maikyabc

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: maikyabc

Odoslaťod haman 21 Dec 2011 23:02

maikyabc napísal:d2) tak skúsim zajtra shot na $0.50 Turbo 45pl., ale zúžim na začiatok počet stolov na 6 (normálne som doteraz 12 tabloval)

svetovo som opismenoval tie svoje body. ;)
dobry napad znizit zo zaciatku pocet stolov.
inak touto cestou sa asi vydam na PS aj ja, lebo som si z roznych dovodov rozflakal roll a sng 45man bol format, s ktorym som zacinal. nejaka nostalgia ma chytila, ked citam tvoj blog.

ad. youtube, napadlo mi, ze 6 stolov tam asi nebude zretelne vidiet stacksizes a mozno ani ake karty drzis na ruke. oskusaj si to na kratkom videu az potom sprav 2 hodinove.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod maikyabc 21 Dec 2011 23:16

haman napísal:
maikyabc napísal:d2) tak skúsim zajtra shot na $0.50 Turbo 45pl., ale zúžim na začiatok počet stolov na 6 (normálne som doteraz 12 tabloval)

svetovo som opismenoval tie svoje body. ;)
dobry napad znizit zo zaciatku pocet stolov.
inak touto cestou sa asi vydam na PS aj ja, lebo som si z roznych dovodov rozflakal roll a sng 45man bol format, s ktorym som zacinal. nejaka nostalgia ma chytila, ked citam tvoj blog.

ad. youtube, napadlo mi, ze 6 stolov tam asi nebude zretelne vidiet stacksizes a mozno ani ake karty drzis na ruke. oskusaj si to na kratkom videu az potom sprav 2 hodinove.

Shot na $0.50 Turbo 45man za mnou, vcelku zmiešané pocity, ľudia sa tam PF bláznia oveľa viac ako na regular speedoch. Ak by mi to z dlhodobého hľadiska robilo väčší profit ako tie $0.25 tak určite zostávam, ale je to tak 50/50.

Uvidíme to video v akej kvalite dokážem spracovať, ak to bude podľa mojich predstáv tak na fullscreene to bude dobre vidno. Asi tak zatim ...

A ešte k tomu tvojmu pôsobeniu na Stars, budem rád ak tu bude niekto kto bude hrať 45 man SNGčka. 45 man je takisto dobrou prípravou na živé turnaje si myslím. :gl:
Obrázok používateľa
maikyabc

Založený: Dec 2011
Poďakoval/li: 14 krát/2 krát

Odoslaťod maikyabc 22 Dec 2011 00:27

Tu je sľubované video, 6 tables 45 man SNG regular speed.
Pridávam aj link na stiahnutie (v HD) nakoľko youtube so mnou nejak nespolupracuje. Kvalita stojí za ... :shock:

Kód: Vybrať všetko
http://czshare.com/2387823/P****Stars-6tables.wmv

Obrázok používateľa
maikyabc

Odoslaťod ramzey 22 Dec 2011 00:54

Podla mna to hras velmi zle, si prilis tight, nepozeral som to cele, ale len taka perla v last 3 si ty CL mas 33k, za tebou short co ma asi 4k a typek co ma 20k a reisuje kazdu jednu handu. Ty mu neuveritelne zahadzujes Ax so SB, Ax callnes BvB a na sparovanom boarde ta vyzenie s hry? wtf :D Ty mas tlacit na neho nie on na teba :D

Ako hovorim, nepozeral som to cele ale tych leakov tam bude miliarda ale 2hodiny stym urcite nezabijem, natoc nieco kratsie, alebo to zostrihaj, urob review s HM a hlavne komentuj to, lebo takto nevieme s akeho dovodu konas ako konas.

GL anyway

Edit// tak pozrel som si aj HU a je to terrible :D
S BTN otvoris kazdu debilinu, ale na BB checkujes behind pocket pary, stacknes sa za 10bb s K8 ci co ale handu nato sa nestacknes s KQs? bad bad :(

Za tento príspevok od ramzey poďakovali :
maikyabc
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod maikyabc 22 Dec 2011 13:26

Edit// tak pozrel som si aj HU a je to terrible :D
S BTN otvoris kazdu debilinu, ale na BB checkujes behind pocket pary, stacknes sa za 10bb s K8 ci co ale handu nato sa nestacknes s KQs? bad bad :(

Bola to handa hneď potom ako som išiel s K8 allin, a mal som KQo myslel som že súper drží Ax a v takom spote som behind. Tlačil som na súpera celý čas z pozície. Nakoniec mi to vyšlo a ten HU som vyhral. :D
Obrázok používateľa
maikyabc

Odoslaťod maikyabc 22 Dec 2011 13:32

Update ohľadom prechodu na $0.50, 45 man Turbo

Hral som dnes ďalšiu session na tomto limite a Turbo blindoch. Všetci tlačia PF allin to mi príde ako hod mincou. Tento limit pre istotu vynechám a keďže nie sú na Starse 45 man fifty regular, tak budem naďalej grindiť $0.25.

Keď budem mať BR $75 prechádzam na $1.00, 45 man SNG regular. Tak odomňa všetko nateraz ... :fish:
Obrázok používateľa
maikyabc

Odoslaťod foraid 22 Dec 2011 14:42

len som tak klikol na to video a robis fakt dost chyb, napr. som si len tak vsimol ze limpujes pri stacku 6BB s handou ako A9s (nastastie si aspon potom spravne dorovnal ten all in za tebou), odporucam ti precitat si nejake zaklady o sng, napr. knihu od Colina Moshmana, kuknut videa od alkaatcha, 7castla, atd. sice su to 9man sng, ale podstata hry je skoro taka ista.

inak neprejst na limit, len preto, ze sa ti to tam zda ako "hod mincou" je dost velka chyba, sngcka su stavane na tom, ze mas dobre nastudovane pushing/calling ranges podla range, ktoru pushuje super a podla stacku v BB, takze tebe moze byt prakticky jedno co tam robia ostatni, mal by si sa tomu naucit prisposobit a vediet to vyuzivat vo svoj prospech, ak by si chcel hrat poker, tak hraj cash game kde mas 100bb deep stack, sng je viac o matematike a objeme, ktory zvladnes.

inak nemyslim si ze na limitoch 1d, to bude nieco ine, cim vyssie pojdes, tym su hraci na zaciatku viac tight, a neskor maju ovela lepsie zvladnute pushovanie a callovanie, takze cim skor sa tomu naucis prisposobit tym lepsie pre teba.

Za tento príspevok od foraid poďakovali - 2:
haman, maikyabc
foraid

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 7 krát/17 krát

Odoslaťod maikyabc 22 Dec 2011 17:48

foraid napísal:len som tak klikol na to video a robis fakt dost chyb, napr. som si len tak vsimol ze limpujes pri stacku 6BB s handou ako A9s (nastastie si aspon potom spravne dorovnal ten all in za tebou), odporucam ti precitat si nejake zaklady o sng, napr. knihu od Colina Moshmana, kuknut videa od alkaatcha, 7castla, atd. sice su to 9man sng, ale podstata hry je skoro taka ista.

inak neprejst na limit, len preto, ze sa ti to tam zda ako "hod mincou" je dost velka chyba, sngcka su stavane na tom, ze mas dobre nastudovane pushing/calling ranges podla range, ktoru pushuje super a podla stacku v BB, takze tebe moze byt prakticky jedno co tam robia ostatni, mal by si sa tomu naucit prisposobit a vediet to vyuzivat vo svoj prospech, ak by si chcel hrat poker, tak hraj cash game kde mas 100bb deep stack, sng je viac o matematike a objeme, ktory zvladnes.

inak nemyslim si ze na limitoch 1d, to bude nieco ine, cim vyssie pojdes, tym su hraci na zaciatku viac tight, a neskor maju ovela lepsie zvladnute pushovanie a callovanie, takze cim skor sa tomu naucis prisposobit tym lepsie pre teba.

Ďakujem za príspevok. Práve som si stiahol PokerStove tak sa s ním pohrám a rozoberem si moje sessions. Budem vidieť či som robil EV+ rozhodnutia. Mohol by si mi poslať nejaké linky na 7castle-ove a alkaatcha-ove videá? :good:
Obrázok používateľa
maikyabc

Odoslaťod foraid 22 Dec 2011 19:41

no, video 7castle najdes v jeho blogu viewtopic.php?f=94&t=2404 , myslim ze link sa nachadza niekde okolo 30-tej strany, no kludne si mozes zbezne precitat cely blog, urcite ziskas kopu cennych vedomosti, kedze sa jedna o jedneho z najlepsich hracov sng v nasej komunite.

a co sa tyka alkaatchovych videii, skus ich troska pogooglit, urcite to najdes, nechcem tu robit reklamu na konkurencne portaly.
foraid

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 7 krát/17 krát

Odoslaťod maikyabc 23 Dec 2011 00:22

foraid napísal:no, video 7castle najdes v jeho blogu viewtopic.php?f=94&t=2404 , myslim ze link sa nachadza niekde okolo 30-tej strany, no kludne si mozes zbezne precitat cely blog, urcite ziskas kopu cennych vedomosti, kedze sa jedna o jedneho z najlepsich hracov sng v nasej komunite.

a co sa tyka alkaatchovych videii, skus ich troska pogooglit, urcite to najdes, nechcem tu robit reklamu na konkurencne portaly.

Hej natrafil som na 7castlov blog aj keď ako vyhlásil v jednom z posledných príspevkov, už končí s blogovaním, škoda. :(
Videl som jeho prvé video, ktoré uverejnil a doučil som sa hlavne ako hrať BvB. Som zvedavý na ďalšie videá.

Inak môžeš mi poslať link na tie alkaatchove videa cez SS tu na PP. Vopred ďakujem! :good:
Obrázok používateľa
maikyabc

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!