A_Rimmer napísal:3flash3 napísal:Ospravedlňujem sa za preklep. Ostatných možno zaujali iné veci v článku. Každopádne som rád, že si si tam niečo našiel aj pre seba. Podobné komentáre ma vždy posúvajú dopredu v mojej práci.
Prepac, neber to osobne, nemam nic proti tebe flash, ale nechapem absolutne, aky vyznam maju tieto clanky typu "Hrac Ipoker37blabla vyhral za noc viac ako 531,596$" ?? Stale je to o tom isom, nejaky noname hrac, vyhra jeden den 100k dolarov, dalsi den 2 miliony (o kazdej vyhre je tu samozrejme clanok). Potom o 3 dni pride clanok, ze vsetko prehral... O tyzden zase to iste s nejakym dalsim noname playerom... Aky je zmysel tychto clankov? Komu to co da? Keby to boli aspon nejaki vseobecne znami ludia, ale ked nejake nic nehovoriace nicky prehravaju/vyhravaju svoje vlastne peniaze, co nas po tom?
Nic v zlom, ja chodim na pp.sc casto, citam vacsinu clankov, ale tieto s nulovou vypovednou hodnotou ma uz vazne irituju, kludne ich mozete davat na pokerportal.sk.
OK, beriem na vedomie, len je v tvojom príspevku pár nezrovnalostí, tak sa vyjadrím. Bez urážky, neviem či nevidíš alebo nevieš čítať, ale prelistuj si posledných napr. 50 článkov o high stakes a povedz mi, kde sa píše o nejakých neznámych hráčoch s výnimkou posledných o !P0krparty¡, ktorého identita zatiaľ nie je známa. 99% článkov o je známych high stakes superstars a hráčoch svetovej triedy. Tak prosím ťa nehovor, že sú tu stále články o neznámych hráčoch. Keď sa na to pozrieš logicky, tak by ani nemohli byť. Však niečo také ako P0krpartymu sa podarí jednému hráčovi z milióna. Podľa toho čo hovoríš sme ani nemali písať o Isildurovi, keď ho vlastne ešte nikto nepoznal. Načo písať o neznámom gamblerovi, ktorý vyhráva a prehráva státisíce dolárov. To ľudí nezaujíma predsa. Oni by si radšej prečítali o nejakom NL10 grinderovi, ktorý má 3 BI stoploss na session. Akurát škoda, že tie články majú prakticky najvyššiu čítanosť, tak to asi ľudí baví, čo ja viem. Nemaj obavy, keď ich bude čítať len 200 ľudí, tak ich prestanem písať. Nebudem predsa písať o niečom čo niekoho nezaujíma, momentálne to je však skôr naopak.
Keď ťa tie články iritujú, tak ich nečítaj a potom ani nemusíš písať podobné komentáre a všetci budeme spokojní. Však každý si číta čo ho baví. Mňa tiež veľmi nezaujímajú napríklad články o turnajoch EPT, WPT a podobne, tak ich nečítam často. Ale nepíšem v diskusiách načo tam sú, keď mne sa nepáčia. 100 ľudí 100 chutí. Ja sa len snažím prispieť svojou troškou do mlyna pokrovej komunite.
Ak máš nejaký nápad o čom písať, nejakú tému, tak sem o ňou. Kľudne môžeš prispieť nejakými článkami aj ty. Alebo ich poprípade spracujem ja, keď to bude zaujímavá idea. Ja s tým problém nemám, ja rád píšem o veciach, ktoré ľudí zaujímajú. A rád začnem písať o veciach, ktoré nemajú nulovú výpovednú hodnotu.
Ak som ťa nejako mojím príspevkom urazil alebo niečo podobné tak sa ospravedlňujem, nebolo to naschvál, len sa nechám niekedy trošku uniesť. Ani ja proti tebe nič nemám a tak to aj zostane. Peace out