov a tak tie tickety zmeniť na Cash. To už sú normálne turnaje ako všetci poznáme, normálne sa odohrajú, ako keby ste si zaplatili buy-in, akurát miesto cashu platíte buy-in ticketom.
Takto to môžeš urobiť vo všetkých troch "turnajoch" (inými slovami možno skôr len zoznamoch hráčov, ktorí chcú dostať za $33 6x$11 DoN ticket)počas všetkých 4 dní.
Funguje to tak, že jeden deň sa zaregistruješ do jedného z tých turnajov, napr. Daily $10 SNG 1+1 Token. Buy in do tohoto turnaja je $33 a tento turnaj sa nehrá. Titan jednoducho prebehne o polnoci zoznam zaregistrovaných hráčov a títo na druhý deň dostanú 6 vstupeniek do $11 DoN turnajov, takže za $33 budú mať vstupenky v hodnote $66.
Potom si samozrejme treba zahrať tých 6 DoN turnajov a tak tie tickety zmeniť na Cash. To už sú normálne turnaje ako všetci poznáme, normálne sa odohrajú, ako keby ste si zaplatili buy-in, akurát miesto cashu platíte buy-in ticketom.
Takto to môžeš urobiť vo všetkých troch "turnajoch" (inými slovami možno skôr len zoznamoch hráčov, ktorí chcú dostať za $33 6x$11 DoN ticket)počas všetkých 4 dní.
-
neviete ako to je s vyberom penazi z tejto herne ? mozno by som aj skusil tuto akciu, ale dufam ze nebudem cakat na cashout 2 tyzdne a este posielat kopu dokladov totoznosti a adresy ako to vo vacsine malych herni.
- foraid
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/17 krát
Titan je jednou z najväčších herní na sieti iPoker, takže s cashoutom by problémy byť nemali. Čo sa týka overovania účtu, je možné, že si budú pýtať údaje, ale tak je to už dnes v podstate vo všetkých herniach, musia to robiť kvôli licencii, takže to nieje len výmysel nejakých menších herní.
-
foraid napísal:neviete ako to je s vyberom penazi z tejto herne ? mozno by som aj skusil tuto akciu, ale dufam ze nebudem cakat na cashout 2 tyzdne a este posielat kopu dokladov totoznosti a adresy ako to vo vacsine malych herni.
Z Titanu trva vyber na MB cca 2-3 dni, pri prvom vybere overuju totoznost (treba poslat emailom OP)
Tato akcia vyzera naozaj super bombovo, navyse traffic na DoN turnajoch bude asi dost dobry pocas tejto promo + bude tam vela rekreacnych hracov, takze nebude problem tie tokeny premenit na cash.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Ak správne čítam tak tak 5.-9.11. by malo byť 5 dní. V článku sú ale napísané 4 dni.
Ak počítame s 5 dňami, tak mi to vychádza spolu 280,50 USD.
Alebo som niekde urobil chybu?
Ak počítame s 5 dňami, tak mi to vychádza spolu 280,50 USD.
Alebo som niekde urobil chybu?
- MisBiz
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: DoN turnaje v hodnote $280 zadarmo!
Dobre pocitas, pre istotu som to este overil na supporte, je to presne tak ako pises, cize je to az 280$
Turnaje su uz online, cize uz sa na ne da registrovat
Turnaje su uz online, cize uz sa na ne da registrovat
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 32 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.