Freeroll bez depositu

Diskusia k herni Party poker

Freeroll bez depositu

Odoslaťod mirolc 17 Nov 2011 21:14

Nemôžem hrať tu freeroll bez toho aby som depositol? :wall: :shock:
mirolc

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Freerolly bez depozitu

Odoslaťod haman 20 Okt 2012 11:10

Prave som si vsimol Freeroll akciu Party pokru: http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... zdy-mesiac

Nenasiel som tam tlacitko na diskusiu, tak pisem sem:

Moj kamos mi povedal, ze Party Poker neumoznuje sa registrovat do freerollu, ak tam hrac nedepozitol nejake peniaze.
Je to prosim vas stale tak? Alebo si mozem spravit konto na Party Poker a skusat tie freerolly bez depozitu? Dik za odpoved.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Re: Party Poker

Odoslaťod Stanley VII 20 Okt 2012 20:04

Bohužiaľ to má Party stále ako píšeš. Zakladal som teraz aj testovací účet, aby som to overil, lebo ja už mám dosť starý a vtedy bolo treba najprv urobiť vklad, lebo Party považoval účet za real money účet až po urobení vkladu. Stále túto svoju podmienku na uznanie účtu za real money account nezmenili, takže to bez vkladu bohužiaľ nejde. Skúšal som klik na vklad, vyplniť osobné údaje a potom odísť z cashieru pred samotným vkladom, ale to nestačilo, je treba aj vklad. Na prístup do freerollov treba teda vložiť aspoň minimálny vklad a kľudne hneď aj vybrať, ale byť tam musí. Akurát takí serióznejší hráči ako napr. ty by tým prišli o first deposit bonus, takže je lepšie hneď pri prvom vklade myslieť aj na maximálny bonus, k freerollom ťa bohužiaľ skôr na Party nepustia...

Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali - 2:
haman, Miyako
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Naspäť na Party poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!