`P0krpartyho` žúrka sa skončila, bustol za 8 hodín!
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: `P0krpartyho` žúrka sa skončila, bustol za 8 hodín!
Niektorych ludi zaujimaju prave taketo veci. Kolkokrat v skole pocujem, ako sa niektori rozpravaju o tom, kto kolko z tychto no name gamblerov vyhralo, ci prehralo. Mna zas nezaujima citat live reporty a pod.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
A_Rimmer napísal:Ok aj ja beriem na vedomie, neurazil som sa. Ked vecne argumentujes tak nie je dovod sa urazat.
Islo mi skor o to, ze taketo vyhry a prehry sa deju na P****Stars denno-denne. To ze nejaky neznamy pokrparty hrac dnes vyhra milion dolarov nema absolutne ziadnu vypovednu hodnotu, lebo zajtra ich zase prehra a aj tak nikto nema paru kto to je. Pozajtra ked zas niekto uluckuje 100k dolarov a piatok ich bustne, zas tu o tom budu 4 clanky? Keby to vyhral alebo prehral Jano Bendik alebo hocikto, kto ma aspon meno tak by ma to neiritovalo a rad by som si o tom precital.
Takto je to imo uplne o nicom. To je vsetko, peace.
.... dik kamo mas to u mna!!! {radsej vyhral }. Ale nekritizuj 3flusku nahodou zaujimave a hlavne z vlastnej dielne , tiez by som rad za vecer z 500vky urobil 50K -raz sa to hadam podari zatial som to vytiahol max na 15K
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
to je proste snupol asi o dve ciarky viac ako mal....
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
tusim nemal stanoveny ciel :-) lahko prislo, lahko odislo... efekt ziadny.... zahral si chlapec........... pre toto neni poker "game of skill".... chlapec sa chcel zjavne hlavne hrat:-)
otazky-za-iato-nikov/financny-iny-ciel-v-pokri-t7562.html
otazky-za-iato-nikov/financny-iny-ciel-v-pokri-t7562.html
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
rastik napísal: pre toto neni poker "game of skill"....
nechapem, to ti z toho ako vyslo ?
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Ale musi to vediet ked dokaze urobit z 500 na 50k . Mne sa zatial podarilo dopracovat za dva roky z 500 na -10k
- janko
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
Moj nazor na tvoju pracu flash. Vela ludi ta furt odpisuje ze ich nebavi citat tieto clanky. Ja chodim na pokerportal len koli nim. Nezaujimaju ma novinky ceskych cg hracov nezaujimaju ma povacsine clanky o strategii jedine koli comu sem chodim su tieto high stakes clanky ktore si vzdy rad precitam. Skoda len ze uz si dlho nenapisal o Isildurovi xD bohvie co s tym chlapcom je. Takze flash pokracuj vo svojej praci tvoje clanky milujem
- Boocker
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
No,neviem,či bustol ale podla PTR je 518k v pluse.
- hyena
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/11 krát
Boocker napísal:Moj nazor na tvoju pracu flash. Vela ludi ta furt odpisuje ze ich nebavi citat tieto clanky. Ja chodim na pokerportal len koli nim. Nezaujimaju ma novinky ceskych cg hracov nezaujimaju ma povacsine clanky o strategii jedine koli comu sem chodim su tieto high stakes clanky ktore si vzdy rad precitam. Skoda len ze uz si dlho nenapisal o Isildurovi xD bohvie co s tym chlapcom je. Takze flash pokracuj vo svojej praci tvoje clanky milujem
Ďakujem za podporu, cením si to. Snáď sa budú páčiť aj naďalej
PS: Nikto nevie, čo je s "isim", nehral už pekne dlho
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.