haman - rakeback pro again
Re: NL10 6max podobne priebehy sessions up and down
nehraj nocne session, zda sa ze to pomoze
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:nehraj nocne session, zda sa ze to pomoze
akurat mam +4,5BI po 688 rukach, mam to zavriet?
inak znechutil si mi blufovanie so 64, uz to foldujem aj z buttnu
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
dobre si spravil pocul som ze 24o je teraz ''new black''
-
haman napísal:tucniak napísal:nehraj nocne session, zda sa ze to pomoze
Do analov, nedal som si povedat:
20.11.2011
- haman
bud to je uplna nahoda alebo dost vyrazny mindset problem, je mozne, ze ked mas nahratych par BI do plusu tak to ovplyvnuje (negativne) tvoju dalsiu hru a bojis sa (aspon podvedome) aby si o ten profit neprisiel lebo chces skoncit session v pluse
s tymto som mal problemy hlavne pri live hrani (tam je jednoducho viac casu na rozmyslanie o hovadinach a nekonecne prepocitavanie stacku pred sebou ) a da sa povedat, ze s tym mam trochu problem stale aj pri online
odkedy som prestal sledovat priebezny stav v cashieri pocas session tak to je ovela lepsie
s tymto som mal problemy hlavne pri live hrani (tam je jednoducho viac casu na rozmyslanie o hovadinach a nekonecne prepocitavanie stacku pred sebou ) a da sa povedat, ze s tym mam trochu problem stale aj pri online
odkedy som prestal sledovat priebezny stav v cashieri pocas session tak to je ovela lepsie
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
sudden napísal:bud to je uplna nahoda alebo dost vyrazny mindset problem, je mozne, ze ked mas nahratych par BI do plusu tak to ovplyvnuje (negativne) tvoju dalsiu hru a bojis sa (aspon podvedome) aby si o ten profit neprisiel lebo chces skoncit session v pluse
Presne ako si napísal. Som na tom tak isto
a Haman - ak sledujes winnings pocas session je dost mozne ze si orientovaný na plusovú session a asi to má vplyv ja tvoju hru. Ja som pravidelne zbuchaval 3-4-5 BI uplne rychlo a ked som hral dalej som to rozflakal prestal som sledovat cashier a zlepsilo sa.
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
ja som si modol klienta a v cashieri mam cez bankroll biely obdlznik lol
-
pozeram winnings v HEMe skoro nonstop pocas session, dalej pozeram casto cashier ci uz mam 20BI na NL25 shot.
dik za rady. skusim to nerobit...
dik za rady. skusim to nerobit...
- haman
haman napísal:tucniak napísal:nehraj nocne session, zda sa ze to pomoze
lol ale diskusia bola k tomu velka )
- spooky
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 8 krát/8 krát
NL10 5hours marathon epic downfall session -10BI
Vcera na PS:
Hral som ako nadrogovany, nie a nie prestat. Buy-even hunting sa premenil na -10BI downfall.
Nezdalo sa mi, ze hram az tak zle, ze by sa to nemohlo otocit, v polovici uz som zastavil pad, ale potom prisli 2 ruky -2BI a konecne som to vypol.
Musim si vymysliet nejaky stoploss, ale kedze som si zakazal pozerat priebezne grafy a cashier, tak si asi dam budik ze po 2 hodin mi zazvoni aby som prestal hrat.
po uspesnom novembri som sa uz videl na NL25 (s optimistickym 20BI shotom), toto musim odlozit na neurcito.
Robim urcite zmeny v hre:
1. menej slowplay postflop, ked som dobry
2. menej raise/stackoff postflop, ked mam slabsiu ruku aj ked si myslim, ze super nema nic, snazim sa len o calldown
3. AA/KK skusam flat callovat len, ked ma niekto vysoky steal a vysoky fold to 3bet a vysoky cbet, lebo vo vacsine spotov mi foldnu, 3betujem aj tak dost s Ax a mensimi parmi.
4.ked som trafil flop, tak som daval 2.barrel na turne, lebo som nechcel davat free card, ale eraz vacsinou checkujem (ak super nie je calling station), aby som indukoval bluff, resp. si robil priestor na value bet river
5. skusam viac stolov, miesto 2-4 hram 6-8 aby nebol priestor na vymyslanie kreativnych linii. Hra je trochu viac roboticka, ale winrate je vacsi.
6. viac delayed cbet ako cbet, ked to nemam.
Zatial som odohral malo ruk, aby som to vedel vyhodnotit.
Do zaznamov: hral som tento vikend Doxxbet freeroll pre naj 36 z tabulky, prehral som 1/2 stacku overpar vs set a potom uz zacinal pokerportal turnaj, tak som pushol 10BB z buttnu s Q2off, SB mrtvy a BB nasiel 66 a ustal to. V pokerportali som sa stackol preflop s AKs vs agresivny reg 40BB deep, mal AA. den na to som si zahral pokerportal finale, nakolko som mal zlavu skrz 3 ucasti, vypadol som ako fish medzi prvymi, lebo som ne3betoval JJ preflop a len calloval barrely supera na nizkom boarde (mal QQ) - zas nova skusenost pre mna.
Hral som ako nadrogovany, nie a nie prestat. Buy-even hunting sa premenil na -10BI downfall.
Nezdalo sa mi, ze hram az tak zle, ze by sa to nemohlo otocit, v polovici uz som zastavil pad, ale potom prisli 2 ruky -2BI a konecne som to vypol.
Musim si vymysliet nejaky stoploss, ale kedze som si zakazal pozerat priebezne grafy a cashier, tak si asi dam budik ze po 2 hodin mi zazvoni aby som prestal hrat.
po uspesnom novembri som sa uz videl na NL25 (s optimistickym 20BI shotom), toto musim odlozit na neurcito.
Robim urcite zmeny v hre:
1. menej slowplay postflop, ked som dobry
2. menej raise/stackoff postflop, ked mam slabsiu ruku aj ked si myslim, ze super nema nic, snazim sa len o calldown
3. AA/KK skusam flat callovat len, ked ma niekto vysoky steal a vysoky fold to 3bet a vysoky cbet, lebo vo vacsine spotov mi foldnu, 3betujem aj tak dost s Ax a mensimi parmi.
4.ked som trafil flop, tak som daval 2.barrel na turne, lebo som nechcel davat free card, ale eraz vacsinou checkujem (ak super nie je calling station), aby som indukoval bluff, resp. si robil priestor na value bet river
5. skusam viac stolov, miesto 2-4 hram 6-8 aby nebol priestor na vymyslanie kreativnych linii. Hra je trochu viac roboticka, ale winrate je vacsi.
6. viac delayed cbet ako cbet, ked to nemam.
Zatial som odohral malo ruk, aby som to vedel vyhodnotit.
Do zaznamov: hral som tento vikend Doxxbet freeroll pre naj 36 z tabulky, prehral som 1/2 stacku overpar vs set a potom uz zacinal pokerportal turnaj, tak som pushol 10BB z buttnu s Q2off, SB mrtvy a BB nasiel 66 a ustal to. V pokerportali som sa stackol preflop s AKs vs agresivny reg 40BB deep, mal AA. den na to som si zahral pokerportal finale, nakolko som mal zlavu skrz 3 ucasti, vypadol som ako fish medzi prvymi, lebo som ne3betoval JJ preflop a len calloval barrely supera na nizkom boarde (mal QQ) - zas nova skusenost pre mna.
- haman
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.