kde mas leak je prave ta poznamka nanho: nemas tam popisane pozicie ani board, je to sice ryba ale je dobre dedukovat na ako boarde x-callne 3bet pot cbet (a spatne ci tvoj cbet tam je good) a aky board bluffuje..aku range prezentujes a co si asi mysli on
dik za upozornenie. Posnazim sa to pisat lepsie
to sudden: tak minimalne sa urcite da s tym nieco spravit, aby to slo aspon menej dole ako to ide
November Zaciatok mesiaca nic moc, padol som dole a v podstate 3/4 mesiaca som sa z toho vyhrabaval. Nastastie sa to podarilo a mohol som skusit opat shot na NL30. Ten sa momentalne pohybuje BE, ale tak odohral som zatial malo. Dufam, ze sa coskoro rozbehnem smerom nahor
Objem zase biedny. Sakra, musim sa nejako namotivovat alebo co a zacat makat na tom, lebo takto sa daleko nedostanem. Asi si skusim nastavit budik a kazdy tyzden si pridavat 15min.
Kedze na LA nemam RB a svoj ucel uz herna splnila (boostnutie BRM insta bonusom) tak by som sa chcel presunut na 8888 poker a vycistit si tam FDB. To mi spravi aspon nejaky RB a mozem hrat v podstate proti tym istym fishkam .
Novembrove ciele: 20k hands - fail studovat - da sa aj viac hrat stabilne na NL30 - o stabilite sa zatial neda hovorit
december: presnunut sa na 888 poker 20K hands studium+review hry
TIME enjoy!
btw.: este sa tak naucit davat prilohy do spoileru a budem frajer
Cry post ? vidim, ze som sa dlhsie neozval, ale nebolo ani preco. December je zatial slusny fail. V podstate som nic neodohral lebo mi dost dlho blbol NTB a skola tomu tiez moc nepomohla. Tak som si povedal, ze sa aspon presuniem na ten 8***oker. Po presune mi zmizlo zahadne 100$ co mojmu BR moc nepomohlo + perlicka zabudol som zadat bonusovy kod na tu promo akciu Nejako som to rozdychal, sak stale som mal 25BI na NL30. Lenze herna ma pekne uvitala a musim opat zist na NL20. A to som chcel do konca roka shotnut NL50. No nic, do konca roka sa pokusim hrat co najviac. all
Hero (BTN): $32.91 SB: $30.00 BB: $30.00 UTG: $75.52 17/14 37hands nevieme o nom nic CO: $32.07
Pre Flop: ($0.45) Hero is BTN with 6 6 UTG raises to $0.90, 1 fold, Hero calls $0.90, 2 folds
Flop: ($2.25) 4 A 4 (2 players) UTG checks, Hero bets $1.42, UTG calls $1.42 necbetuje, a to mi znaci, ze ma bud silne Ax a slow playuje alebo ma pary 22+. Priklonil som sa k druhej variante, kedze nemame historiu a nema dovod slow playovat. Preto som sa rozhodol pre dva bety s tym, ze vyfoldujem jeho pary.
Turn: ($5.09) 6 (2 players) UTG checks, Hero bets $2.30, UTG raises to $4.60, Hero calls $2.30 hitol som FH a rozhodol som sa betnut menej a nechat jeho slabu range v hre. po jeho min x/r ho davam na Ax ruky a callujem s tym, ze na 3bet by pravdepodobne foldol
River: ($14.29) 7 (2 players) UTG bets $10.71, Hero raises to $25.99, UTG calls $15.28 na riveri som si myslel, ze som stale lepsi a rozhodol som sa pushnut
Spoiler:
Final Pot:[/b] $66.27 Hero shows 6 6 UTG shows A A UTG wins $62.96 (Rake: $3.31)
zaujimava ruka... v prvom momente sa mi ten bet na flope nepacil, ze sak mas slusnu SD value, ale to je blbost ako brno, lebo minimalne takych 80% jeho range tvoria midpairy, co ta biju. a vacsinou ich foldne, takze plan multibarrelovat sa mi paci.
tym x/minraisom na turne sa ale jeho range drasticky meni. prakticky vsetky midpairy a ostavaju hlavne slowplaynute handy a hocico weird zahrate. foldovat ale obv nemozme, cize call je tu asi jedina moznost.
na rivri to uz zacina byt dost nepekne, celkom casto urcite uvidime 4 komba 44/AA, ale uz len tym, ako to zahral, je jasne, ze ma v sebe urcitu davku fishiness, cize mu tam mozme dat par divnych bluffov a A4. Prolem ale je, ze A4o je mala sanca, ze otvara a A4s je len 1 kombo, cize by som zvolil cestu callu, ale nie je to pekny spot.
dik, za komenty ten call river je asi lepsi z nasej strany. Foldovat proti neznamemu tu nedokazem a neviem ci mi nieco horsie callne na push. A proti velkym fishkam by som tu pushoval asi vzdy.