haman napísal:wizdo napísal:...malo by im byt SNG spustene, samozrejme bez JACKPOTu.
Bude aj pre tychto hracov potom znizeny rake?
Dnes by nas malo byt minimalne 6 co uz teraz viem
haman napísal:wizdo napísal:...malo by im byt SNG spustene, samozrejme bez JACKPOTu.
haman napísal:wizdo napísal:P.S. Dneska sme štyria čo by sme šli: ramzey, pLAYERsvk a ja + jeden moj kamos (75% ze ide), takže ak niekto sa pridá, myslím žeby to bolo super...
Ja asi tiez. Ale treba ratat s tym, ze prve tyzdne budeme chodit len my, co sem piseme, aj to nie stale vsetci. Nahodni hraci sa popridavaju aj neskor. Chce to nejaky cas, kym sa to dostane do povedomia.
Dalej by som netrval striktne na tom, ze musi byt 6 hracov. ak pride 5 ludi a chcu si zahrat, malo by im byt SNG spustene, samozrejme bez JACKPOTu.
Adam_OxO_G napísal:utorok som tam bol ja, vcera v noci sa hralo prve SNG PLO.
takze dnes sa urcite hrat bude nejaky ten Full Ring mozno 2x 6 max co by nebolo od veci tiez....
Adam_OxO_G napísal:My si mozme urcit ake sng chceme hrat,co je super takisto buy in aj format... no ak mi nic extra do toho nepride,co by nemalo,tak si urcite pridem zahrat.
wizdo napísal:sakraaaa PLO SNG, to budem navstevovat
ramzey napísal:wizdo napísal:sakraaaa PLO SNG, to budem navstevovat
Nenavstevuj, ty tam porozbijas stoly od toho tiltu
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.