haman - rakeback pro again

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: haman - life time grafy CG NL4/NL10

Odoslaťod nabokow 15 Dec 2011 13:58

to na UTG otvaras rovnake ruky ako na CO, hras velmi rad OOP podla CC na blindoch (WTF robis na SB? co tak skusit foldovat small PP a SC ak nehras multiway a podobne?) a rad callujes 3 bety? :crazy:
preco si potom na UTG/MP o dost agresivnejsi v porovnani s CO? imo si tam dost casto out kicked, predsa len ak otvaras na UTG, tak ostatni budu mat o cosi uzsiu calling range...
Naposledy upravil nabokow dňa 15 Dec 2011 14:16, celkovo upravené 3 krát.

Za tento príspevok od nabokow poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 15 Dec 2011 14:00

:) Mozem takto verejne? Nechcem, aby si sa potom hanbil alebo mal pocit, ze hejtujem na Teba alebo tak nieco :)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod HypAA 15 Dec 2011 14:12

to robis naschval alebo hras rad OOP? mat 41vpip na najhorsej moznej pozicii je celkom silna kava :) mal by si si zobrat nieco z tych videi lebo v kazdom radia aby sme(si) hral co najviac IP. na mna celkom vysoky wtsd a malo agresivity... asi im moc casto neveris co? :) ale oni to maju castejsie ako by to pre teba bolo ziskove.
Obrázok používateľa
HypAA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod haman 15 Dec 2011 14:36

___Mortylen___ napísal::) Mozem takto verejne? Nechcem, aby si sa potom hanbil alebo mal pocit, ze hejtujem na Teba alebo tak nieco :)

EDIT: v pohode napis pripomienky sem. ja to znesiem ;)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod tucniak 15 Dec 2011 15:15

haman napísal:EDIT: v pohode napis pripomienky sem. ja to znesiem ;)

fakt? :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 15 Dec 2011 15:25

Ok, budem pisat v nahodnom poradi, co mi ako napadne.

29.6/19.2 je velmi velky gap. Na micros casto byva VPIP/PFR gap vacsi, lebo sa castokrat oplati coldcallovat IP, resp. callovat vseobecne family poty so suited connectormi, aces, gappermi etc ale Ty ho mas velmi velky.

3bet 7.2 je imo na NL10 prilis velky. Z tychto 3betov su 2/3 ako semibluff alebo bluff, pricom by to malo byt presne naopak, a da sa velmi uspesne hrat aj bez light threebetingu na micros, cize 3bet okolo 2-3%. Dalsi problem je, ze 3betujes prilis light z blindov a vystavujes sa potencialne velkym potom OOP s marginal rukou. Myslim, ze to je hotova katastrofa na micros.

vobec ne4betujes light. 4bet 2.5 je v podstate value range. Toto nie je nutne leak na micros, malokto si vobec vsimne a ak aj ano, nebude to vediet zneuzit. Len tak na zamyslenie, ze vela 3betujes light ale vobec ne4betujes ligth. Ako vidim, Ty to riesis po svojom :)

fold to 3bet 37.1%. Are u fucking kidding me?!?! Velky, velky leak! Dal by som ruku do ohna, ze na NL10 nie je ani z polovice tak aggro dynamika, kde f3bet moze byt mensi ako 60% aj to je uz na povazenie. Ale 37% really? What the fuck? A este menej z blindov, cize OOP? Oh noez!

Squeeze 5% je viac menej ok ak vies co robis a komu to robis. Je to trosku light, ale je to lepsie ako light 3bet, este raz, ak teda vies co robis.

WTSD 31%. Leak. Bud malo valuebetujes (to asi my vsetci) alebo, co si skor myslim, ze sa deje, vela callujes v spotoch, kde by si nemal, a malo bluffujes v spotoch, kde by si mal.

AGG% - tomu nerozumiem. Ak je to aggression frequency, tak je to malo

positional stats:

limpujes. LEAK! Uz len to, ze mas UTG limping range hovori za vsetko. Mna nezaujima, ze to robis iba s AA, je to leak. Otvaras vela ruk UTG, imo na to nemas skill, a hlavne si velmi pasivny postflop na to, aby si so sirokou range turnol profit (kedze malo bluffujes, resp. bluffujes v zlych spotoch) a co je uplne najhorsie, podla stats vela z tej sirokej range nefoldnes na 3bet co je hotova katastrofa.
Ak UTG otvaras 20%, clovek by cakal, za na BTN to bude 60%, ale nie, Ty si ides svoje a pridas ani nie polovicu extra comb.

blinds, oh blinds. To bude zvalst kapitola.

PRISERNE!!!

LIKE REALLY, REAAAALLYY BAD!

Vela 3betujes light, to sme uz prebrali. Vela coldcallujes z blindov, malokedy good, resp. su lepsie alternativy. Vela bluffujes v spotoch, kde mas weak range (blinds) a malo v spotoch, kde by si mal mat range silnu (UTG + early).

CBETing.
CBEtujes malo. Da sa najst argument, ze 100% cbet strategy je dobra strategia ak teda vies co robis. Kedze malokto z nas to vie, da sa najst kompromis okolo 75-80% (pre tych aktivnejsich z nas aj menej).
Ide o to, ze z UTG cbetujes 64% ale z blindov cca 76% pri sirsej(!) range. To ale absolutne nedava ziadny zmysel! Tak ked mas silne ruky, betujes menej, ako ked mas slabe ruky? Sounds familiar? Malo vbetujes silne ruky a vela bluffujes tie slabe v zlych spotoch?
Hadzes peniaze na grill a ked to mas, nechavas peniaze na stole.

2barrel frekvencie vyzeraju na pohlad ok, lenze tam velmi vela zalezi ako to robis, s akym sizingom, na akej texture, proti komu, s akou rukou, etc. Na papieri to vsak vyzera celkom OK (v ramci moznosti).

Velmi by ma zaujimali staty ako foldCBETflop (to bude isto zaujimave pri Tvojom hernom style) dalej donkflop a checkraise flop. Z preflop este limp/call.

Vseobecne je Tvoj gameplan byt loose PF, pri tak velkom 3bete co mas stale velmi vela coldcallujes PF (to by ma teda zaujimalo, co vlastne. Vsetky suited connectory spolu s tymi offsuit? Napriklad MP opens my mame na BTN 76o call? Som aspon blizko? :) ) a ked si to niekto vsimne, aky si loose, alebo co je este horsie, nejaky drooler, co ani nevie, co sa deje, dostane ruku a da value3bet tak Ty ho callnes, ved vsak NL HOLDEM je flop hra a vidiet flop je vzdy ok! (tam je ale dolezite, ze za rozumnych podmienok a nie za kazdu cenu) Ked dojde na BTN vs blinds alebo BvB, tak tam absolutne nielenze nerespektujes poziciu, Ty tam hras viac ruk ako na inych poziciach! Mindboggling. Tam imo stracas tonu, ale fuckt tonu penazi.
Tvoj postflop plan je co-to cbetnut (napadlo mi, mozes vyfiltrovat cbety stats v 3bet potoch?), co-to 2barrelnut ale v principe sa aj tak pozriet na TRETINU showdownov, kde nevyhrame ANI POLOVICU - 47.6%. Won money when saw flop Ta ocividne az tak netrapi, kedze sa pozeras na flopy so sirokou range aj vtedy, ked by si mal instamuckovat PF, cize 42.9% je na Tvoj styl az prekvapivo 'solid'. Celkovo mam pocit, ze nevies, co robis PF, nevies co robis postflop, ale snazis sa byt semiaktivny, castokrat aj bluffy, ale potom bud casto giveupnes (3barrel frequency ako? cbet river stat?) alebo vypustis jednu street of value s rukou, ktora by to kludne zniesla.

Ok, tolko co mi takto rychlo napadlo, aj tak pozeram, ze je toho dost. Je mi celkom sympaticke, ze sa nehanbis za staty a si ochotny to takto zdielat. Ak si z tohoto nieco malo odnesies, budem rad.

:gl:

Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali - 3:
haman, slemo69, tucniak
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod sudden 15 Dec 2011 18:07

dobra sprava pre teba je, ze mas v tych statoch kopu zakladnych leakov, ktore je celkom jednoduche odstranit a brutalne to pomoze tvojej hre a winrate ;)
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod haman 20 Dec 2011 14:32

Dakujem vsetkym za komentare!

nabokow napísal:to na UTG otvaras rovnake ruky ako na CO, hras velmi rad OOP podla CC na blindoch (WTF robis na SB? co tak skusit foldovat small PP a SC ak nehras multiway a podobne?) a rad callujes 3 bety? :crazy:
preco si potom na UTG/MP o dost agresivnejsi v porovnani s CO? imo si tam dost casto out kicked, predsa len ak otvaras na UTG, tak ostatni budu mat o cosi uzsiu calling range...

ad. UTG vs CO) podla PFR to tak vyzera, lebo su podobne, ale sam sa tomu cudujem, na CO otvaram nizke suited esa, co na UTG nerobim. Problem bude zrejme v tom, ked si teraz pozeram prehlad preflop kombinacii, ze som z UTG otvaral ANY broadways, aj unsuited. Nedaval som tomu dolezitost, ze v 6maxe je az taky rozdiel medzi UTG a CO.

ad. hra OOP na blindoch) defendoval som vselijake konstruktivne ruky (broadways, stredne SC), hlavne vs steal. S logikou, ze hrac co stealuje nebude mat vacsinou silnu ruku, ked mna trafi, tak som vacsinou popredu a ked ma netrafi, vzdy sa to da vyblufovat este ;) Podcenil som vyznam pozicie. Small PP foldnem, ak nehitnem set a nemam iniciativu.

ad. callovanie 3betov) Hlavne OOP. Toto je leak, uz som si aj nieco o tom precital, ovela lepsi pristup je 4bet/fold alebo rovno fold. To extremne nizke cislo Fold to 3bet ma samotneho dost prekvapilo, zrejme sa nechcem nechat vyblufovat, neverim superovi (uz sa to tu spominalo).

ad. WTF na SB) ak reagujes na vysoke VPIP na SB, tak je to preto, ze ked je limpovana hra (ze su v hre 1-3 limpy z pola), tak completnem SB skoro s ATC(a to je na mikrolimitoch dost casto), podla Winnings mi tento pristup vela penazi neprinasa, musim to prehodnotit.

ad. agresivita UTG/CO) UTG cbetujem/barrelujem viac casto aj ked to mam aj ked to nemam (prezentujem, ze to mam, vsak som otvoril z UTG ;). v pozicii robim delayed cbety, pot controlujem, riadim sa podla supera.

HypAA napísal:to robis naschval alebo hras rad OOP? mat 41vpip na najhorsej moznej pozicii je celkom silna kava :) mal by si si zobrat nieco z tych videi lebo v kazdom radia aby sme(si) hral co najviac IP. na mna celkom vysoky wtsd a malo agresivity... asi im moc casto neveris co? :) ale oni to maju castejsie ako by to pre teba bolo ziskove.

ad. 41VPIP na SB) som vysvetlil vyssie, overcallujem na SB, co 'kazi' celkove cislo. Mal by som tam hrat potom len fit'n'fold alebo co.

ad. vysoky WTSD) ano neverim im, resp. neveril som im. Po vasich komentaroch som si spravil prehlad spotov, kde callujem 3 barrely, resp. callujem silny river bet a ci to cele je ziskove a teraz uz viem, ze vobec. Snazil som sa robit hero callldowny resp. hero cally na river, ale citujem teba: "oni to maju castejsie ako by to pre teba bolo ziskove.". Takze toto bola 1 z prvych veci, co som prehodnotil, odteraz foldujem 2.barrel, ked nie som fakt dobry, resp. ked nemam read na supera, ze je to aggro monkey. Rovnako foldujem skoro vzdy river raise, resp. river potsize donkbet/shove.

ad. malo agresivity) Vsetci hovoria, ze na mikrolimite by som si mal odpustit caste bluffovanie, takze ked to nemam, tak necbetujem. Naopak ked to mam, tak niekedy ma prepadne slowplay mania, resp. sa pokusam o nejaku tricky liniu. Takze tu agresivitu by som mohol zvysit jedine pri tom valuebetovani. Alebo?

___Mortylen___ napísal:Ok, budem pisat v nahodnom poradi, co mi ako napadne.

Dakujem za tvoj post, zabavil ale hlavne poucil.

29.6/19.2 je velmi velky gap. Na micros casto byva VPIP/PFR gap vacsi, lebo sa castokrat oplati coldcallovat IP, resp. callovat vseobecne family poty so suited connectormi, aces, gappermi etc ale Ty ho mas velmi velky.

Je to zrejme sposobene tym, ze overcallujem multiway poty, dalej cold callujem preflop agresora v pozicii, ked mam 'dobru ruku' ale nechcem s nou 3betovat, hram to na implied odds, ked ma trafi (a este vzdy mi ostava moznost zobrat pot z pocicie blufom).
Potom defendujem prilis blindy, musim to prehodnotit, ake ruky tam mam callovat, ake foldovat a ake 3bet/foldovat.

3bet 7.2 je imo na NL10 prilis velky. Z tychto 3betov su 2/3 ako semibluff alebo bluff, pricom by to malo byt presne naopak, a da sa velmi uspesne hrat aj bez light threebetingu na micros, cize 3bet okolo 2-3%. Dalsi problem je, ze 3betujes prilis light z blindov a vystavujes sa potencialne velkym potom OOP s marginal rukou. Myslim, ze to je hotova katastrofa na micros.

co stretavam regov (reg = mam na neho vela ruk, hra viac stolov, ma regovske cisla) maju vyssie 3bet% ako ja. Niektori aj 10% (dalsia vec je, ze na ich 3bety neviem reagovat, vidim podla cisiel, ze vacsinou su light, ale aj ked sa pokusim o 4bet, tak dostanem 5bet alebo call) Ano, okrem value ruk, 3betujem z blindov slabe esa a nizke pary (niekedy aj KQ), ak ma super vyssi steal. Ked dostanem call, skusim flopcbet a ked dostanem call aj tak, tak ruku vzdavam.

vobec ne4betujes light. 4bet 2.5 je v podstate value range. Toto nie je nutne leak na micros, malokto si vobec vsimne a ak aj ano, nebude to vediet zneuzit. Len tak na zamyslenie, ze vela 3betujes light ale vobec ne4betujes ligth. Ako vidim, Ty to riesis po svojom :)

Vysvetlenie je easy: 4bet = uz ide do tuheho;) Keby som 4betol light, tak sa mi zda, ze som uz prilis investoval zo stacku, t.j. nechcem sa commitnut alebo ako to nazvat a foldnut na 5bet to uz vobec nechcem :) Niekedy 4betnem light, ale to su vynimky, musim mat vacsiu historiu so superom. Proti unknown hracovi to nespravim.

fold to 3bet 37.1%. Are u fucking kidding me?!?! Velky, velky leak! Dal by som ruku do ohna, ze na NL10 nie je ani z polovice tak aggro dynamika, kde f3bet moze byt mensi ako 60% aj to je uz na povazenie. Ale 37% really? What the fuck? A este menej z blindov, cize OOP? Oh noez!

nejak som to nebral vazne, ci ide o 3betovany spot alebo iba raisovany. Urcite je range supera uzsia, ale nejak som sa tam vzdy snazil najst vela bluffov. Nieco ako ked si Isildur dohodol zo superom, ze budu mat povinne 3bety. Proste som tym 3betom nedaval kredit. ad.OOP - rovnako som na to nedaval doraz, i ked viem, ze lepsie sa hra IP, ale nejak som sa citil, ze uhram postflop. eh.

Squeeze 5% je viac menej ok ak vies co robis a komu to robis. Je to trosku light, ale je to lepsie ako light 3bet, este raz, ak teda vies co robis.

Neviem si vybavit, ci robim light squeeze, podla mna su to len value ruky. Robim iny move vedome, ale to nie je squeeze: ked vidim, ze regular izoluje limpujucu fish, tak davam 3bet s dost sirokou range aj OOP.

WTSD 31%. Leak. Bud malo valuebetujes (to asi my vsetci) alebo, co si skor myslim, ze sa deje, vela callujes v spotoch, kde by si nemal, a malo bluffujes v spotoch, kde by si mal.

b) je spravnejsie ako a) vid priloha v zavere postu.

AGG% - tomu nerozumiem. Ak je to aggression frequency, tak je to malo

je to frequency. porad pls ako to zvysit ;)

limpujes. LEAK! Uz len to, ze mas UTG limping range hovori za vsetko. Mna nezaujima, ze to robis iba s AA, je to leak.

neopenlimpujem. Len vynimocne s AA/KK, ked si ich 3x po sebe otvorim a ziskam len blindy, tak si zacnem mysliet, ze by som ich mal nabuduce zahrat tricky. Na inych poziciach niekedy overlimpnem, neviem preco to robim, lebo poznam pravidlo, ze co sa da limpnut sa da aj raisnut, budem sa snazit to odstranit.

Otvaras vela ruk UTG

Ano. Co hovoris zuzit range na tento: AA-77,AK-AT,KQs,KQ,KJs,KTs,QJs. ?

Vela 3betujes light, to sme uz prebrali. Vela coldcallujes z blindov, malokedy good, resp. su lepsie alternativy. Vela bluffujes v spotoch, kde mas weak range (blinds) a malo v spotoch, kde by si mal mat range silnu (UTG + early).

Nad tymto som sa nikdy nezamyslel, ze co vlastne ja prezentujem. Z UTG neblufujem moc, dam maximalne cbet, urcite nedam 3barrel bluff. A ono to ani nevyzera doveryhodne, ked otvaram skoro 20% z UTG.

CBETing.
CBEtujes malo. Da sa najst argument, ze 100% cbet strategy je dobra strategia ak teda vies co robis. Kedze malokto z nas to vie, da sa najst kompromis okolo 75-80% (pre tych aktivnejsich z nas aj menej).

Toto je asi jedina vec, s ktorou by som s tebou nesuhlasil. uz 66% cbet znamena, ze cbetujes, ked to mas a zaroven kazdu 2. ruku ked to nemas. Ked ma nejaky hrac cbet vyssi ako 75%, tak ho bezne floatujem, ked mam aspon nieco na ruke. Na turne vacsinou check/foldne. Mam to hrat tak aj ja? Ludia na doxxe bezne stabuju, ked prestanes cbetovat.

Ide o to, ze z UTG cbetujes 64% ale z blindov cca 76% pri sirsej(!) range. To ale absolutne nedava ziadny zmysel! Tak ked mas silne ruky, betujes menej, ako ked mas slabe ruky? Sounds familiar? Malo vbetujes silne ruky a vela bluffujes tie slabe v zlych spotoch? Hadzes peniaze na grill a ked to mas, nechavas peniaze na stole.

Z blindov je vacsi cbet preto, ze tam casto 3betnem a vtedy davam povinny cbet a potom su to BvB wars, kde otvorim zo SB alebo BB ked mi SB completol a vtedy tiez skoro vzdy davam cbet flop.

Velmi by ma zaujimali staty ako foldCBETflop (to bude isto zaujimave pri Tvojom hernom style) dalej donkflop a checkraise flop. Z preflop este limp/call.

zamenil som povodny obrazok na predoslej strane a pridal vsetky stat, ktore si povedal. Jedine donkflop som nenasiel, ale vytiahol som si sam seba a mam donkflop 7%. Donkujem len situacie, ked som silny a flop je drawy a super nema velky cbet%. Drviva vacsina hracov mindonkuje 2nd par alebo draw a vacsina preflop agresorov na to reaguje raisom. Takze ja chcem indukovat raise a zaroven nedavat free kartu.

stale velmi vela coldcallujes PF (to by ma teda zaujimalo, co vlastne. Vsetky suited connectory spolu s tymi offsuit? Napriklad MP opens my mame na BTN 76o call? Som aspon blizko? :)

cold callujem broadways, male pary, AT, AJ. Suited connectors len overcallujem v multiway, v HU ich nehram. offsuit nehram, 76o je trash.

Ked dojde na BTN vs blinds alebo BvB, tak tam absolutne nielenze nerespektujes poziciu, Ty tam hras viac ruk ako na inych poziciach! Mindboggling. Tam imo stracas tonu, ale fuckt tonu penazi.

musim viac foldovat blindy, to je easy conclusion.

mozes vyfiltrovat cbety stats v 3bet potoch?

pridal som to do obrazku tiez.

v principe sa aj tak pozriet na TRETINU showdownov, kde nevyhrame ANI POLOVICU

To su tie moje nestatne hero cally na velky river bet/over bet. Prestal som ich robit, niekedy sa podari chytit bluff, ale neni to profitable (aspon u mna). Musim mat sakra dobry read a historiu na hraca, aby to bolo ziskove.
Inak som si vcera pridal do statov WTSD, mal som to v popupe sice, ale tam som sa zabudal pozerat. teraz to mam pekne aj farebne rozlisene na tight, reg a loose a hned vidim, proti komu stojim.

snazis sa byt semiaktivny, castokrat aj bluffy, ale potom bud casto giveupnes (3barrel frequency ako? cbet river stat?)

pridane.

Ok, tolko co mi takto rychlo napadlo, aj tak pozeram, ze je toho dost. Je mi celkom sympaticke, ze sa nehanbis za staty a si ochotny to takto zdielat. Ak si z tohoto nieco malo odnesies, budem rad.

Este raz dakujem, ze si minul svoj cas a energiu na svoj post. Odniesol som si z toho celkom dost. Za staty sa vobec nehanbim, hram CG od jula 2011 so slabym volume. Vidim obrovske rezervy (zakladne chyby, ako pisal sudden, ktore dufam promptne odstranim).
haman

Odoslaťod tucniak 20 Dec 2011 14:44

TLTR ale co som zahliadol overcallovanie SB-hras vzdy v absolutne najhorsej pozicii a ked raz za rok hitnes nevies nahnat value.

navyse na vyssich stakes zacnes citit aj BB za sebou->tam sa niekedy AJo neda flatnut (lebo je to super value voci range stealera co napr folduje vela na 3bety) lebo BB si z teba zacne robit trhaci kalendar--->a overcallnut na SB open a nasledne OOP 3bet uz pomerne dost faceupe range a neda sa to rozumne balancovat :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

haman sa zahral na kellermana - Fight with Bobby

Odoslaťod haman 10 Jan 2012 04:45

Hravam intenzivne NL4 na Doxxe (NL10 len obcasne shoty za odmenu kvoli roll issues).

Zacal som dnes o polnoci session, mam novy 24" monitor, cize mozem hrat viac ako 6 stolov tiled, co aj vyuzivam.
Hrat A game na Doxxe pri tolko stoloch je nemozne, bez timebanku, cize hram len tutti ruky, nestiham si vsimat superov, nerobim poznamky a nehram kreativne, ani nekradnem blindy skoro.

Doxx-9tabling-NL4.jpg
Doxx-9tabling-NL4.jpg (371.92 ) Zobrazená 2956 krát

Po chvili selektujem stoly, ktore si necham, hladam fishky s vysokym VPIP/vysokym WTSD, ktore mi svietia v HUDe krasne na zlto a nachadzam Bobbyho so 4BI stackom a crazy stats. Tento hrac ma tak zaujal, ze nakoniec si necham len 2 stoly, s nim a este 1 taky normalny, aby som sa prilis nenudil.

Bobby hra systemom "pred flopom sme si vsetci rovni", cize VPIP 97%. To, ze musi vidiet flop za kazdu cenu, ukazal v 1 ruke, ked dorovnal x-bet shove vs 2 hraci s Q6s 150BB deep.
Myslel som si, ze mam pokazeny HUD, lebo pri Fold to 3bet% u neho nebolo ziadne cislo, ano, on pocas 200 ruk nefoldol ziadny 3bet. Fold to 4bet mal 9% z 11 ruk (raz foldol, neviem co musel mat ;)

Dalej velmi lubil styl limp/min3bet. cize mal neskutocny 3bet 60%, potom neskor, ked som jeho 3bety zacal izolovat 4betmi, tak sa mu 3bet znizil na 45%.

Hrali sme sice 6max, ale drviva vacsina ruk bola HU medzi nami, lebo sme vysqueezovali x-betmi preflop ostatnych hracov z hry. Snazil som sa ho izolovat v pozicii s kazdou kreativnou rukou, ktora mi prisla. Mozno so nemal vzdy dobre preflop odds, ale implied tam boli obrovske. Ked ma netrafilo, som ruku proste vzdal (nie vzdy ;)

Najcastejsia linia bola: on limp, nejaky call, ja raise v pozicii (stacilo dat malo 2,5x), za mnou call od weak rega,ktory mal lepsiu handu, chcel ist na flop, ale zaroven nemal gule to 3betnut, moj nemesis min3bet, fold, ja min4bet, weak reg fold, lebo nevedel co spravi Bobby. On sa podla nalady rozhodol bud pre call alebo vacsinou pre min5bet. Ja ked som mal monster tak som tocil dalej, s ostatnymi rukami call.

Postflop Bobby betoval pot, ked bol silny a 1/2 potu, ked nemal nic a shovoval flop s draw. Naopak allin na riveri znamenal monster. Kym som to zistil, tak som mu zopar BUYINs odovzdal. Tie moje nestastne hero cally.

Vybral som 19 ruk, ktora charakterizuju 2 hodinovu session s nim. Najprv som ich sem chcel pastnut, aby som k nim mohol napisat comment, ale to by bolo prilis TL;DR.

Supol som ich teda do flash videa na pokerhandreplays, tu su:

Fight with Bobby

Po skonceni session boli nase stats taketo (cca 215 ruk):

Kód: Vybrať všetko
              Bobby      Ja
VPIP%          97        46
PFR%           28        36
3bet%          40        9
Fold 2 3bet%   0         12
Fold 2 4bet%   9         0

Priebeh session bol taky, ze som si vzdy spravil 2-3BI stack a uz som ho chcel dorazit, ked ma GENIALNE suckol 250-350BB deep.
Toto sa zopakovalo cca 3krat. Ja som sa pri tom vobec nerozculoval, jedine co mi vadilo, ze sa mozem dokupit na max 100BB.

Jednu chvilu mal Bobby stack 40$ (10BI) a dal siteout, uz som myslel, ze je po hre, ale vratil sa aby vsetko rozdal. Mne vratil len cast, svoj stack spravodlivo rozdelil medzi viacerych. Skoncil som -2BI, ale stalo to za tu fun :) Bavilo ma to viac ako ABC grinding 5BB/100 ruk.

Na pripadne otazky k rukam skusim odpovedat, ale berte na vedomie, ze som nehral moju beznu hru :)
haman

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!