Freeroll bez depositu
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Freeroll bez depositu
Nemôžem hrať tu freeroll bez toho aby som depositol?
- mirolc
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Freerolly bez depozitu
Prave som si vsimol Freeroll akciu Party pokru: http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... zdy-mesiac
Nenasiel som tam tlacitko na diskusiu, tak pisem sem:
Moj kamos mi povedal, ze Party Poker neumoznuje sa registrovat do freerollu, ak tam hrac nedepozitol nejake peniaze.
Je to prosim vas stale tak? Alebo si mozem spravit konto na Party Poker a skusat tie freerolly bez depozitu? Dik za odpoved.
Nenasiel som tam tlacitko na diskusiu, tak pisem sem:
Moj kamos mi povedal, ze Party Poker neumoznuje sa registrovat do freerollu, ak tam hrac nedepozitol nejake peniaze.
Je to prosim vas stale tak? Alebo si mozem spravit konto na Party Poker a skusat tie freerolly bez depozitu? Dik za odpoved.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Re: Party Poker
Bohužiaľ to má Party stále ako píšeš. Zakladal som teraz aj testovací účet, aby som to overil, lebo ja už mám dosť starý a vtedy bolo treba najprv urobiť vklad, lebo Party považoval účet za real money účet až po urobení vkladu. Stále túto svoju podmienku na uznanie účtu za real money account nezmenili, takže to bez vkladu bohužiaľ nejde. Skúšal som klik na vklad, vyplniť osobné údaje a potom odísť z cashieru pred samotným vkladom, ale to nestačilo, je treba aj vklad. Na prístup do freerollov treba teda vložiť aspoň minimálny vklad a kľudne hneď aj vybrať, ale byť tam musí. Akurát takí serióznejší hráči ako napr. ty by tým prišli o first deposit bonus, takže je lepšie hneď pri prvom vklade myslieť aj na maximálny bonus, k freerollom ťa bohužiaľ skôr na Party nepustia...
- Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali - 2:
- haman, Miyako
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.